Şimdi Ara

Ayrı eve çıkmak isteyenler !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem bana, işsizim diye sürekli baskı yapıyor. Yeni mezun sayılırım ancak yaşım ilerledi. 28 yaşındayım, öğrenim olarak işletme üzerine mba yaptım. Askerliğide aradan çıkardım fakat bir türlü iş bulamıyorum. Piyasada doğru dürüst iş yok, zaten işsizliğin ve parasızlığın verdiği stres bana yetiyor, bir de ailemin iş bul baskısıyla baş etmeye çalışıyorum. İş bulamamamı tembel olduğuma bağlıyorlar, iş olmadığına inanmıyorlar ve bende çıldırıyorum tabiiki. Bir türlü iş olmadığına inandıramadım. Hergün laf sokup duruyorlar. Birde çocuk gibi söylemesi ayıp ev işi yapmaya zorlanıyorum. Bulaşık, temizlik, git gel vs. her türlü angarya işi yapıyorum yinede yaranamıyorum. Artık çıldırma noktasına geldim. Antidepresanla ayakta duruyorum. Bir iş fırsatı çıkar çıkmaz ayrı eve taşınacam ve kendi özgür hayatımı kuracam. Şu an tutsaktan farkım yok. Durumu benim gibi olan başkalarıda var mı?

• 28 yaşında, istanbul'da iş bulamamış ve ailesiyle yaşıyor. ilginç bi kombinasyon
  • iş buluncaya kadar bir avm çalışabilirsin istanbuldasın sonuçta iş buluncada avm bırakır mesleğini yaparsın bu kadar strese değmez
  • Ayrı ev için para lazım.

Özetle iş bulmanız lazım. Acı ama gerçek.
  • Eğer akıcı bir yabancı dilin varsa bir çağrı merkezine yabancı dilde müşteri temsilcisi olarak başvuru yap. Fiyat olarak net birşey söyleyemem ama asgari ücretten çok daha fazlasını alırsın. İyi performans sergilersende prim veriyolar. İleride süreçlere katılıp kariyerinde de yükselebilirsin. Buda bir alternatif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.