Şimdi Ara

Aynı bıçaktan 4 tane var. (Aynı float ve pattern)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İtem veritabanında yaptığım araştırmada bendeki bıçağın aynısından 4 kişide olduğu ortaya çıktı. İşin ilginci bu bıçağın dönüp dolaşıp takasla bana geldiği görünüyor ama o hesaplardan bıçak çıkışı olmamış ve aynı bıçak o envanterlerde duruyor. Daha ilginç olanıda en son söyleyeyim; Benim bıçağı takasla aldığım kişi itemin girdiği envanterler listesinde yok. Nooluyo lan dedim bir an kendi kendime, bu ne demek oluyor bilgisi olan varmı.

Bıçaklar bunlar.

1-http://steamcommunity.com/id/hidden1sniper/inventory/#730_2_3805607418
    2-http://steamcommunity.com/id/sh4rd/inventory/#730_2_4847743024
    3-http://steamcommunity.com/id/xulincyrus/inventory/#730_2_4655588500
    4-http://steamcommunity.com/id/hyurussj/inventory/#730_2_4148085226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 19 Ocak 2016; 23:10:26 >

• nicki shard olan knıght cı düpe yapmış olabilir :D
  • stabilocox S kullanıcısına yanıt
    O benim, şimdi bu bıçak dupe gibi duruyor, ben bu bıçağı key ve item vererek takasla aldım, ben bu durumda madur olurmuyum acaba onu düşünüyorum.
  • bu bıçak ve item işinden pek anlamam ama kardeşim sene olmuş 2016 steam gibi bir platformda bu kadar para dönen bir oyunda düpe gibi birşey olması imkansız yani dert etme birşey olmaz
  • stabilocox S kullanıcısına yanıt
    Valla knightında oyun olduğu zamanlarda çatır çutur dupe yapıyorduk. Yapılabilir yani.
  • dupe tam olarak ney ve nasil yapiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

dupe tam olarak ney ve nasil yapiliyor?

Nasıl yapıldığı konusunda fikrimiz yok. Duplication kelimesinin kısası, bir itemin bir şekilde kopyalanması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu olay benim başımıda geldi adamdan howl aldım st fn aldım lounge geziniyorum üstünde 2 sticker vardı biri howling diğeride degişik bişey sonra lounge adamın howl bakım dedim aynısı alla alla sticker baktım aynı yapıştığı yer aynı float aynı ulan ne şans dedim sattım ben sonra bu adam yine yazdı bana howl var alırmısın olur dedim tabi ucuza alıyorum güzel oluyor baktım 2 howl var biri normal düz biride titan holo lu düz olanı aldım ben ucuz diye diğerine overpay istiyordu sonra yine bakınıyorum reddit de gördüm adam satıyor howl fn st titan holo lu baktım aynısı float aynı stickerlar aynı ve bu stickerlar en iyi sticker öyle herkes alıp yapıştırmaz ozaman anladım bu adam bu işi yapıyor söyledim ona boşver sen paran oldumu al sat dedi zaten ondan sonra trade bıraktım almadım bideha ama sattığım adamlar hala ekli bende duruyor adamlarda aylar oldu sıkıntı cıkmadı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

bu olay benim başımıda geldi adamdan howl aldım st fn aldım lounge geziniyorum üstünde 2 sticker vardı biri howling diğeride degişik bişey sonra lounge adamın howl bakım dedim aynısı alla alla sticker baktım aynı yapıştığı yer aynı float aynı ulan ne şans dedim sattım ben sonra bu adam yine yazdı bana howl var alırmısın olur dedim tabi ucuza alıyorum güzel oluyor baktım 2 howl var biri normal düz biride titan holo lu düz olanı aldım ben ucuz diye diğerine overpay istiyordu sonra yine bakınıyorum reddit de gördüm adam satıyor howl fn st titan holo lu baktım aynısı float aynı stickerlar aynı ve bu stickerlar en iyi sticker öyle herkes alıp yapıştırmaz ozaman anladım bu adam bu işi yapıyor söyledim ona boşver sen paran oldumu al sat dedi zaten ondan sonra trade bıraktım almadım bideha ama sattığım adamlar hala ekli bende duruyor adamlarda aylar oldu sıkıntı cıkmadı yani

Hocam bu daha farklı. Kutudan çıkaran kişiden sonra 20 envanter dolaşmış ama 4 envanterde aynı bıçak duruyor. Benim aldığım adamda 1 ay kullanmış ve benle takasladı ama bende veritabanında başkasından almış görünüyorum. 1 ay kullanan adam veritabanında hiç görünmüyor. Yani karşılığında bıçak ve key verdim, itemi silseler vs. karşılığında verdiğimi isterim en azından.

