Çıkmış soruları çözüyorum aynı soruyu 4-5 kere sormuş. Mesela nasti tropizmadaki akşam sefası bitkisi, asma bitkisi, küstüm otu tam 4 kere sorulmuş (son 10-15 senede) ksilemde su taşınması yine tam 4 kere sorulmuş hatta mezunlar bilir 2021de de soruldu. Yine diğer biyoloji konuları için de aynı durum geçerli. Koskoca ÖSS sisteminden beri bitki biyosu için sadece 4 tane deney sorusu sorulmuş ama denemelere bir bakıyorsun full deney sorusu saçma sapan abartı paragraflı sorular vs. O yüzden piyasadaki denemelerde biyodan vs. düşük yapanlarınız varsa rahat olun. Çoğu deneme ösym ile alakasız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 7 Haziran 2022; 1:22:24 > |
Ayt biyodaki çıkmış sorular vs denemeler

-
-
hocama katılıyorum sonuna kadar haklı
ayt fen demişken şuraya da bi el atalım
https://forum.donanimhaber.com/bu-ayt-fen-netleri-ne-olacak-boyle--152957751
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doldurirfoiçek -- 7 Haziran 2022; 1:50:15 > -
Katılmıyorum ösym biyoloji konusunda gayet yaratıcı 2020 gen replikasyonu sorusu aklıma gelen ilk örnek. Tabi abartılı denemeler var ama bu da sınava hazırlığın bir süreci gibi düşünün
-
Hocam 2020 replikasyon sorusu adeta fantazi ürünüydü ve gelmiş geçmiş en zor sorulardan biriydi zaten
-
Bilgi sarmal biyoloji denemeleri hakkında fikrin var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz dengesizdi ama çözülür
-
Zor mu yani ? Nesi dengesiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşırı basit sorular da var sınavlık sorular da var. Net ölçmek için değil de soru görme açısından iyi
-
öyle zaten. (Geçen sene 12-1 yapmış biri olarak) palme-biyotik çözün , sürekli meb kitabını okuyun yeter. o replikasyon sorusu, penguen sorusu meb kitabında yazıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 7 Haziran 2022; 14:19:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X