Şimdi Ara

Aynı fiyata iki kat hızlı ADSL-TT HIZLARI ARTTIRIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ( BT Gündem 12 Temmuz 2006 - 08:30:00 )

,

Türk Telekom yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre önümüzdeki haftadan itibaren limitli veya limitsiz ADSL kullanıcılarının hızları ikiye katlanacak, ödeyecekleri tutar ise aynı kalacak.

Türk Telekom yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre önümüzdeki haftadan itibaren limitli veya limitsiz ADSL kullanıcılarının hızları ikiye katlanacak, ödeyecekleri tutar ise aynı kalacak.

UMTH operatörlerinin geçtiğimiz cuma günü Türk Telekom'la imzaladıkları A tipi ara bağlantı sözleşmesi sırasında görüştüğümüz Türk Telekom yetkilileri ADSL ücret tarifesinde fiyatları değiştirmeden sadece mevcut hızları ikiye katlamaya yönelik olarak bir tarifeyi bu hafta içerisinde duyurmaya hazırlandıklarını, önümüzdeki haftadan itibaren ise tüm ADSL kulllanıcılarının hızlarının ikiye katlacanacağını söylediler.

Yeni tarifeyeye göre 256 K limitsiz ADSL kullanıcıları bundan sonra internete 512 K hizla bağlanacak ve 49 YTL fatura ödemeye devam edecekler.
    (sadece 512lermi yani????)

http://www.btdunyasi.net/index.php?module=news&news_id=2632&cat_id=1

• dublu v dublu v dublu v nokta bizbuhaberlerdenbıktıkicraatgörmekistiyoruz nokta net (mi?)
  • güzel haber.
  • peki TT nin altyapısı buna hazır mı...yoksa görünüşte mi hızlar arttıyor..ben 512 de 10kbps ile download yapacaksam ne anladım.....kablolar zırt pırt kopacaksa ne anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

dublu v dublu v dublu v nokta bizbuhaberlerdenbıktıkicraatgörmekistiyoruz nokta net (mi?)

hayır com.TR
  • yalan geçende temmuzun başında değiştiricez dediler değiştirmediler
  • iyice komikleşmeye başlıyorlar..
    1024 hıza 3 gb kota veriyorlar.
    7-8 saat film indirsen kota doluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İSTSELER ÖYLE BİR YAPARLAR Kİ BİR ŞEYLER DÖNÜYOR AMA ?????????
  • 1024 - 3gb kota böyle giderse ,ileride 2mbit -3gb vs. katları şeklinde gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 12 Temmuz 2006; 13:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

1024 - 3gb kota böyle giderse ,ileride 2mbit -3gb vs. katları şeklinde gidecek

Telekomun istediği de bu.Sen 1mbps bağlantıyı görüp asılcan download a bi bakıcan ay ortasında kota 3 ü bulmuş.Sonra da kapatcan neti oturcan yada aşacan bir süre.Eee sen aşarsanda neti de kapatırsan onun işine yarıcak.

Kimse kendini kontrol et demesin.
    256 sınırsız kullanırken 3 gb ı dolduramayan ben ve 2 kardeşim 6 gb 512 de ay sonunu zor getiriyoruz.Net hızlı diye daha fazla dolaşılıyo ve daha çok video izleniyo.Bu durumda kota baya bi hızlı yükseliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

1024 - 3gb kota böyle giderse ,ileride 2mbit -3gb vs. katları şeklinde gidecek

• benim gibi 256k la 36 gb dosya indirenler için güzel bir haber..tabi doğruysa...
  • Haber yalan arkadaşlar internet bölümüne bakarsanız görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

Haber yalan arkadaşlar internet bölümüne bakarsanız görürsünüz

Aynen yalan çıktı.
  • ohhbeeee ben 3GB sınırlı kullaniyom ama 3ü çoktan geçtim ama şimdi sınırsıza geçcem galiba

hayırlı olsun darısı 2048'lere
  • telekom aç karnını doyursun önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 12 Temmuz 2006; 14:08:16 >
  • amaaaaann!!!
    ossuruktan teyyare selam söyle o yare
    daha 2 sene falan böyle kalırız biz
  • kotayı da bir-iki gb arttırsalar ne olur sanki dimi...
  • telekom'a vere... töbe töbee..
  • Dünyanın en hızlı interneti Türkiye'de

50mbit - 3GB
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.