Şimdi Ara

AYT EDEBİYAT Yardımlaşma.. (Konu Anlatım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
28
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam edebiyat icin guvenderi alsam yetismez galiba
    cunku yaninda cografya ve tarih çalışıcam

Fem simetri yeterlimidir
    Birde yaninda kapadokya yayinlarinin edebiyat defteri diye 160 sayfalik bir kitabı var
    birde hizli ogretim yayinlarinin ogr el kitabi edebiyat var
    sizce femin yanina ek olarsk hangisini almaliyim ve fem simetriyide almalimiyim
    cok tesekkurler bu devirde sizin gii insanlari gormek guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yayın denizi konu anlatımı ve soru bankası ayrıyetten limit soru bankası var.Dersaneye gidiyorum ve dersanedeki hoca gayet iyi.Ygs döneminde az biraz baktım edebiyata ama yeterli bir şekilde değil bugünden itibaren 0'dan başlıyor gibiyim.Hedef 45 sizce mümkün mü?

• Güzel kardeşim iki kitap yeter sana hangi kitap diye sorarsan onu emin ol sen benden daha iyi bilirsin çünkü lys yayınlarına biraz uzağım ama sonuçta bilgilerin çoğu aynı olduğu için çok problem olmaz diye düşünüyorum.. Ayrıca yetişemez diye bir şey yok. unutma gün 24 saat. günde 4 saat edebiyat çalışsan (çalışmalısın) sana yeter de artar bile. Arkadaşlar soru çözmek çok önemli. kuru bilgi yetmiyor bazen. Allah Yar ve yardımcın olsun. Sorularını her zaman sorabilirsin...

Orijinalden alıntı: zayef-

Güzel kardeşim iki kitap yeter sana hangi kitap diye sorarsan onu emin ol sen benden daha iyi bilirsin çünkü lys yayınlarına biraz uzağım ama sonuçta bilgilerin çoğu aynı olduğu için çok problem olmaz diye düşünüyorum.. Ayrıca yetişemez diye bir şey yok. unutma gün 24 saat. günde 4 saat edebiyat çalışsan (çalışmalısın) sana yeter de artar bile. Arkadaşlar soru çözmek çok önemli. kuru bilgi yetmiyor bazen. Allah Yar ve yardımcın olsun. Sorularını her zaman sorabilirsin...

Hocam cok iyisiniz samimi ve icten
    fem simetri alip yaninada 150 sayfa olan kitaplardan alicam tekrar etme acisindan
    hedef +40 ama tarihle cografyayida iyi yapmak kosulu ile onlari kotu yaparsam bunun hedef yukselir tabikide

http://forum.donanimhaber.com/m_103973472/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecher.badboy -- 20 Mart 2015; 23:38:13 >
    45 hedef mi olur kardeşim. Sizin gibi pırıl pırıl insanların kafaları zehir gibi insanların hedefini hepsini doğru yapmak olmalı. Korkmayın edebiyattan anlayarak okuyun sanki şiir okurcasına roman okurcasına okuyun. Eğer öyle yaparsanız eminim ki hepsini doğru yaparsınız. Tekrar söylüyorum çevrenizdeki insanlara aldırış etmeyin.

Dersanedeki hocanı takip et ama beraber gitme sen onun önüne geç konu anlatım iki tane yeter. Soru bol bol çöz. Günde 4 saat yeter de artar bile.. Başarılar güzel kardeşim.
    Merhaba ben de sözelciyim, ve edebiyatı çok çok iyi yapmam gereiyor çünkü ygs sonucum içler acısıydı.600 binden 15 bine çekmem gerekiyor sıralamamı. TS1 Lazım bana da. Ve edebiyat konusunda hiçbir bilgim yok. İlk konudan başladım (söz sanatları) Sizin bilgileriniz taktiklerinizi severek takip edicem. :)

Orijinalden alıntı: zayef-

45 hedef mi olur kardeşim. Sizin gibi pırıl pırıl insanların kafaları zehir gibi insanların hedefini hepsini doğru yapmak olmalı. Korkmayın edebiyattan anlayarak okuyun sanki şiir okurcasına roman okurcasına okuyun. Eğer öyle yaparsanız eminim ki hepsini doğru yaparsınız. Tekrar söylüyorum çevrenizdeki insanlara aldırış etmeyin.

Dersanedeki hocanı takip et ama beraber gitme sen onun önüne geç konu anlatım iki tane yeter. Soru bol bol çöz. Günde 4 saat yeter de artar bile.. Başarılar güzel kardeşim.

Hocam çok teşekkür ederim gerçekten.Ygs beklediğimden çok kötü geldiği için moral sıfırdı ama sayenizde kendime geldim biraz.

Kendine inan kardeşim olamayacak bir şey yok. Ama o 4 saati lütfen çalış. kendini vererek çalış geleceğini düşünerek çalış. güzel bir ömür geçireceğini düşünerek çalış. Her şey gönlünce olsun. Kafana takılan bir soru olur canın sıkılır. Bir pm atıver. :)
    Güzel kardeşim parçalayarak halletmek daha yararlı olacak sanki. Benim düşüncem sonralara bırakmak cumhuriyeti. Sonra da parça parça çalışmak. Çok fazla şair ve yazar var bildiğin gibi. Atıyorum günde on şair hedefin olabilir mesela. sonra bol soru...

Orijinalden alıntı: Eleştiren Adam

Merhaba ben de sözelciyim, ve edebiyatı çok çok iyi yapmam gereiyor çünkü ygs sonucum içler acısıydı.600 binden 15 bine çekmem gerekiyor sıralamamı. TS1 Lazım bana da. Ve edebiyat konusunda hiçbir bilgim yok. İlk konudan başladım (söz sanatları) Sizin bilgileriniz taktiklerinizi severek takip edicem. :)

Kismen ayni durumdayiz

Ete kemiğe büründüm,zayef diye göründüm.
    BalıkesirSpor
  • Hocam, yazarak çalışmayı öneriyor musunuz?
    BalıkesirSpor
  • Kesinlikle. üniversite hayatım boyunca yazdım ve parmağım yamuldu ama çok faydasını gördüm. Hele bir de üstüne iki defa da okuduğun zaman tadından yenmez... Unutmayalım ki :"İlim bir avdır, tuzağı yazmaktır..."

• _____________________________
    BalıkesirSpor
  • aBouT kullanıcısına yanıt
    hocam bende simetri kullanıyorum bana yeterli gibi geldi. Sizin edebiyatta hedefiniz kaç?

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.