Şimdi Ara

Ayrılmamış disk alanlarını birleştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben yerel disk C ye(ssd) dokunmadan resimde görülen tüm ayrılmamış alanları(yaklaşık 930gb) yerel disk D ye dönüştürmek istiyorum. Ancak sanırım aradaki 487MB alan yüzünden bu alanlar birleşemiyor. İstediğimi nasıl gerçekleştirebilirim?
    Ayrılmamış disk alanlarını birleştirmek

Edit= Bir program ile yapmayı becerdim aslında oldukça kolaymış. Bu programın freeware sürümünü indiriyorsunuz.
    www.disk-partition.com
    Download Magic Free Partition Manager Software - AOMEI Partition Assistant Standard
    https://www.disk-partition.com/download-home.html

Daha sonra bölümleme kısmından bir disk yaratıp mesela D diski. Yarattığınız diske sağ tıklayıp bölüm ekleme dediğinizde diğer bölüm eklenebiliyor. Böylece tüm kapasiteyi kullanabilmiş oldum. Uygula dediğinizde işlem gerçekleşiyor.
    Disk yönetiminden yapıldığında genişletme işe yaramıyor. Bu yüzden bende yalnızca yukarıdaki çözüm işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 22 Haziran 2018; 17:0:46 >

• Ayni sorundan muzdaribim up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Ayni sorundan muzdaribim up
    Çözümü ekledim .
  • Kardeş çözümü ekledim demişsin ama programın nasıl kullanılacağını söylememişsin. Verdiğin program işe yaramıyor. Sadece yedeklemeye yarıyor. Farklı bir program buldum ve işe yaradı. Sevindim ve paylaşmak istedim
    :https://www.gezginler.net/indir/partition-wizard-home-edition.html

linkteki uygulamayı indirin ve kurulum ekranındaki iki programı da kurmayı onaylayın. Daha sora bir antivirüs reklamı gelecek. Ona onay vermeden devam edebilirsiniz.
    Program kurulduktan sora ekrana diskler geliyor. Ayrılmamış ı eklemek istediğiniz diske sağ tıklayın ve çıkan koca listede EXTEND mi ne yani uzatma anlamına gelene tıklayın. Çıkan ekranda hangisini ekleyeceğinizi soracak. Seçilebilir bir menü olacak. Oradan ayrılmamış ya da hangisini istiyorsanız seçin ve çubuğu max e getirin. Sol sekmeye o görev eklenecek ve appy e tıklayıp işlemin hallolmasını bekleyin.

Yapamayan arkadaş yazsın mutlaka yardımcı olurum
  • racooss R kullanıcısına yanıt
    hocam bi yardımcı olurmusun sana zahmet bende yapamadım instagram @sidayeni1 numaram : sıfırbeşyüzellibeş sekizyüzseksen sıfırbeşyetmişbeş
  • racooss R kullanıcısına yanıt
    HOCAM ÇÖZEMEDİM.. DEDİĞİNİZ O EXTEND DİYE BİRŞEY YOK... Ayrılmamış disk alanlarını birleştirmekAyrılmamış disk alanlarını birleştirmek

• SANIRIM PROGRAM PARALI OLMUŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD ikiye nasıl ayrılıyor ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tusunami47 kullanıcısına yanıt
    Büyütmek istediğin diskin üzerine gelip sağ tıkladığında çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racooss

Kardeş çözümü ekledim demişsin ama programın nasıl kullanılacağını söylememişsin. Verdiğin program işe yaramıyor. Sadece yedeklemeye yarıyor. Farklı bir program buldum ve işe yaradı. Sevindim ve paylaşmak istedim
    :https://www.gezginler.net/indir/partition-wizard-home-edition.html

linkteki uygulamayı indirin ve kurulum ekranındaki iki programı da kurmayı onaylayın. Daha sora bir antivirüs reklamı gelecek. Ona onay vermeden devam edebilirsiniz.
    Program kurulduktan sora ekrana diskler geliyor. Ayrılmamış ı eklemek istediğiniz diske sağ tıklayın ve çıkan koca listede EXTEND mi ne yani uzatma anlamına gelene tıklayın. Çıkan ekranda hangisini ekleyeceğinizi soracak. Seçilebilir bir menü olacak. Oradan ayrılmamış ya da hangisini istiyorsanız seçin ve çubuğu max e getirin. Sol sekmeye o görev eklenecek ve appy e tıklayıp işlemin hallolmasını bekleyin.

Yapamayan arkadaş yazsın mutlaka yardımcı olurum

3.kez faydalanışım daha ne diyim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.