Şimdi Ara

AYT'de önce hangi dersi kontrol edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

AYT'de önce hangi dersi kontrol edersiniz

(En Son Oy Tarihi: 13.6.2022)
Giriş
  • 80 soru ya da işaretleyebileceğiniz kadar işaretlediniz, yarım saatten az bir süreniz var. Feni mi kontrol edersiniz matematiği mi

• salak olduğum için böyle bir şey olduğunda elim ayağıma dolanıyor denemede bile ne yapacağımı bilemiyorum. sınavda ne olur bilemem ama genelde sürem de ya kalmıyor ya da çok az kalıyor zaten :(

• olumune fen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

hocam benim de sınav bi tık orta üstüyse çok sürem kalmıyo sınavda bi 40 dk artsa falan mala bağlarım o yüzden bi millet napıyo göreyim dedim .d

• 10dkda fene bakıp mata dönerim

• genelde 80 tane soru çözdükten sonra çok sıkılıyorsunuz ve artık ne olursa olsun diyip hiçbir şey yapmıyorsunuz fende öncüllü sorular kontrol edilebilir, matematikte de işlemler yeniden yapılabilir ya da şıklardan gidip sağlama yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 12 Haziran 2022; 16:56:38 >
  • Ea olduğum için mat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matta dikkat hatası olasılığım daha fazla çünkü feni zaten sakin ve dikkatli çözüyorum. Matta bazen heyecanlanıp hızlandığım oluyor. Ayrıca Matla başladığım için sınava ilk sorular riskli. Tabi sürem çok kısıtlı ve fende acil bakmam gereken soru varsa onlara öncelik veririm.

• Sosyal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.