Şimdi Ara

AYNI FİYAT KALİTE FARKI ? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Filbox üyeliğim bulunuyordu ve bitmek üzere ve bende devam etmek pek düşünmüyorum 2016'ya kadar bekliyeceğim. (DAYANA BİLİRSEM) ben daha çok belgesel ve azda olsa sinema istiyorum bulunduğum yerde Kablo TV bağlantısı yok bende oyuzden Dsmart Digitürk arasında kaldım Tivibu ve Turkcell Tv+'yı düşünmüyorum kararsızım ve elbette HD üyelik yaptıracağım.

DİGİTURK :
    Giriş paketi + belgesel + sinema paketi + Dilediğin zaman plus :56 tl
    DSMART : sinema dizi + dsmart hd + : 54 tl

Aslında pek bir fark yok sizce hangisini almalıyım ayrıca digiturkte dizi kanallarına ayrı pakette olduğudan dizi paketleri yok kararasızım lütfen cevap

• Dsmart yeni üyelere çok fena koyuyo anlaşılan :-) biz o paketi 15 liraya falan izliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D smart ı kapattırmış biri olarak uzak dur. Bana en üst paketi 17 tl ye önerdiler kabul etmedim düşün artık..

• Ya evet Dsmart neden paket fiyatları yukseldi bilmiyorum ananem'de de var full paket hd plus 24 tl ödüyomuş bande digitürke yöneldim
     AYNI FİYAT KALİTE FARKI ? ACİL
  • Ikısınede o fıyatlar verılmez sınema paketıne 56 tl cok para daha ucuz fıyatlı teklıflere bak ılk sene plus kutu alma ıkıncı sene ıstersın bedava tanımlar sana aynı paketın lıg tvlısını aylık 48 tl ye ızleyenler var verme o kadar para

• dmsart modül al daha ucuza gelir yada annanenin üstüne yeni bi receiver al sende o fiyattan kullan
  • cimbomly kullanıcısına yanıt
    Mh aradım dediki Dsmart modul aktivasyonlarını durtdurdu alsanız bile işe yaramaz dedi d fix verebiliriz dedi fiyatları aynı hiç değişiklik yok bende kapattım daha telefon alacağım için erteledim şuanlık uyelik işini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.