Şimdi Ara

AYT EDEBİYAT Yardımlaşma.. (Konu Anlatım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
28
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gençler fem cep kitabını yanınızdan ayırmayın tavsiyemdir. 54/2 yaptım geçen yıl ve bunun sayesinde.
  • Hocam notlar varsa cok makbule gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat sesli anlatım ve pratik bilgiler için açmış olduğum konuya göz atmanızı tavsiye ederimhttp://forum.donanimhaber.com/m_103973472/f_//tm.htm#104358237
    Soru bankası olarak da limit ve fem var yeterli mi?

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Onu bunu bırakın gidip tonguç akademi dinleyin bol bol test çözün yeter

Sana yetebilir belki ama başkasına yetmeyebilir. Herkes sen mi herkesin anlama gücü seninle aynı mı ? Kişisel farklılıklar var. karşındakini tanımadan hüküm veremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayef- -- 14 Nisan 2015; 12:44:47 >
  • Teşekkürler hocam öneri için tonguç akademiyi çok beğendim yalın güzel bir anlatımları var sözelden gireceğim sınava(Lys3 ve Lys4). Bu şekilde böyle konu anlatımları olan başka yayın varmı youtube veya site olarak?

Birde ben Edebiyat için Limit edebiyat el kitabı sipariş ettim 1-2 güne elimde olacak tarih, coğrafya ve felsefe grubu içinde lys delta özet kitaplarını sipariş ettim yeterli olurmu?

Limit el kitabında yazar-eser kısa roman özetleri felan varmıdır? Ayriyetten yazar- eser eşleştirmesi veya roman özetleri kitabı almama gerek varmı?

editör yayınlarının edebiyat öğretmeninin defteri edebiyat kitabı veya Edam edebiyat konu anlatımlı kitap almama gerek varmı?

Teşekkürler şimdiden.

Edit: Dil bilgisi konularıda varmıdır Limit edebiyat el kitabında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Nisan 2015; 14:15:51 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yaklaşık üç seneden beri öğretmenlik yapıyorum ve ösym’nin yaptığı sınavlar konusunda tecrübem epey arttı.

Bu sene de sınava girecek arkadaşlara -eğer isterlerse- yardım etmek istiyorum.

İstedeğiniz her soruyu çekinmeden sorabilirsiniz.

Elimde 5 yıldan beri hazırladığım kendi notlarım da var eğer talep gelirse sizlere bir şekilde ulaştırabilirim.

Şimdiden iyi çalışmalar. Yazmaktan çekinmeyelim belli bir plan yapalım ve ona göre hareket edelim. İyi günler diliyorum.

Zayef

Orijinalden alıntı: zayef-

Arkadaşlar merhaba. Yıllar önce böyle bir konu açmıştım ve sınava girecek arkadaşlara yardımcı olmaya çalışmıştım.

Yaklaşık üç seneden beri öğretmenlik yapıyorum ve ösym’nin yaptığı sınavlar konusunda tecrübem epey arttı.

Bu sene de sınava girecek arkadaşlara -eğer isterlerse- yardım etmek istiyorum.

İstedeğiniz her soruyu çekinmeden sorabilirsiniz.

Elimde 5 yıldan beri hazırladığım kendi notlarım da var eğer talep gelirse sizlere bir şekilde ulaştırabilirim.

Şimdiden iyi çalışmalar. Yazmaktan çekinmeyelim belli bir plan yapalım ve ona göre hareket edelim. İyi günler diliyorum.

Zayef
    Merhabalar hocam mf den tm ye geçtim edebiyat bilgim 0 sizce ortalama kaç günde konularım biter bide kaç tane kaynaktan soru çözmeliyim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.