Bildirim
Aynı fps olmasına rağmen altyazı kayıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
farklı altyazılar dene. muhtemelen kesilmiş sahneler falan vardır. hiç olması vlc bs player gibi oynatıcılar altyazıları ileri geri alabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
farklı altyazılar dene. muhtemelen kesilmiş sahneler falan vardır. hiç olması vlc bs player gibi oynatıcılar altyazıları ileri geri alabiliyor.
Pc`de ayarlaya biliyorum da bana kalıcı bi çözüm lazım. Çünkü tv`ye atıp izliyorum. -
Gom en rahat ayarlanabilen oynatıcı bazen filmlerde kesiyolar dolayısıyla kısalıyor say altyazı görüntü arasındaki farkı saniye olarak ona göre ayarla bide bs player altyazı otomatik buluyor diyorlar ama denemedim hiç nasıl bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gün tüm gün bu sorunla uğraştım Ama bi sonuç alamadım. Filmin başında sorun yok ama ortalara doğru yavaştan kaymaya başlıyor altyazı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
altyazının uzantısı .sub mu? Benim de başıma bir kere geldi ondan sonra özellikle dikkat ediyorum .srt indiriyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X