İncelemek isterseniz itemin veri tabanı budur. Bu hepsindende ilginç bir durum. Bu envanterlerin çoğunda hala item duruyor ama çıkmış görünüyor.

http://csgo.exchange/item/1483038701

Umarım hiç sorun çıkmaz ama buda sıkıntı yani, böyle böyle itemlerin değeri kalmaz. Zamanında ST M9 Doppler 600 dolara bir günde giderken bir sene geçmiş değil ve 350 dolara gidiyor.

• duplicate kelimesinin kısaltılması yani kopyalanmış anlamında kullanılan ingilizce bir kelime. nasıl yapıldığını bilen olduğunu sanmıyorum ki steamin bu konularda taviz vereceğini de düşünmüyorum aynı float oranı olmasının dupe item olduğu anlamına geleceğini de sanmıyorum. sonuçta milyonlarca oyuncu var milyonlarca kasa açılıyor aynı float oranına sahip itemların çıkma şansı da o oranda yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

duplicate kelimesinin kısaltılması yani kopyalanmış anlamında kullanılan ingilizce bir kelime. nasıl yapıldığını bilen olduğunu sanmıyorum ki steamin bu konularda taviz vereceğini de düşünmüyorum aynı float oranı olmasının dupe item olduğu anlamına geleceğini de sanmıyorum. sonuçta milyonlarca oyuncu var milyonlarca kasa açılıyor aynı float oranına sahip itemların çıkma şansı da o oranda yüksek.

phantomun 4 Dragonunun da ayni floata sahip olmasi?

• quote:

duplicate kelimesinin kısaltılması yani kopyalanmış anlamında kullanılan ingilizce bir kelime. nasıl yapıldığını bilen olduğunu sanmıyorum ki steamin bu konularda taviz vereceğini de düşünmüyorum aynı float oranı olmasının dupe item olduğu anlamına geleceğini de sanmıyorum. sonuçta milyonlarca oyuncu var milyonlarca kasa açılıyor aynı float oranına sahip itemların çıkma şansı da o oranda yüksek.

İtem geçmişinde 20'ye yakın envanter dolaşıyor. O envanterlere bakıyorum ve aynı item çıkmış görünmesine ramen hala 4 envanterde duruyor. Haberleri yoktur belkide, neden taviz vermesin, hacklenmeyen sistemmi var. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

İtem geçmişinde 20'ye yakın envanter dolaşıyor. O envanterlere bakıyorum ve aynı item çıkmış görünmesine ramen hala 4 envanterde duruyor. Haberleri yoktur belkide, neden taviz vermesin, hacklenmeyen sistemmi var. :)

Bu steamin bir kerelik taviz verip itemleri iade etmesi şeklinde dupe yapılıyordu. Sınırsız suistimal edildi, 5 dolara e-book olarak bile satılıyordu. 3 hesap açılıp, itemler A hesabından B hesabına ardından C hesabına aktarılıyordu. A hesabından ticket açıldığında B hesabı trade yasağı alıyor, C hesabındaki skinler aynı şekilde kalıyor, A hesabına sözde çalınan skinler iade ediliyordu.

• öyle tabi kalmadıki zaten bu scamlendim itemlerim gitti ayağınada çok item aldı miller arkadaşına soyduruyor kendini sonra item aynısını veriyor valve al sana bedava item reddit konuda görmüştüm bunun yüzünden çok şikayet gelince valve item vermeyi kesti ortalık aynı itemlerle doldu
  • arkadaş daha acık anlatmış şimdi olayı bide dupe olurmu olmazmı bilmem ama dediğim adamdan aldığım itemlerin hep ikizi vardı float aynı olabilir tabi çok doğal ama howl st fn gibi bir itemin aynısından aynı rare sticker olması aynı yere yapıştırılmış olması vs vs tesadüf olamaz
  • Dupe heroyunda yapılabilme ihtimali var olan bi olay zamanında knightta düpe yapıp item satarak hatrı sayılır para kazanmış biri olarak cs go dada bu şekil olayların döndüğünden şüphem yok sonuçta şuan kim bunu bilse yapar ve paylaşmaz malum TL/$ bazında pazar ortamı oldukça hareketli bir oyun Csgo :)

• Anlaşılan sizin dediğiniz gibi durumlar oldu. @AKCROSSHAIR
  • Vay be mısır çekirdek konuşmaları okuyorum

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    o ne demek oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

o ne demek oluyor :D

neler varmış bilmediğimiz demek istedim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.