Şimdi Ara

ayt fizik sözel yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019'da kürelerin elektriksel potansiyelleri bitince yük akışının duracağı bilgisi çıkmış fakat çözdüğüm hiçbir denemede böyle bir şey göremedim, illa böyle bilgileri öğrenmek için meb kitabını didik didik mi etmemiz lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 9 Mayıs 2021; 13:43:4 >

• yukarı

• pil gibi düşün hocam potansiyel fark olmazsa pil calısmaz e esitlenince de neden yük geçişi olup da potansiyel fark olussun ki bazı seyleri bildiğin yerlerden yorumlaman gerek ayrıca cok salt bi bilgi bu hocam elektrik konu anlatımlarında anlatılır ve son olarak küreler müfredat dısı su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektriksel potansiyel konusunda artık küreler anlatılıyor mu bilmiyorum hocam ama bence bu tür şeyleri genelde bizim yorumlamamızı istiyorlar zaten

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt
    Anlatılmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bahsettiğim soru müfredat dışı mı yani?

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Sanırım. Kürelerin potansiyelini görmedim hiçbir kitapta. Esende önceden varmış o bile değiştirmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    AYT FİZİK
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kürelerin elektriksel potansiyelleri kaldırıldı.

• Bu sözel bir yer değil bence , konunun ana mantıklarindan biri. Bu kazanimi elde etmek icin de kitabi didik didik etmeye gerek yok. Ya iyi bi hoca ya da iyi bi kaynak

• Yük akışının nedeni zaten potansiyel fark. Ben sanki çoğu kaynakta denk geldim buna. Youtube konu anlatimlarinda hocalar araya bilgi sokuyor onlari dinleyip akla yatirmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.