Şimdi Ara

AYSAL: '' ARENA'DA REZiL OLDUK '' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RamonJR

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Yeni yer göstersinlermiş,stad yaparmış.Güzelim arsayı bırakıp gitmeden önce düşünülmesi gereken birşeydi bu.

OLDU

ha şunu bileydiniz. Güzelim arsayı devlete bıraktık ve karşılığında stadı aldık. Arsa nın değeri staddan cok daha fazla ama yinede işinize gelmeyince, devletin yaptığı stad diye çemkiriyorsunuz.
    Sanki karşılıksız yapılmış gibi..

Bende diyorum ki niye böyle birşey yaptınız?Taraftar ya da camia buna neden engel olmadı?Karşılığında sadece stad mı alındı?Açıklanmayan şeyler olabilir mi?Yoksa bu resmen enayilik.

Tek sebebi RANT

Sponsor destegi ile ayni yerde stad yapilirdi.

Galatasaray nasıl bir rant elde etti?

Kurumlar değil kişilerden bahsediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Güzelim Ali Sami Yen i bırak ondan sonra ''Bugün devlet bana bir yer versin bırakır gider yeni stat yaparım." '' he oldu...

Unal Aysal vardı bırakırken dimi
  • quote:

quote:

Yeni yer göstersinlermiş,stad yaparmış.Güzelim arsayı bırakıp gitmeden önce düşünülmesi gereken birşeydi bu.

OLDU

ha şunu bileydiniz. Güzelim arsayı devlete bıraktık ve karşılığında stadı aldık. Arsa nın değeri staddan cok daha fazla ama yinede işinize gelmeyince, devletin yaptığı stad diye çemkiriyorsunuz.

Aman hocam olur mu biz beleş stadı sahiplendik, onlar kendi parasıyla yapıyorlarresgkkhgfjmnnn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga ne kadar saçma yorum yapmışlar.Hele rakipler.Adamlar kıskançlıktan çatlayacak.

Stat el değiştirirken ÜA değil AP vardı takımın başında.

2.si adam abe boş arazin var mı demiyor.Yapacağınız statı .... ben gidiyorum diyor.Haklı da.Berbat stat yapmışlar.Böyle yapacaklarına hiç yapmasalarmış daha iyiymiş.
  • Ünal Aysal sonuna kadar haklı, ülkemizde ne doğru ki? Teknik bakımdan çok zayıfız, argemiz çok zayıf. Stadı yapmak başka, teknik açıdan multazam biçimde inşa etmek bambaşka bir olay.

• daha biz doğru düzgün oynayamıyoruz ki o kadar zemine vs masraf yapıldı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

OLDU

Bende diyorum ki niye böyle birşey yaptınız?Taraftar ya da camia buna neden engel olmadı?Karşılığında sadece stad mı alındı?Açıklanmayan şeyler olabilir mi?Yoksa bu resmen enayilik.

Tek sebebi RANT

Sponsor destegi ile ayni yerde stad yapilirdi.

Galatasaray nasıl bir rant elde etti?

Kurumlar değil kişilerden bahsediyorum :)

Ben de camiadan ve taraftardan bahsediyorum ve sorumu tekrar soruyorum bu kadar saçma bir oyuna nasıl gelindi?Böyle değerli bir arazinin verilmesine taraftar ya da camia karşı gelse Adnan POLAT nasıl bu arsayı verebilirdi?

• quote:

OLDU

Aradaki hesapları biliyor musun ?
    Spk olayını mesela

Ali Sami Yen Istanbul un en değerli arazilerinden biriydi devlet usulsüzce el koydu.

Ileriki dönemlerde yahudi veya araplar bir proje içinde olurlarsa Inonu de elden gider minareyi çalarlar kılıfı uydururlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi bir an gs li gibi dusundum dr bizi inonuden cikaracaklar gidicez bir yere ve stad eksiklikler olacak cidden uzuntu duyardim fena sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

OLDU

Spk olayını mesela

Ali Sami Yen Istanbul un en değerli arazilerinden biriydi devlet usulsüzce el koydu.

