Şimdi Ara

Aynı adrese getirtilen 3 tablet ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu için bu başlık doğru yer mi emin değilim ancak bu başlıkta bu işi yapan çok arkadaş olduğu için buraya açmak istedim. SOrum kısaca şu 85 dolarlık 3 adet tableti aynı adrese farklı kişilere sipariş versek tabletler gümrüğe takılır mı ? Getirttiğim yer bir ilköğretim okulu olursa resmi kurum olduğu için adres bir sıkıntı yaşanır mı ?

Erkan Merkan Kadınana Caddedi Kaya APT No:152 MAhmut Ltd. Aydın/Merkez
    Ali VELİ Kadınana Caddedi Kaya APT No:152 MAhmut Ltd. Aydın/Merkez
    Sabri EROĞLU Kadınana Caddedi Kaya APT No:152 MAhmut Ltd. Aydın/Merkez

• Ödeme ayrı isimlere ait kredi karlarından yapıldıysa bir sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimler tek kişiye ait olursa eğer takılma olabilir yani ? birden fazla tablet getirtmemiz lazım ama kredi kartı tek tek herkese paypal açmak sıkıntı olacak.
  • kredi kartlarını çok inceliyorlar mı?
  • up ?
  • trafik polisi gibi up
  • o zaman down?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up and down... konu kapatılabilir
  • Arkadaşlar bir üründen iki adet bile gelse risk gurubu içirisine dahilsiniz demektir. Diğer bir değişle gümrükte incelemeye tabi olma olasılığınız çok yüksektir. Ama bu durumda bile aynı adrese yollattığınız ürünlerin farklı kişilere ait olduğunu ıspat edebiliraeniz ki buda ancak farklı kişilerin kredi kartı ekstrelerinden o ürünlerin ayrı ayrı ödendiğini göstererek münkündür, yırtarsınız. Ama bu halde bile ürün başına ekstra harç ve işlem parası vermek durumunda kalırsınız. Sonuçta ürünleinizi alırsınız ama ürün başına 40 tl gibi ek bir ödeme ile...

Sonuç olarak satıcıyla anlaşıp ayrı ayrı kargolamasını istemek her halükarda daha uygun olacaktır lakin iş zorunluluksa ürünler yukarıdaki yolla teslim alınabilir.

• aynı üründen tekrar ne zaman getirtme hakkımız oluyor yasal olarak ?
  • patlıyonuz mu yahu .teker teker getirin farklı isim adreslere getirin
    katır malı mı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erchyn

aynı üründen tekrar ne zaman getirtme hakkımız oluyor yasal olarak ?

Aynı anda gümrüğe girmemeleri yeterli. Tam süre veremiyorum malesef. Takip nodan biri ist. Vardığında diğerini kargolatmak en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@Zus -- 19 Haziran 2012; 13:20:50 >
  • 40 tane sipariş aldım bir arkadaştan ve malesef getirtme sıkıntısı yüzünden satış olmadı katır yükü değil ama para kazanıyoruz sonuçta :))))
  • ayrıca aklıma takılan bir konu telefonu tablet diye faturalandırsak ? bana ulaşan kutu çinde paketlenmiş ve bir daha hiç açılmamıştı aynen adamların etiketleri yırtılmadan duruyordu. Aliespressten satıcıya ya da panda dan telefon değil de tablet diye faturalandırsak ne gibi bir sıkıntı doğar ? sahtecilik gibi bir suçlamaya maruz kalabilir miyiz ? ( devlet memuruyum bu arada :)) )
  • Ahaha hiç riske girme gül gibi işin var %1 ihtimal dahi olsa aman diyim...

• 1 tanesi yasal sonrası kaçakçılığa giriyor.

• öyle öyle işin aslı kendime 1 tane getirttim gelrsiye yenisi çıktı ben de 1 taneyi internete koydum şansa bu müşteri çıktı ama satamadık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.