Şimdi Ara

Ayrıldık (zaten hiç olmamış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bundan yaklaşık 3 hafta önce 17sinde sınıf balomuzda sevdiğim kızla dans edicem diye konu açmıştım belki görmüşsünüzdür bi gün sonra 18inde kıza açıldım filan sarıldık iyiyiz 1 hafta geçti çıkma teklifi ettim hiç bi şey demedi 10-15 dk boş boş ikimizde yere baktık en son geldi sarıldı daha sonrasında zaten pek görüşemedik şimdi mesaj attı bizi sevgili sanıyolar filan diye ben yıkıldım o an değilmiyiz dedim vs. kız çıktı ardından bu 3 hafta neden itiraz etmedin filan diye kız artık mesajlarıma bakmıyo ne dicem kıza bi şey diyin

2 yıldır sevdiğim kız başkasıyla sarıldığını görüyordum 2 sene o an'a tanıklık ettim acı çektim lütfen bi şey diyin anlatıcak kimsede yok.

edit:yarım saattir telefon açık mesaj bekliyorum acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detom-- -- 5 Haziran 2018; 0:28:49 >

• beyler hadi ya
  • Buyu kardes bu yasta ne sevgisi lan isinmi var paranmi var evinmi var? Ne diye baksin kiz sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam önemli olan para mı ben onu 2 sene başkasıyla gördüm 2-3 hafta mutlu oluyum kız bıraksın ben napıyım şimdi hayattaki sevdiğim tek kişi olabilir çok içten söylüyorum
  • siz deger verdigin sürece böyle daha çok ortada kalırsınız. Bu da sana ders olsun hocam bu varlıkların hiçbirini sevmeyeceksin onlar sevilmek istemiyor çünkü :)
  • hiçbir şey yazma gerek yok artık o yazsın
  • pusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlamadığım öptü sarıldı o kadar, mutluydu yani sarıldığında saçımı okşardı nefes alış verişi hızlanırdı boynumu ısıtırdı nefesi. niye böyle bi şey yaptı bilmiyorum
  • Kız seninle biraz vakit geçirmiş. Nasıl biz erkekler bir kızla vakit geçiriyoruz öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailemden ne gördüm ki

sevdiğim kız yüzünden yanlış anlaşılıp babamın gece kaldırıp oklavayla dövmesi mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.