Şimdi Ara

aynı modemden iki kişi internete bağlanınca yaşanan ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, inca 300nx modemimiz var, internete bağlanınca benim pcde ping sorunu oluyor. hızda sıkıntı yok ama ping aşırı artıyor (dengesiz, 100-800 arasında değişiyor). kabloyla da bağlanmayı denedim yine aynı problem. diğer pcyi kapatınca benim ping direk 30-60 arası oluyor. ttneti 2 kere aradım arıza kaydını aldılar falan ama geri dönüş olmadı. zaten ttnetle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü tek pc bağlanınca ping normal. bunun bir çözümü var mıdır?

edit: her 2 pcde de ping sorunu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ianFraser -- 3 Ekim 2014; 16:25:50 >

• Hocam modemin milady dolmu?. Yeni bir modem almanyn vakti geldi.
  • ianFraser kullanıcısına yanıt
    Ariza kaydi alçali ne kadar oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @linyit43

ariza kaydı olalı 3 gün oldu ses seda yok

@bulanikadam

bence de modemde sorun var iki pcde de ping yüksek çıkıyor, ama birisi kapatınca diğeri hızlanıyor. değiştirmenin vakti geldi
  • Problem modemin eski model olmasından kaynaklanıyor olabilir.Daha yeni ve işlevsel bir modem alınırsa problemin çözüleceğine inanıyorum.
  • berkeilgar95 kullanıcısına yanıt
    Ben de Ariza kaydi actirdim bakalim ne olacak.

@berkeilgar95 Zyxel p 660w tx modemverdi ttnet sürekli kopma ve ping sorunu yanında hiz sorunu da vardi tp link 864w aldim hepsi ortadan kalkti ancak bugün yine biz sorunu yaşamaya basladim ve wifi ile video açarsa bir telefon , bilgisayar pingi kafayi yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ianFraser kullanıcısına yanıt
    Çözüldü

Az önce geldiler. Bana telefonda sizin isteğiniz üzere teknik ekip ile bakılacak dedi ancak yataktan çıkma halimle dağınık odaya geldi telefona sinyal gitmiyor dedi ölçü biçti sonra ben gelicem santrale kadar takip edeyim sorun nerede dedi. Adam gitti jet hızıyla giyindim ve odayı topladım adam gelmiş bile evin yanındaki direği kurcalıyor. Kapıyı çaldı direkteki kutuya arılar yuva yapmış kabloları kopartmışlar dedi 2.50 olan hız aşağıdaki gibi oldu ben de dedim az artmış dedim sizin hızınızı artırmışlar problem orada dedi santrale gidip hızınızı ayarlattım mı her şey normale döner dedi ve şimdi gitti merakla bekliyorum.

aynı modemden iki kişi internete bağlanınca yaşanan ping sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeilgar95

Problem modemin eski model olmasından kaynaklanıyor olabilir.Daha yeni ve işlevsel bir modem alınırsa problemin çözüleceğine inanıyorum.

1-2 aya almayı düşünüyorum, zaten sadece haftasonları burdayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.