Şimdi Ara

Aynı sınıftan kızla çıkılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler soru açık. Aynı sınıftan bir kızla çıkar mısınız? zararları nedir ?

• Zararı gereksiz kıskançlık sakın.
  • kesinlikle çok büyük bir hata..
    ayrılma küsmede,sende ayrılırsın dostlarından..
    sakın..
  • Sakın tecrübeyle sabittir...

Nettende araştır anlarsın
  • hiççıkmadım
  • bende önermem insan işi değil uzak dur
  • Sakın öyle bir hata yapma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yapmıştım bir ara kesinlikle tavsiye etmiyorum danger.
  • Allah allah. Beyler ne gibi sorunlar yaratıyor ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niko-Bellic

Allah allah. Beyler ne gibi sorunlar yaratıyor ki :)

aynen
  • mesela kankan da kaptirirsa o kiza isler karisir ;)
  • Denedim, sonuç başarılı değil.
  • quote:

Haftanın 5 günü, günlük 6 saat birliktesiniz. Akşamları facebook, msn, telefon gibi araçlardan yine muhabbet edersiniz büyük ihtimal. Daha sonra haftasonları buluşursunuz. Kısacası birbirinizi o kadar hızlı tüketirsiniz ki kendin bile şaşarsın. Çıkacaksanız da okulda birbirinizi fazla sıkmayın, akşam eve gidince birbirinizle iletişim kurmayın. Haftasonları ya da okul dışında birlikte olduğunuzda birbirinizle paylaşacak şeyler saklayın. Mesajla, facebook'la, okulda falan harcamayın bunları fazla. Ama bana kalırsa hiç çıkma derim. İnsan her gün görmekten sıkılır be

• Aslinda en guzeli :)
  • Sadece son sınıfta öyle bir şey düşünülebilir..
  • aynı sınıfta daha kolay yaların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

quote:

Haftanın 5 günü, günlük 6 saat birliktesiniz. Akşamları facebook, msn, telefon gibi araçlardan yine muhabbet edersiniz büyük ihtimal. Daha sonra haftasonları buluşursunuz. Kısacası birbirinizi o kadar hızlı tüketirsiniz ki kendin bile şaşarsın. Çıkacaksanız da okulda birbirinizi fazla sıkmayın, akşam eve gidince birbirinizle iletişim kurmayın. Haftasonları ya da okul dışında birlikte olduğunuzda birbirinizle paylaşacak şeyler saklayın. Mesajla, facebook'la, okulda falan harcamayın bunları fazla. Ama bana kalırsa hiç çıkma derim. İnsan her gün görmekten sıkılır be

+1

Çok güzel anlatmış arkadaş. Sürekli görmekten dolayı sıkılıp ayrılacaksınız elinde sonunda.

• seviyosan git konuş bence
  • Bence kesinlikle en güzeli bi düşünsene eğer gerçekten seviyorsan sevdiğin insanı hergün rahat rahat görüyo olacaksın beraber olacaksın. İnsan gerçekten sevdiği bi insandan niye sıkılsın ki ? Ayrıca birbirini tüketme olaylarını olaylarınada inanma o çoşkuyla tüketmeyi bırak doyamaz hale gelirsin :)
  • Kız teklif etti düşüneyim dedim...Eve gelince hemen konu açtım aynı sınıftayız nasıl olur diye ? Genelde yok olmaz dendi. Ben de nedense kıza evet dedim. 3-4 ay çıktık ayrıldık durduk yere sıkıldık heralde ikimizde... Dezavantaj çok .yazmaya üşendim mobilden... kısa, öz ASLA!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.