Şimdi Ara

Ayrıldığım Kız Hala Bana Bakıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kursta bir kızla tanışıp sevgili olmuştum. Daha sonra kız ailesini bahane göstererek ayrılmaya karar verdiğini söyledi bana.

Herneyse kursa devam ediyoruz ve o günden sorna kıza selam vermek değil suratına bile bakmadım. Ayrılalı 1 ay oldu ama 1 gr. unutmuş değilim. Kız benimle ayrıldıktan 2-3 hafta sonra başka bir çocukla beraber olmaya karar vermiş ve ben bunu duydum.

Şuan beraberler mi bilmiyorum ama kız kursta hala bana bakıyor. Onun suratına bakmıyorum ama illa ki karşılaştığımız için hareketleri vs. bana baktığını çok belli ediyor. Kız, bana böyle birşey yaptığı halde onu hala unutamadım.

Durumum çok karışık, gidip seni seviyorum tekrar deneyelim desem,
    1- kız ayrıldıktan sonra hemen birini buldu
    2- bu çocukla hala devam ediyor olabilir
    3- bana hayır diyebilir
    4- hayır derse onu çok fena bozmaya niyetim var :)

Biliyorum böyle bir kıza değmez ama 1 aydan beri 1 dk olsun aklımdan çıkmadı... Sizce ne yapmalıyım ?

• kızı istiyorsan eğer gerçekten, takmamaya devam et. unutma ki ne kadar takmamaya devam eder ama göz önünde kalırsan sana o kadar tutulacaktır. iyice kıvama geldiği anlamak içinse bir süre daha geçtikten sonra havadan sudan bir muhabbet açarsın(tabii tavrını istifini bozmadan. bu noktada bu çok önemli) sonrasında da gereğini düşünürsün kollarına gelince
  • bunu baska bi arkadasina ac kiza gitsin sizi baristirsin
    sonra arkadasimin hatri var diyip kiza selam ver

aynisi benimde basima gelmisti
    bunu yaptim
  • Dediğin gibi ailesini bahane gösterip ayrılmış ve sonrasında başkası ile birlikte olma kararı almışsa bence hiç uğraşma. Bu kız seni sevmiyor . Bakışıyoruz felan demişsin de bu kız diğer çocuk ile birlikte olmuş ve ayrılmış olabilir. Senin hala onu sevdiğini biliyorsa ve bundan eminse seni çantada keklik gibi görmüş olabilir. Bu yüzden sana bakış felan atarak geri dönmek istiyor olabilir. Kız milleti işte , biri ile çıkmazlarsa bire yerleri şişecek diye korkuyorlar heralde... Sana tavsiyem unut onu gitsin dostum. Kendini üzmeye,canını sıkmaya bile değmez.
  • Gururunu ayaklar altına almamalısın 4 maddedeki yorumu okursak..
  • Bence çizgini bozma kız gelirde sana sırnaşırsa yapacagını yap bırak sonucta aynısını sana yapmıs aşık edip terketmiş işte anla
  • Lise 1 de başıma gelmişti 3 kere denemiştik sinemada yaklaşık 1 ay sürdü ilişkimiz hala konuşuruz buluşuruz arkadaşça ama

Ama sana baktığını belli ediyorsa bu işte iş var yani seni sevmiyorda olabilir zevk verdiysen kıza olabilir yani kızlar zevkten hoşlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 15 Mayıs 2010; 21:24:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bumerang gibi düşün, fırlat mutlaka geri gelir.

Ama arkasından koşarsan başladığın yere dönersin yani atttığın yere.
  • bu kız senle dalga geçiyor, sana sürekli bakarak senin böyle kafanın karışmasını sağlıyor, tekrar geri dönmek istediğinde ya seni reddedicek tahminen dalga geçer şekilde ya da seni hazır tutacak şekilde kabul eder ama oynar senle

