Şimdi Ara

Aynı anda birkaç dizi mi yoksa tek dizi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dizi arşivimi tamamladım neredeyse yurtta izlemeyi planlıyorum hepsini ama tek diziye başlıyıp bitirip yeni diziyemi başlııyım yoksa aynı anda birkaç dizi mi izliyim hangisi daha eğlenceli olur aynı anda izlersem çabuk bitmez hem diziler siz nasıl yapıyorsunuz

• Tek dizi.
  • izlediğim dizi bitmişse hepsini izlerim ama devam ediyosa tek tek izleme gibi bi şansım nası olabilir
  • Tek dizi diyorum. Ama mesela o dizi House olacaksa yemez günde 2 bölümden fazla kaldırmaz bence. O durumlarda iki dizi de olabilir.
  • Diziye göre değişir.Örneğin Prison break gibi sürükleyicilikte sınır tanımayan bir diziye başlamışsan art arda 5-6 bölüm bile gider.Ve diziyi bitirinceye kadar başka bi diziye ihtiyaç duymazdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 12 Şubat 2012; 14:57:11 >
  • tek diziyi bitir günceli takip etmeye başlarsın zaten sonraları
  • Güncel değilse hemen bitirmeye çalışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Bir Kedi mi, Yoksa İki mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek dizi
  • hafızan süper değilse hiç bulaşma. ben aynı anda 3 diziye başladığımı hatırlıyorum en sonunda karekterleri hikayeleri karıştırıp birbirine katıp darmadağın etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

tek diziyi bitir günceli takip etmeye başlarsın zaten sonraları

+1
  • Dizi kendiliğinde izlettirir.Yani bazı diziler eğer konu sürükleyiciyse başladınmı diğer bölümleri iple çekersin ve sürekli izlersin.Ama dizide öyle bir his uyandırmıyorsa başka diziere kayman normaldir.Lost,twin peaks,day break gibi dizilerde tek izlemiştim.Sürüklemişti.Eğer diğer bölümleri iple çekmiyorsan karışık izlemek daha güzel olacaktır.
  • Eğer dizi bitmişse. Oturur izlerim bitirene kadar, tabi seversem. Zaten kendini izlettirirse başka bir şey izleme ihtiyacı duymam, haliyle tek dizi izlerim. Ancak dizi güncel ise, haftada 1 bölüm çıkıyorsa doğal olarak onunla birlikte 1-2 dizi daha izlerim.
  • Dizi sürükleyiciyse güncele gelene kadar ardı ardına izlersin. Yok ağır bir diziyse (kötü demiyorum yavaş işlenen diziler olur ya onlardan bahsediyorum) onları tane tane izlemek daha fazla zevk vereceği için yanına 1-2 tane daha serpiştirirsin olur biter.
  • Tek dizi izlemeyi tercih ederim ama o dizinin 3-4 bölümü falan varsa elimde hepsini bir oturuşta izlerim...Kafanın karıştırmak istemiyorsan tek diziye başla derim...
  • Tek dizi derken bir bakmissin 1 tb dizi arsivin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Tek dizi derken bir bakmissin 1 tb dizi arsivin var.

Aynen öyle oluyor.720p de artık yaygınlaşınca harddisk yetişmiyor valla :)
  • diziler bitmişse tek diziyle vurduracan tabi dizisine göre değişir yine de...dexter 4. sezonda 7 bölümü ardı ardına izlemişligim var kişisel rekorum bu...
  • birkaç dizi izliyorum ben tavsiye ederim
  • Eğer sitcom tarzında diziler ise birkaç dizi ama değilse tek dizi
  • kararsız kaldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.