Şimdi Ara

Ayt 70 Üzeri Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim şu anda kimyada asit baz dengesi ve kçç konularım eksik. Biyolojide de bitki fizyolojisi, boşaltım sistemi, fotosentez, kemosentez ve solunum konularım eksik. Şu anda 60-68 arası net yapıyorum. Bu netler 70 üzerine çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki hocam neredeyse her denemede garanti gelen konulariniz eksik

• Ben de sürekli 60 lardayım fene bakıyorum mecbur.

• Bende aynı aralıktayım hocam yalnız ben senin bir başka versiyonunun kimya konularım tam, biraz biyoloji ve fizik eksik rahat 75 üstüne çıkarız daha vakit var.Geçen sene nisan gibi 55-60 yapıp sınavda 75 üstü yapan çok insan vardı biz daha marttayız hocam rahat ol sadece çalış.

• Mat netin nekadar geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben de aynı netlerde sönüp duruyorum matematiğim 34-35 geliyor matta düşüren kısım geometri oluyor genelde
    fizik modern fizik manyetizma
    kimya denge hız
    biyo dolaşım boşaltım solunum
    konularım eksik sizce 1 ayda bunları bitirip 70+ görebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adımadım1

Mat netin nekadar geliyor
    Mat 33-37 arası geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt 65 net için
    4 hafta önce açıldı
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dediğiniz adamlar konuları bitirmişmiydi yoksa deneme çöze çöze eksikleri göre göremi çıktılar o netlere bilgniz var mı ?
  • Gitmeye değer yerler için hiçbir kestirme yol yoktur
  • Konu eksikleride vardı hocam zaten ayt bilgi konuyu bilince yapıyorsun bilmeyince tyt gibi mantıkla olmuyor. Bence foruma böyle sorular sorma hocam geçmişte bir sürü hikaye var abilerin başarıları veya bizden önceki senekilerde onlara bakarak moral bulursun rahat ol yani konuları hallet tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 13 Mart 2019; 23:24:59 >
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar :))

• Arkadaşlar 62 net yapıyorum hep farklı yerlerden yanlış çıkıyor sizce 70 nete ulaşmak için ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC5F4DF30

Bende aynı aralıktayım hocam yalnız ben senin bir başka versiyonunun kimya konularım tam, biraz biyoloji ve fizik eksik rahat 75 üstüne çıkarız daha vakit var.Geçen sene nisan gibi 55-60 yapıp sınavda 75 üstü yapan çok insan vardı biz daha marttayız hocam rahat ol sadece çalış.
    55'i 70 çeksek yetcek hocam Denememi çözsem full acaba ?
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bana 70 net yetmiyor 75-80 arası olmalı o yüzden tempo arttırma peşindeyim şu an ortalama olarak 63-64 maksimum 68 yaptım.Ama benim fizik eksik ondan böyle yoksa mat ,kimya, biyo gayet iyi sayılır fiziği de o seviyeye getirmem lazım çünkü iyi diye çok boşladım.
    Bana soracak olursan eksik konularını tamamla illa eksiğin vardır sonra 2 ay full deneme çöz 91 gün var bu şekilde ilerle 60 gün full deneme çok güzel olur.

• tyt 90 100 ayt 60 65 arasındayım
    MAT2 DE İNTEGRAL VE ÇEMBER ANALİTİĞİ EKSİK
    FİZİKTE OPTİK ELEKTRİK MODERN FİZİK VE ARADAKİ 1 2 KONUDA TEKRAR ETMEM GEREKEN YERLER VAR
    BİYODA 3 4 TANE SİSTEM KALDI BİTKİ İÇİN TEKRAR GEREKLİ SINIFLANDIRMA VE EKOLOJİ VAR BİR DE
    KİMYADA DA ELEKTROKİMYA VE ORGANİK EKSİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC5F4DF30

Hocam bana 70 net yetmiyor 75-80 arası olmalı o yüzden tempo arttırma peşindeyim şu an ortalama olarak 63-64 maksimum 68 yaptım.Ama benim fizik eksik ondan böyle yoksa mat ,kimya, biyo gayet iyi sayılır fiziği de o seviyeye getirmem lazım çünkü iyi diye çok boşladım.
    Bana soracak olursan eksik konularını tamamla illa eksiğin vardır sonra 2 ay full deneme çöz 91 gün var bu şekilde ilerle 60 gün full deneme çok güzel olur.
    70'i görürüm inşallah hocam ayt deneme çözüyorum çözümlere bakıp bakalım nasıl olcak

• hedef ne ? obp kaç ve sene başında ne durumdaydın temelini merak ediyorum.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Obp 87 geçen sene hazırlı okudum Boğaziçi’nde.tyt sene başı 85-90 civarıydı şu an 105-113 arası.Bir sene hazırlık okuduğum için unutmuşum biraz ama sonra toparladım elhamdülillah.Zaten fen lisesi mezunuyum temelim iyi. Ayt mat genel olarak 37-38 civarı, kimya full, biyo 10-11, fizik 5-8 arası ama fiziği ve biyolojiyi tam bitirmedim tempo artırmam lazım diye ondan dedim hedefim 75 + ayt .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.