Bildirim
Aynı Bilgisayarda EUWest Ve Tr serverı nasıl kurulur yardım acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Launcherda solda bölge seçimi var, ikisinin de patchlerini tamamladıktan sonra aralarında geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih513
Launcherda solda bölge seçimi var, ikisinin de patchlerini tamamladıktan sonra aralarında geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum
Aynen böyle.
Ekstra hiç bişey yapmana gerek yok. Patchler yüklendikten sonra sadece listeden seçeceksin. 1 kereyüklenecek patch dosyaları. -
teşekkür -
Launcherden bölge seçeceksin altı üstü c'ye d'ye ayrı ayrı kur diyen var ya.
<==== -
Gençler ömür törpüsüsünüz yemin ediyorum allah ailenize sabır versin. -
Sen bakma onlarin burada esip gurlediklerine, onlar evde sessiz sedasiz masum cocuk oluyorlar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Sen bakma onlarin burada esip gurlediklerine, onlar evde sessiz sedasiz masum cocuk oluyorlar :)
Görkem adında 17 yaşından büyük insan görmedim. Yeni nesil ismi görkem. -
kıyamet is coming. -
Ben de tr de oynuyorum, west i bir denemek istiyorum, aynı hesapla giremem sanırım değil mi? Yeni hesap mı açmak gerekiyor? -
Sanırım evet bende Avrupa'ya açılayım dedim ama beceremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de yeni hesap açtım ama daha denemedim burada aynı client ile girilebileceği söyleniyor patch yapıp...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X