Şimdi Ara

Aynı Anda 3 Ümiversite Okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
37.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu sene kaçırdım. Ben iktisat 2. Sınıfım örgnüm. Seneye anadolu üniden ybs aöf, atatürk üniden tarih aöf okuyabilirm demi. Bide gördüğüm ortak derslerin bidaha sınavına girmeme gerek yok demi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Royals11 kullanıcısına yanıt
    Evet yapabilirsiniz fakat aöflerden birini YKS ile birini 2.üniversite programında yazmak zorundasınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben şu anda 4 yıllık örgün bir eğitim almaktayım; Bu sene çap başvurusu yapıcam. Benim sorum şu, geçen seneki puanımı kullanarak bir önlisans bölümüne de kayıt yaptırabilir miyim ? yani bir lisans bir çap bir de önlisan şeklinde

  • berkayy007 B kullanıcısına yanıt

    ee naptin hallettin mi?

  • peki üniversitende çap hakkı kazanıp (2.) okurken bir daha yks girip önlisans (3.) yazıp üstüne de o sene 2.ünilerle açıktan (3tane üni sağlıyormuş +3 yani 6.oldu) alsak üstüne birde her sene sınava girip de önlisans ve lisans uzaktan yazsak (8.üni oldu) maksimum kaç üniversite bitirebiliriz sorusu aklıma gelmedi değil tek seferde 8 üni bitirme fikri çık aklımdan çıkkkkk. ajdaslkölpwe

  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt

    Aynen teknik olarak bir örgün lisans bir örgün önlisans artı 3 aöf (anadolu, auzef, ataaöf) artı iki uzaktan (biri yesevi biri ankuzef) yani 7 üni aynı anda okunabiliyor. Ama böyle bir şeyin pratikte mümkün olduğunu düşünmüyorum.

  • Ekonomist999 kullanıcısına yanıt
    Sinavlari çakisiyor ben ata aôf ile anadoluyu teçrube ettim sinav haftalari birer hafta arayla oluyordu. Bide ùlke gundemi seçim denk geldigi olmuştu 3universite Ayni hafta hangisi ônemli hangisi acil bitmesi lazim seçim yapmak lazim. Di.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı anda bir örgünlisans, bir örgün önlisans,3 aöf, 2 uzaktan, aynı anda okunabilir teknik olarak. Kayıtlı olan birini tanıyorum.
    Lisans örgün sosyal hizmet, örgün tıbbi sekreterlik, aöf ata tarih, aöf anadolu havacılık, aöf ist çocuk gelişimi, uzaktan eğitim halkla ilişkiler lisans, uzaktan eğitim acil yardım afet..
    Gerçekten tam bir akıl tutulması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maviyedairhayat M kullanıcısına yanıt

    BEN ATA AÖF TIBBİ DÖKÜMANTASYON İLE ANADOLU SOSYAL HİZMETLERİ AYNI ANDA OKUDUM SINAV ZAMANI 1 HAFTA ARA VARDI FELEGİM ŞAŞMIŞTI.

    ÜNİVERSİTELER FARLI OLUNCA OLUYOR EVET. ÖRGÜN UZAKTAN EĞİTİM AÇIKÖĞRETMİ FARKLI YÖNETMELİKLER OLUNCA KOŞTURMA FAZLA OLUYOR.SINAV HAFTASINDA.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.