Şimdi Ara

Aynı anda 3-4 anime izlersem sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 yıldır bulabildiğim her türlü anime film izledim ve izleyecek düzgün bir film kalmayınca dizi izlemeye karar verdim. 3 gün önce Naruto ya başladım ve şuan 108. bölümdeyim. Şuana kadar oldukça tatmin olmuş durumdayım ve daha önceden izlemeye başlamadığım için hayıflanmaktayım. Bu yüzden naruto ile beraber one piece, death note ve bleach ı da izlemek istiyorum .Acaba senaryo çakışması, karıştırma, olaylara yoğunlaşamama vb sorunlar olur mu? Yoksa naruto yu tamamen bitirip güncel bölümünü yakalayınca mı diğerlerine başlayayım? Önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim arkadaş ayni anda 4-5 anime izliyordu, çocuk en son kanser oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Benim arkadaş ayni anda 4-5 anime izliyordu, çocuk en son kanser oldu.

anca bu kadar güzel trollenirdi hiçbişey olmaz ananem 10 tane aşk dizisini aynı anda izliyo sen animeyi mi izleyemiceksin
  • quote:

Etkileyici

• İyi olmaz öyle.Birisini bitirmeden diğerine geçme bence,aldığın zevk bile azalır.
  • Sakın yapma kardeş helvanı yeriz sonra aman.

• quote:

asdasdsa. Valla baya bi güldüm. Allah razı olsun senden yaw :D

Kardeş, ben aynı anda sadece 1 tane izleyerk One piece, Naruto, Bleach izledim. Böyle güzel oluyor. Olaydan kopmuyorsun. Olayları yaşıyorsun resmen. Ama bunları çabucak bitirince bir garip ooldum. Devam ettikleri için her hafta yeni çıkanı ızliom. O zaman da mesela ilk one piece izlemistim. Yeni çıkanları taaa 1 yıl sonra felan izledim kopuk oldu. O yüzden tekrar baştan izlemeye kalkışmıştım bir ara sonra vazgeçtim. Yani artık nasıl yapmak istiorsan öyle yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ü bir arada süt ile olur mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öneriniz için teşekkürler narutoya devam edeyim o zaman. Bitirince diğerlerine geçeceğim

• quote:

Helal

Arkadaşım bence büyük serileri aynı anda izleme. Mesela Naruto izliyorsan yanına Bleach ya da One Piece başlama. Önce onu bir sindire sindire izle. Küçük serilerden izleyebilirsin ama 12-24 bölümlük Naruto'nun yanına onlar sıkıntı olmaz. Ama dediğim gibi büyük serileri aynı anda izleme çünkü bu seriler arasında kıyaslama yapmak durumunda kalırsın ve birisini diğerinden daha fazla beğenip diğerini geri plana atar ve sıkılabilirsin. Hatta bir büyük seriyi devirip güncele geldiğinde diğer büyük seriye başlamadan önce en az 10-15 kısa seriye bakıp ondan sonra başka bir büyük seriye geçmen senin için daha iyi olacaktır

• filleri izleme yeter
  • temel ihtiyaçlarını gider sorun olmaz başarılar
  • tavsiye etmem sırasıyla bitirmen en mantıklısı.
  • Arkadaslar yukarida soylemis zaten bence de izleme yani bir seriyi bitir digerine gec narutoyu bitirince bosta kalirsin yani bence cok iyi bir seridir sonra bleach izlersen bir nebze keser aranma ihtiyacini bleachten sonrada one piece caktin mi tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

Arkadaslar yukarida soylemis zaten bence de izleme yani bir seriyi bitir digerine gec narutoyu bitirince bosta kalirsin yani bence cok iyi bir seridir sonra bleach izlersen bir nebze keser aranma ihtiyacini bleachten sonrada one piece caktin mi tamamdir

Gerçekten dediğin olacak gibi . Güncel bölümü yakalayınca kendimi boşlukta hissedebilirim.İstesem de aynı anda izlemeyi yapamadım.Shippuden de her bölüm etkileyici ve bir sonrakini izleyesin geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk61

quote:

Arkadaslar yukarida soylemis zaten bence de izleme yani bir seriyi bitir digerine gec narutoyu bitirince bosta kalirsin yani bence cok iyi bir seridir sonra bleach izlersen bir nebze keser aranma ihtiyacini bleachten sonrada one piece caktin mi tamamdir

Gerçekten dediğin olacak gibi . Güncel bölümü yakalayınca kendimi boşlukta hissedebilirim.İstesem de aynı anda izlemeyi yapamadım.Shippuden de her bölüm etkileyici ve bir sonrakini izleyesin geliyor

Shippuuden en iyi arclari barindiran seridir ya daha etkileyici shonen izledigimi bilmiyorum fillerlari bile izlenesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk61

quote:

Shippuuden en iyi arclari barindiran seridir ya daha etkileyici shonen izledigimi bilmiyorum fillerlari bile izlenesi

Yaş oldu 20 ama bazı sahnelerde duygulandım bu japonlar bu işi anlıyor gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.