Şimdi Ara

AYT FİZİK VE KİMYA EN AZ 2'ŞER 3'ER net yaptıracak kolay konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt fizik kimyada en az 3 net yapmam lazım her birinden, 2 de olur. Şöyle 1 günde şu iki konuyu halledersin dediğiniz konular neler.

Özellikle "bu durumda şunlardan hangileri doğrudur?" tarzı sorular sorulacak konular neler olabilir. Lütfen yardımcı olun.

Saygılar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kimya için modern atom teorisi, sistemlerin birkaç konusuna kesin bak biyolojide, fizikte hepsi birbiri ile bağlantılı sayılır ne desem yalan olur
  • kimyada modern atom teorisi ve karbon kimyasına giriş fizikte kolay konu yok 1-2 günde halledilebilicek şeyler değil hiçbiri biyolojide bikaç sistem bitirebilirsin
  • yay ve sarkaç periyot konusu formüllerini ve atış formüllerini öğrenin tamamdır. Biraz fazla olacak ama alternatif akım-doğru akım nedir;bunlara sığaç bağlandığında ne olur gibi soruları ve xl-xc formüllerini öğrenin en az 3 net garanti olur sizin için.

kimyada gaz formüllerini ve hız sabitini vs. tamamlayın. aklıma başka bir şey gelmiyor. kimya dengenin başı basit ama sonu çok karmaşık o yüzden onu ne kadar yapabilirsiniz bilemiyorum ama isterseniz ona da bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrokimyadan aktiflik piller elektroliz konularına bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylan durder T kullanıcısına yanıt
    Biyolojiyi hallettim. Fizikte bari bi tane bile dandik konu yok mudur?

• majorsnake M kullanıcısına yanıt
    Sistemlere baktım, biyolojiyi hallettim gibi. Kimya'da da modern atom teorisini bitirmiştim. 1 2 tane daha kolay konu olsa iyi olurdu aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paarthurnaax kullanıcısına yanıt
    Atışlara bak hocam
  • Cosünüs mosünüs yok dimi o konuda

vektör -bağıl hareket var 1 soru çıkabilir ordan
    Eğikte var, ama zaten değerler veriliyor, o kadar uğraşmıyorsun, sadece yerine koyuyorsun, vektörün dik ve yatay bileşenlerini bulmak için kullanıyorsun, hepsi bu.
    Hocam kendinizi neden sınırlandırıyosunuz aşırı kolay bi mantığı var fizikteki trigonometri bilgisinin

• Hocam ben biraz malımda

• fizikte dalga mekaniği

basit konudur ve öncesinde bilmen gereken tek şey λ = T x v
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.