Ileriki dönemlerde yahudi veya araplar bir proje içinde olurlarsa Inonu de elden gider minareyi çalarlar kılıfı uydururlar.

Kardeşim milyonlarca taraftarınız var,madem devlet usulsüzce el koydu neden ses çıkartmadınız?O kadar oy kaybetmeyi göze alamazdı heralde hükümet.

• eksi rekoru almışım hehe

• quote:

Orijinalden alıntı: antalya7

eksi rekoru almışım hehe

bide ben verdim düz 50 olsun diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

OLDU

Spk olayını mesela

Kardeşim milyonlarca taraftarınız var,madem devlet usulsüzce el koydu neden ses çıkartmadınız?O kadar oy kaybetmeyi göze alamazdı heralde hükümet.

Canaydın dönemindeki aslantepe projesi dünyanın en iyisi olacaktı.

Proje öyleydi, anlaşmalar temel bile atilmadan yapildi.

Sonuç bu işte.

Aynısı başınıza gelseydi çok iyi anlardin ne düşündüğümüzü.

• Galatasaray Mecidiyeköyden çıkarak yüzyılın aptallığını yapmıştır.Bu çok net.
    Bu olayda kimin rolü var bilemem ama hepsi Galatasaraya büyük kötülük yaptı.Daha doğrusu Galatasaray taraftarına büyük kötülük yaptı.
    Stad Galatasarayın gelirlerini 3e katladı ama taraftarın eziyetini de 3e katladı.Ayrıca semt kültürünü de bitirdi nerdeyse.Sami Yen ruhu falan kalmadı ortada.

İnsanlar bu stada gitmek için bir sebep arıyor artık.Bu eziyeti niye çekeyim diyor?En az 3 vasıta değiştir, hepsini ezil büzül, stada girişte ezil büzül, çıkarken üstünden geçsinler, metroya yürü, metrodan inip yürü vs.vs.Bir maliyeti var tabi.Git-gel en az 7-8 lira.
    Sami Yene gitmek içinse tek sebep vardı o da Galatasarayı görmek.Yavaş yavaş taraftar profili değişmeye başlayacak.En ufak başarısızlıkta o stad dolmaz.Bir geçiş süreci yaşayacağız.Bu sene Real maçında gördük mesela bunu.

Neyse hayırlısı..

• Çatıyı cam yap başgan

• 1996 dan beri stad yapacaklar stad bulmuşlar ışıklısını mı istiyorlar
  • Ünal Aysal yine boş konuşmuş. Sen stad yapmak iste devlet sana 100 tane arsa bulur. Kulubün borcu milyara yaklaşmış, sen hangi parayla stad yapıyorsun? TT Arena gibi stad yapmak futbolcuya 10 milyon vermeye benzemez. 600 milyon liralık yatırım var orada.

Stadın çatısının prokaryot gibi şeffaf olmaması tam bir skandal. Bu yapılırken müdahale etmeniz gerekiyordu. Ama çatısı şeffaf olmayan tek stad bizimki degil. Aynı problemleri yaşatan Avrupa'daki stadların hepsi bu sorunu çözmüş.

Bı zahmet Ünal Aysal da boa konuşacağına bu sorunları çözsün. Arsenal bizim 3 katımız yapay isiklandirma sistemi kullanıyor. Hibrid cim teknolojisi kullanıyor. Allianz arena rüzgar için türbinler kullanıyor. Benzer stadlar olan schalke, Amsterdam arena bu sorunları çözmüş. Hepsinin halı gibi çimleri var.

Bizimkiler sel basınca drenaj yaptırır. Saha oynanmayacak hale gelene kadar beklerler, sonra 2 günde yapay isiklandirma ile mucize beklerler. Tam Turk kafası iste. Sonra çıkıp baskalarını suçluyorlar. Neymiş başka yere stad yaparmış. Sen önce baskanı oldugun kulubü iflastan kurtar. Sermaye arttırımına kafa yoracagjna çıkmış, abuk sabuk Açıklamalar yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.