Şimdi Ara

Ayni günde iki farklı kızla buluşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet böyle bir fırsat geçti elime. ne kadar etik bilmiyorum ama şu zamana kadar neyin etik olup olmadığını düşünerek kendimi mutsuz ettim sadece. olay şöyle beyler, kızların biriyle sevgili gibiyiz, diğeri ise net bir şekilde beni arzuluyor.

x ve y diyelim. x e benim 3-4gün öncesinden yarına sözüm var. ama işte y de aynı mekanda, aynı saatlerde takılmak istiyor. bense ikisiyle de takılmak istiyorum. nasıl yapim?

• saati değiştir işte a.
  • fırsat varsa acıma.bi ara bendede vardı 2 tene.biri seksli, öbürkü sekssiz ama kız çok güzeldi.iyi oluyor.fazla arıza çıkaran olursa atar gider yapman kolaylaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

fırsat varsa acıma.bi ara bendede vardı 2 tene.biri seksli, öbürkü sekssiz ama kız çok güzeldi.iyi oluyor.fazla arıza çıkaran olursa atar gider yapman kolaylaşıyor

ya vazgeçtim galiba. çok oçe hissettim kendimi bide zor olucak
  • üç boyutlu düşünmelisin sana bir adet z lazım.
  • kardeşim için rahat edecekse ilerde yap ne diyim. Ben hayatta kimseyi aldatmadım ve aldatmayacağım. Beni aldatan aldatsın o lekeyle yaşayacak olan insanlar aldatan taraftır . Biri beni aldatırsa umrumda olmaz tekmeyi basarım önüme bakarım ama prensip olarak kimsenin günahına girmeme kararındayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.