Şimdi Ara

Aysal'ın Listesi Kesinleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 Haziran'da olağanüstü genel kurula gidecek olan Galatasaray'da Ünal Aysal'ın listesindeki isimler netleşiyor.

İki sezondur Galatasaray’da başkanlık görevini yürüten ve sürpriz bir şekilde kongre kararı alan Ünal Aysal’ın yeni dönem için yönetim kurulunda yer alacak isimler yavaş yavaş netlik kazanıyor.

Önümüzdeki dönemde profesyonel bir yönetim oluşturmak istediğini her fırsatta vurgulayan Aysal’ın listesinde yer alacak 10 isim ise kesinleşti.

Aysal’ın kesinleşen listesinde; Emir Sarıgül, Sedat Doğan, Adnan Nas, Ali Sabancı, Galip Yorgancıoğlu, Adnan Çebi, İzzet Pinto, Akagündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Saffet Ulusoy yer alırken; listede yer alacak diğer 5 ismin çarşamba veya perşembe günü netlik kazanacağı öğrenildi.

• Saffet ulusoy...

..................
  • Saffet Ulusoy şeker bir adam ama bu kulübe girmek bu kadar kolay mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

Saffet Ulusoy şeker bir adam ama bu kulübe girmek bu kadar kolay mı?

saffet ulusoy fazlasıyla kulübün içinde zaten
  • Ali Sabancı olsun yeter benim için.
  • Listeye bakıyorum da şipşak parayı parayla çarpıp karesini alabilecek adamlar bunlar. Ünal Aysal'ın dediği "Daha Güçlü Galatasaray.." harbiden geliyor...

• Ulusoy'la sabancı varsa tamam, şahenkle koç'un karşısında duracak adamımız var artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zenginleşiyoz mu la yoksa noluyo?
  • Ali Sabancı olmayacak iddialıyım bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Sabancı ismi heyecan verici.
  • böyle kafası çalışan büyük iş adamları gelsin de , bir an önce kaynak yaratıp borçlarımızı kısa yoldan kapatmanın çaresini bulsunlar.

borçlar bittiğinde zaten önümüzde kimse duramaz kolay kolay.
  • ilk muhtemel listedeki 007 haldun ve oğuz altay yok.

oğuzun olmaması iyi haldun olmalı bence
  • O değil de şu Murat Ozyer denilen Twit atmaktan başka bir halta yaramayan ve ayda 30bin papeli cebe indiren adamı gondersinler artık şu kulüpten

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

O değil de şu Murat Ozyer denilen Twit atmaktan başka bir halta yaramayan ve ayda 30bin papeli cebe indiren adamı gondersinler artık şu kulüpten

Aynen
  • Paraya şana şöhrete ihtiyacı olmayan aklı paraya dönüştürebilecek adamlar. Umarım kalan beş kişi içinde Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak da olur.

• Abdürrahim Albayrak yoksa yerim ben öyle profesyonelliği. Galatasaray his takımıdır. Bitti.

• Abdurrahim Albayrak yoksa yerim o listeyi.

• quote:

Abdürrahim Albayrak yoksa yerim ben öyle profesyonelliği. Galatasaray his takımıdır. Bitti.

quote:

Abdurrahim Albayrak yoksa yerim o listeyi.

Verildi.
     Aysal'ın Listesi Kesinleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

ilk muhtemel listedeki 007 haldun ve oğuz altay yok.

oğuzun olmaması iyi haldun olmalı bence

Haldun'un aynı Tulun gibi yönetim dışında profesyonel olarak çalışacağı söyleniyor. Sanırım su an ingilterede'ymis. Ansızın Nani'yi alıp gelse keske

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.