bilgi sarmalı bitirmek üzereyim ortalama 12 net yapıyorum esş denemesinden önce bilgi sarmaldan sonra önerebileceğiniz deneme var mı |
ayt fizik deneme önerisi

-
-
esş zor değil çözün gitsin bekletmeyin bence. Apotemi diyeceğim ama apotemi esş den kat be kat zor.
-
hocam ben bs bitirdim ortalama aynı netleri yapıyorum nihat bilgin nasıl sizce ben onu çözmeyi düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam nihat bilgini ben de düşündüm ama 30 tyt denemesi de var yanında onları çözmek saçma olur şu zamanda çöpe deneme atmakta hoşuma gitmiyor çözeceğim diye zorlamanın da anlamı yok bence
-
o halde esş ve apotemimiz var sanırım hocam 😁
moralleri biraz bozacak gibi ama en mantıklısı duruyor hocam
-
daha önce neler çözdünüz hocam fizik adına
deneme çözmedim hocam soru bankası ağırlıklı gittim 345 ve mf kazanımın 2019 tyt ayt karışık olanını bitirdim birazda karaağaç çözdüm siz
-
Apotemi esş çöz sınava gir 14 net
Çap up denemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ne almaya karar verdiniz aynı şekil bs çözdüm esş çözeceğim ama araya bi tane daha sıkıştırmak istiyorum apotemi karaağaç ya da çap up üçünden biri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apotemi çook iyi
-
Apotemi alacağım hocam
Öyleymiş hocam çözenler de beğenmiş karaağaçı sırf youtubeda iyi bir hoca çözüyor diye çözecektim ama apo ağır bastı
O zaman ikimize de kolay gelsin hocam başarılar
Kolay gelsin hocam
hocam toplam 30 deneme mi yoksa sadece tytden 30 tane mi var??
30 tyt 30 ayt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X