Şimdi Ara

AYNI ANDA 2 KİTAP GÖTÜRMEK VS BİRİNİ BİTİRİP DİĞERİNE GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometriye başladım temelden Acil’in temel düzey olan Geometri İlacı kitabını çözüyorum, sizce bunla beraber orta seviye bir kaynak götürsem mi daha çok verim alırım yoksa bunu bitirip öyle mi geçmemi önerirsiniz? Soru genel bir soru bu arada sadece geometri bazında sormadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geonun ilacı çözüyorum ardından hemen birey b hepsi 1 aya biticek sonra acil çözücem bastan

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

Hocam iyiymiş sizin vallahi ben sürece yayacağım acilin ilacı + bir orta + bir zor bitirsem yeter artar bana. 7-8 yapsam tyt aytde 10 üzerinden kafi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 23 Ekim 2020; 1:7:27 >
  • QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt

Her türlü yaparsın onları çözersen ben şuan o civardayım acille fule oynamaya çalışıcam

• ben aynı anda geometrinin ilacı ve birey b çözmeyi düşünüyorum

• Basit kitaptan üçgenler-dörtgenler-analitik yapılır analitik bitince orta seviye kitaptan üçgenlere başlanılır ve iki kitaba da devam edilir

• fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, türkçede ilerledikçe 2. kitaba başlamak konuları zihinde taze tutmak açısından mantıklı ama geometri, matematik için bu gerekli değil diye düşünüyorum.

Geometri ve matematikte ise hız kazanmak için bol deneme veya birden fazla kitap çözebilirsiniz. kitapları ister aynı anda götürün ister bitirdikçe geçin.

Nisan ayından sonra genel ve branş denemelerini yoğunlaştırmayı unutmayın çünkü sınava henüz varken sınav stratejinizi geliştirmeniz gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkçe için fark etmiyor. istersen 3-4 tane kaynak birden çöz.

fkb dersleri için teker teker bitirmek.

matematik için de fark etmez. 1-2 kaynak aynı anda götürülebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.