Şimdi Ara

AYT EDEBİYAT CUMHURİYET DÖNEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim hedefim ea 100 120k yapmak çoğu edebiyat konusunu bitirdim ama bu cumhuriyet döneminde inanılmaz fazla yazar eser var bu konuya nasıl çalışıyorsunuz sadece çıkmış cumhuriyet konularına baksam 1 net yakalarmıyım ne düşünüyorsunuz

• bilindik eserleri ezberler geç. Rüştü hoca güzel anlatmış + tablo sistemi ile çalış şiirde 1 netten fazlasını alırsın.

+notları paylaşıyordum işine yarar belkihttps://photos.google.com/share/AF1QipOlgqO5UYZWkfq62Y59-z4SiQEGXpwspiZAR7wkNQ-qkdiGU2XSF2dab8ragSTaaQ?key=c3dpZzhJUGFYT2p2TnlkMXNNRXFmU2NYSDd6eDZB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 6 Mayıs 2021; 1:45:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o şairlerin hepsini ezberlemene gerek yok büyük şairleri ezberle öbürlerine göz ve kulak aşinalığın olsun yeter
  • Konu anlatımı-sadece ama sadece 1 kaynaktan soru çözümü-deneme denemeler diri tutuyor edebiyatı çok önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamamdır teşekkür ederim

• Hocam cumhuriyet romanda özellikle toplumcu gerçekçi,bireyin iç dünyasını esas alan roman türlerindeki romanları çalışın oradan garanti bir soru gelir bir de kadın sanatçıları iyi bilin ösym her sene kadın sanatçı soruyor geçen sene hariç .

Yakup kadriyi ve eserlerini hepsini bilin mutlaka çıkacaktır.

Yaşar kemal

Orhan kemal

Ahmet hamdi

Peyamı safa

Mithat cemal kuntay

Kemal tahir

Sadri ertem

Samim kocagöz(bu sene bunun çıkacağını düşünüyorum)

Fakir baykurt

Dursun akçam

Peyami safa

Sabahattin ali

Halikarnas balıkçısı

Tarık buğra

Abdülhak şinasi hisar

Rıfat ılgaz

Kadın sanatçılardan ise

Sevinç çokum

Emine ışınsu

Samiha ayverdi

Leyla erbil

Adalet ağoğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tflawleess -- 6 Mayıs 2021; 22:21:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT TARİH?
    2 yıl önce açıldı
    TYT FEN ÜZERİNE
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.