Şimdi Ara

AYT Edebiyat Nasıl Çalışılır (LUTFEN YARDİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Rüştü Hocadan izliyordum atıyorum anlatmaya bağlı metinlerde hatıra geldi adam bana 15 tane eser-yazar verdi bunların hepsini ezberlemeli miyim? Örneğin sadece anlatmaya bağlı metinlerde 55e yakın yazar eser var hepsini ezberleyecek miyim? Bir de bunlari kesin bilin diyor. Sadece 2 videoda bu kadar yazar eser çok değil mi? Böyle olduğunu görünce limit el kitabı alıp sadece oradan calismayi hoca izlememeyi düşünüyorum siz ne dersiniz? Eğer ayt 17+ net yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerini beklemekteyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• soru bolca soru, oturup ezberlemek gerçekten zor, sıkça çıkan belirli yazarlar ve görece bilinen eserlere hakim olunması yeterli

deneme takviyesi az bilinen eleyicileri de öğrenirsiniz

• Hocam siz koç law kazanmışsınız lütfen nasıl çalıştınız anlatın. Boşuna 1.5 saat en ufak konuda yazar eser ezberlemek beni yordu. Yani adam hepsini bilmeniz gerek deyince de korkuyorum ne yapsam bilemiyorum. Siz nasıl çalıştınız acaba? Evet soru çözmek gerek ama hiç çalışmadan cözmeyeceğiz herhalde. Limit el kitabı varmış orada onemliler kırmızıyla çiziliymiş falan oradan alıp onu okuyarak ezber yapsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 12 Mayıs 2023; 2:17:35 >
  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

limit el kitabı ben de kullandım hocam biraz detaylı açıkçası göz gezdirirseniz düzenli işe yarar

tonguç edebiyat videolarının pdfleri olması lazım güzel analiz etmişlerdi bence başarılılar, kendiniz o videolardan not çıkararak daha iyi anlıyorsanız öyle yapmanızı öneririm.

yazar başına anahtar notlar da faydalı olabilir

ben konudan ağırlıklı neredeyse tamamen soru odaklı gittim yarım yamalak bilsem bile yanlış yapa yapa öğreniyordum

koç değil bilkentteyim hocam isim kaldı öyle  

• Teşekkürler hocam tonguçun videolarından not tutarak ilerleyeyim o zaman sağ olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK YARDIM
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.