Şimdi Ara

Ayni Fiyattaki Kompakt ve Dslr Makine Farki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2.el olarak arastiriyorum. Canon sx-40 ve Canon eos 450d bütcemin baslangic olarak yettigi modeller diyelim. Sx-40 iyi seviye bir kompakt 450d ise giris seviye bir dslr diye biliyorum. Sonucta sx-40 da tam manuel ayara izin veriyor. Ve daha yeni bir model, ama sonucta kompakt. Hangisini almak daha mantiklidir?

Su sundan daha iyidir su özelliginden dolayi seklinde anlatirsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 6 Eylül 2012; 22:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://kiyas.la/fotograf-makinesi/karsilastir/Canon-PowerShot-SX240-HS-vs-Canon-EOS-450D Negatif ve pozitif anlamıyla karşılaştırma yapman bir site.. Yorumlayacak kadar bilgim yok ancak yardımcı olabileceğini düşündüm..

Bir de karşılaştırmak istediğim model sx240 değil de sx40. Dslr like bir model
    Dslr makineler büyük sensör barındırır ve farklı lens kullanma imkanı sağlar. Büyük sensör daha iyi iso başarımı ve imaj kalitesi sağlar. Dslr like makinelerde avantaj ise Dslr lara oranla daha az alan kaplar(ama yinede çanta taşımak gerekir.). Lens değiştirme imkanı sunmaz ve Dslr'lara göre küçük sensör kullanırlar genellikle. Daha farklar var ancak en belirgin ve seçim yönünde eleme özelliği olan farklar bunlar.
  • sx 40 da çok küçük bir makine değil, her ne kadar compact sistem olsa da. İkisi de iri ve büyük makinalar. Fotoğraf anlamında 450d daha iyi bir seçim. DSLR almak daha mantıklı görünüyor bana göre. Genel amaçlı kullanacaksanız eğer sx 40 değil de daha küçük yapılı bir model olsaydı aynı fiyata o zaman küçük olanı almak size daha büyük bir kullanışlılık sağlardı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.