aile bahane edip seni bırakıp sonra da hemen başkasını bulan kıza dönmeyi kesinlikle düşünmemelisin, şu anda tahminen kendi kendine kızı savunuyorsundur, hatta haline bakılırsa kendini de suçluyorsundur, hata yaparsın benden söylemesi
  • Ailesini bahane gösterip senden ayrılıyor ama başkasına olta atıyor. Nasıl oluyor bu?
  • Sürünsün,çeksin biraz.Hatta biraz değil epey çeksin.Ne demek ya,ailesini bahane ederek ayrılıyor ve ayrıldıktan 2 hafta sonra başkasıyla oluyor demek.Bikere ailesini bahane etmesi tüm bahanelerin en önemlisidir,sorumluluktur.Şuanda birisiyle çıksa da çıkmasa da senin onun yüzüne bile bakmaman lazım ki öyle yapıyormuşsun.Bence bu yolda devam et.Ne zaman ki sana gelir muhabbet açmaya çalışır o zaman "bozarsın".Zaten ondan sonra ya bidaha görüşmüceksiniz,konuşmucaksınız o da yanına gelmicek ya da senden iyice özür dileyip köpek gibi pişman olacak.O zaman kararını kendin vericeksin.Kıvama geldiğini anladığında duruma göre yaklaşır veya uzaklaşırsın..
  • İyi de bu bi klasiktir. Sen bide başka bi kızla geç yanından. O zaman hem seni hemde diğer kızı resmen taciz edicek gözleriyle... Ben de hep öyle olmuştur
  • @phlegmTR
    Geçenlerde bir arkadaşın attığı yazı vardı dedikleriniz ona çok benziyor.. Aslında çok mantıklı gibi duruyor ama işin ucunda da pişman olma durumum var..

@TheGodfather-
    Hocam barışmak mesele değil, kıza selam versem direk konuşmaya başlar bundan adım gibi eminim. Ama alttan almak gibi pek niyetim de yok gibi, acaba yanlış mı yapıyorum ?

@SeydayaKurbann
    Aslında dediğiniz gibi olabilir. Sevmese bile çevresine "erkek arkadaşım var" demek için de birlikte olan çok gördüm :)
    Çok unutmaya çalıştım ama 1 ay oluyor aklımdan çıkmadı, çıkmaya da pek niyeti yok gibi :/

@MuTLu.
    Aslında onu fena derecede bozmam için "hayır" falan demesine de gerek yok :) İstesem tek bir mesajla yaparım bunu ama işin ucu nereye varır belli değil..

@In Flames
    Şimdi sıra bende yani :))

@InteR
    Bende anlamadım aslında :) Zevkine mi geldi yoksa sevdiğinden mi..

@D_G_N
    İlk başta da o benden hoşlandığını söylemişti.. Sanırım yine o peşimden koşucak artık.. Ben onu mutlu etmeye çalıştım ama o istemedi.

@Batuhan Kılıç
    Kendimi pek suçlamadım aslında.. Ama hatalarım var mı diye düşündüm bazen. Sanırım biraz fazla ayran gönüllü çıktı bizimkisi

@Ottoman_PoweR
    Sorma hocam

@by Kaçar
    Aslında köpek gibi pişman olduğunu görmeyi çok istiyorum. Sırf bu amaç uğruna selam bile vermedim. (Bana ayrılırken arkadaş olarak kalalım dedi. Bende "he olur" dedim ve selamı kestim

@Cumhuriyet.
    Arada aklıma geliyor hocam, değerlendireceğim bunu, teşekkürler.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 15 Mayıs 2010; 21:35:11 >

• ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Ben Nikolai Mw2 ile dertleşmiştim msnde. Benim de benzer bir durumum oldu,kız arkadaşım benden ayrıldı. Sonra ben buna hiç yüz vermedim,bişey de söylemedim. 3 gün sonra kız "ben sensiz yapamıyorum,sen beni unutsan da ben seni unutamam" demeye başladı. Kız sizi terkederse ve siz o kızı adam gibi sevmişseniz,ilgi göstermişseniz mutlaka pişman olur kız.
  • kızla ne yap et barış.tekrar çıkmaya başla.sonrada sıkıldım diyip sen bırak
  • neden pişman olma korkun var biraz açar mısın? burada herkesin fikri vardır ve herkes kendinde haklıdır ama bu konuda kendime oldukça güveniyorum. yardımcı olmak isterim
  • Şaka mısın arkadaşım kesinlikle geri adım atma. Aile bahane edilerek nasıl bi ilişki bitirilir anlamıyorum. Kızda da yürek yokmuş ki sıkıldım senden ayrılmak istiyorum diyememiş, sürekli bakmasının nedeni yedekte mi yoksa harbi kaybettim mi kaygısı, senin hala sevdiğini biliyor olması ve daha çok rencide edebilmek.
  • Sen Nikolai'sın. Sık kafasına.
  • Sende ona bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.