Şimdi Ara

AYRANCI TİCARET MESLEK LİSESİ ne nasıl gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DİKMEN CAD. PARK DURAОI UÇARLI SOK. EMNİYET ARKASI
    YUKARI AYRANCI
    Ankara

Adres bu. Bilkent Üniversitesinden nasıl gidebilirim? Teşekkürler.

• up
  • Bilkentten güvenparka, güvenparktanda dolmuşla dikmene geçebilirsin. Güvenparktan okula 5-10 dakikada gidersin yakın ama bilkent güvenpark arasını bilemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 23 Mart 2013; 19:32:58 >
  • Kızılaya gel.

1. Alternatif
    Dikmen otobüsüne yada dolmuşuna bin. Pazarda in(Şoföre söyle yardım eder.Zaten kızılaydan 5 dakika pazar.). Pazarda indin. Pazarın yanında bir park, ortada bir yol var. Ortadaki yoldan kaptır. Kaptır dediysem o kadar değil. İlk yerden sola dön. 200-300 metre yürü görürsün.

2. Alternetif
    Hoşdere otobüsüne yada dolmuşuna bin. Kısa bir süre sonra dolmuş yokuş çıkacak. Yokuştan sağa döndüğünde hoşderedesin. 1. değil 2. dönüşü gördüğünde (zaten dolmuş düz gidiyor.) İn. Bir tane yokuş göreceksin. Ama aşağı doğru. Oradan aşağı kaptır. Önünde okul.
  • Asagi ayranci miyukari ayrancimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 9:30 da çık yetişirsin.çok yakın

1rakip 1 rakiptir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

saat 9:30 da çık yetişirsin.çok yakın

1rakip 1 rakiptir

ya 8:40da çıkacağım yetişirim değil mi? trafik olursa sıkıntı olur mu? diğer türlü bir önceki servis 7:25de o da çok erken olacak. bilkentten servise bineceğim tbmm'nin orada ineceğim. oradan da taksiye atlamayı düşünüyorum dikmen caddesinde emniyet müdürlüğünün karşısı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

saat 9:30 da çık yetişirsin.çok yakın

1rakip 1 rakiptir

ya 8:40da çıkacağım yetişirim değil mi? trafik olursa sıkıntı olur mu? diğer türlü bir önceki servis 7:25de o da çok erken olacak. bilkentten servise bineceğim tbmm'nin orada ineceğim. oradan da taksiye atlamayı düşünüyorum dikmen caddesinde emniyet müdürlüğünün karşısı zaten.

bilmiyorum salladım ben

•  AYRANCI TİCARET MESLEK LİSESİ ne nasıl gidebilirim?

Şimdi okul servisine binip işaret içine aldığım TBMM yazan yerdeki durakta ineceğim.

AYRANCI TİCARET MESLEK LİSESİ ne nasıl gidebilirim?

Google'dan baktığım kadarıyla da adres şurası, indiğim durak bu haritaya göre tam nerede kalıyor? İndiğim zaman taksi dışında zırt diye inebileceğim vasıta var mıdır, en kötü aşağı doğru yürüsem ne kadar sürer?

Son olarak bu güzergahı 8:40dan en geç 9:40'a kadar alabilirim değil mi?

• kızılay güvenparka git dikmen dolmuşlarına bin abi beni ayrancı pazarının orda indirir misin de inip karşıya yürü görürsün zaten
  • ankarayı diyorum, avcumun içi gibi bilirim, yukarı ayrancıdan mı?

ilk aklıma gelen şey oldu, ne güzel filmdi ne güzel repliklerdi. adresiyse maalesef bilmiyorum

• ayrancı ticaret meslek lisesine gidebilmen için sbs sınavına girmen lazım diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanlue

ayrancı ticaret meslek lisesine gidebilmen için sbs sınavına girmen lazım diye biliyorum
  • Bilkentten ringe bin tunusta in tunustan taksiciye adressi söyle maxımum 6 lıraya ordasın.
  • Faruk eczanesi karşısı kime sorsan gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: hanlue

ayrancı ticaret meslek lisesine gidebilmen için sbs sınavına girmen lazım diye biliyorum

• Kızılay'a gel. Güvenparktan istediğin dolmuşa bin beni Ayrancı Tic. indirir misiniz de. Sen çabuk gidersin diyenlere güvenip geç çıkma yarın sınav kalabalığı Güven Park durağı çok yoğun olur, sıra bekleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.