Şimdi Ara

Aynı Bilgisayarda EUWest Ve Tr serverı nasıl kurulur yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lol Türkiye serverında uzun zamandır oynuyorum fakat arkadaşlarım EUWest'te ve bende hem Türkiye hemde Eu west'te oynamak istiyorum EUWest serverını nasıl kurarım yardım edermisiniz ?

• Launcherda solda bölge seçimi var, ikisinin de patchlerini tamamladıktan sonra aralarında geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih513

Launcherda solda bölge seçimi var, ikisinin de patchlerini tamamladıktan sonra aralarında geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum

Aynen böyle.
    Ekstra hiç bişey yapmana gerek yok. Patchler yüklendikten sonra sadece listeden seçeceksin. 1 kereyüklenecek patch dosyaları.
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    teşekkür
  • Launcherden bölge seçeceksin altı üstü c'ye d'ye ayrı ayrı kur diyen var ya.

<====
  • Gençler ömür törpüsüsünüz yemin ediyorum allah ailenize sabır versin.
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Sen bakma onlarin burada esip gurlediklerine, onlar evde sessiz sedasiz masum cocuk oluyorlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sen bakma onlarin burada esip gurlediklerine, onlar evde sessiz sedasiz masum cocuk oluyorlar :)

Görkem adında 17 yaşından büyük insan görmedim. Yeni nesil ismi görkem.
  • kıyamet is coming.
  • Ben de tr de oynuyorum, west i bir denemek istiyorum, aynı hesapla giremem sanırım değil mi? Yeni hesap mı açmak gerekiyor?
  • Sanırım evet bende Avrupa'ya açılayım dedim ama beceremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni hesap açtım ama daha denemedim burada aynı client ile girilebileceği söyleniyor patch yapıp...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.