Şimdi Ara

Aynı Hoparlörler Arası Bass Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. 4 yıldır Peugeot 207 sahibiyim. Sağ ön ve arka hoparlörüm patladığı için ve ucuza bulduğum için 4 tane Orjinal hoparlör alıp değiştirdim. Sağ ön ve arka patlaması nedeni Bassı fazla açmamdan kaynaklı olarak düşünüyorum eskiden +1 Bass iken son zamanlarda +3 yapıyordum çünkü eskisi gibi gelmiyordu.

Değişim sonrası fark ettim ki Bass 0da yani ortada iken solda hiç Bass gelmemesiydi. Arttırsam da mid olarak vuruyor gibime geliyor. İlk önce imkan vermedim aux girişi tam oturmamıştır dedim ama CD den de aynı şekilde çalışıyor. Bunun nedeni kablolar olsa gerek ama döşeme içi midir CD çaların arka bağlantıları mıdır yoksa hoparlörlerde mi kusur aramak gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoparlör bağlantısında + - yöne dikkat ettiniz mi? Soketli ise ters bağlantı olmayacağına göre hoperlördendir.
  • Aynen soketli o nedenle +, - ye bakmadım. Fakat sadece sol taraf olması CD çaların kablo girişinin problemli olma ihtimalini düşündüm. Yani eğer sol sağ diye giriyorsa ondan kaynaklı olabilir. Çünkü tek hoparlör değil sol taraf ikisi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör çok az ses veriyor !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.