Evet beyler ayrılıpta, kendini kötü hissedenler varsa dertleşelim konuşalım. Mutlaka vardır morali bozuk olanlar.
Ayrılanlar için bir söz yazdım.
Gelmiyeceğini bile bile beklersin onu, gün geçtikce daha çok özlersin,içinde amansız bir acı vardır ama engel olamazsın ona, acaba başkalarıyla konuşuyormu diye çok üzersin kendini, beni hayla seviyormu,düşünüyormu,üzülüyormu,unuttumu diye düşünerek kendini heder edersin. Sabah kalktığında kalbine inanılmaz bir acı düşer. Ama çaresizsindir engel olamazsın ona. Yanlız hissedersin kendini çok yanlız,kimsen yok zannedersin aslında çok geniş bir çevren vardır ama hep yanlız hissedersin sen kendini. Dışlanıyormuş zannedersın kendini. Ona çok alışmışsındır bırdaha onun gibi birisini bulamıyacağını düşünürsün ve çok üzülürsün. Hep onu takip etmek istersin. Dönmiyecegini bile bile içinde inanılmaz ümit beslersin. Hayaller kurarsın ve beklersin. Ama dönmez çünki o çoktan gitmiştir. O Başkasıyla olursa naparım ben diye kafayı yersin aklına geldikce cok üzülürsün. Yaşadıklarınız gözünün önüne gelince çok kötü olursun. Çünki sen onu çok sevmişsindir ama o gider hep böyle olur zaten. Hep Giderler, Giderler işte. Dünyayı önüne sersende Giderler ve dönmezler sende bunların hepsini an ve an yaşarsın.