Şimdi Ara

Aymar Ayçiçek Yağ 1 Lt 3.49 TL Donanım Haber Kullanıcılarına Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine Yeni Bir Kampanya İle Karşınızdayız :)

Aymar Ayçiçek Yağ 1 Lt Sadece 3.49 TL

Ürüne Ulaşmak İçin Tıklayın..

ÜSTELİK 50TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Torku Banada 400 Gr Sadece 1 TL.

Ürünlerin Son Kullanım Tarihleri Yakın Değildir. %100 Orjinal Ürünlerdir. Stok Problemi Bulunmamakla Beraber Saat 16:00'a Kadar Vermiş Olduğunuz Siparişler Aynı Gün Kargo Yapılmaktadır.
    Ödemeleri Kredi Kartlarınız ve Sanal Kart Vb. Garanti 3D Security Sistemi ile veya Havale ile Gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm Alışverişlerde KARGO BEDAVA...;

Sistemimizde Sepet Alt Limit Uygulaması Bulunmaktadır. Sipariş Verebilmek İçin Sepet Tutarınızın Minimum 25TL olması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheaper907 -- 11 Şubat 2014; 17:04:26 >

• 5 Lt 17.45 TL'ye geliyor böyle hesaplayınca fiyat iyi gibi gözüküyor :))
  • 5 litreliğide olaydı iyiydi
  • 5 Lt olsa bu fiyata bırakmazlardı muhtemelen :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheaper907

Yine Yeni Bir Kampanya İle Karşınızdayız :)

Aymar Ayçiçek Yağ 1 Lt Sadece 3.49 TL

Ürüne Ulaşmak İçin Tıklayın..

ÜSTELİK 50TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Torku Banada 400 Gr Sadece 1 TL.

Ürünlerin Son Kullanım Tarihleri Yakın Değildir. %100 Orjinal Ürünlerdir. Stok Problemi Bulunmamakla Beraber Saat 16:00'a Kadar Vermiş Olduğunuz Siparişler Aynı Gün Kargo Yapılmaktadır.
    Ödemeleri Kredi Kartlarınız ve Sanal Kart Vb. Garanti 3D Security Sistemi ile veya Havale ile Gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm Alışverişlerde KARGO BEDAVA...;

Sistemimizde Sepet Alt Limit Uygulaması Bulunmaktadır. Sipariş Verebilmek İçin Sepet Tutarınızın Minimum 25TL olması gerekmektedir.
    quote:

Tüm Alışverişlerde KARGO BEDAVA...

Sepetinizde bulunan ürünlerin toplam tutarı minimum sipariş tutarının altındadır. Sipariş verebilmek için en az KDV hariç 25.00 TL tutarında ürün satın almanız gerekmektedir

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Sepetinizde bulunan ürünlerin toplam tutarı minimum sipariş tutarının altındadır. Sipariş verebilmek için en az KDV hariç 25.00 TL tutarında ürün satın almanız gerekmektedir

kargo bedava ya normal bu biri çıksa 2 lt alsa 7,5 tl zaten kargo 5 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

quote:

o zaman şu şekilde yazılsa daha etik olur.
    Kdv hariç 25 TL ve üstü alışverişlerde kargo bedava.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

quote:

o zaman şu şekilde yazılsa daha etik olur.
    Kdv hariç 25 TL ve üstü alışverişlerde kargo bedava.

evet haklısınız bu konuda.

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Şuan için sistemimizde sepet alt limit uygulaması var. Minimum 25TL tutarında sipariş verilebiliyor. 25TL altında sipariş veremiyorsunuz. Bu durumda yaptığınız tüm alışverişlerde kargo ücreti ödemiyorsunuz.
    Küçük bir uyarı ile sepet alt limit uygulaması olduğunu belirtelim hemen :)
  • Firmaların bu tür reklamlarına hastayım.

Tüm alışverişlerde kargo bedava.

Ama alışveriş verebilmek için 25 Lirayı geçmeniz lazım.

Açık açık yazsanız 25 Lira ve üstü alışverişlerinizde kargo bedava diye daha çok ilgi çekici olur, bu tarz söylemler bana çok itici geliyor.

Neyse, hadi hayırlı işler size.
  • Cheaper907 C kullanıcısına yanıt
    (3 ay önce Real marketten 5 litre orkide ayçiçek yağını 16tl den stok yapmıştım)
    Adrese teslim ve litrelik ambalajda olduğunu düşünürsek fiyatınız tam stok yapmalık.
    Yeni bir fairy kampanyası bekliyorum.
  • yldrm35 Y kullanıcısına yanıt
    Fairy ile ilgili yeni bir kampanya yapmaya hazırlanıyoruz. Kampanyayı başlattığımızda yine duyurusunu yaparız :)
  • Cheaper907 C kullanıcısına yanıt
    Bebek bezi ve camasir deterjani kampanyaları bekliyoruz ivedilikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Bebek Bezi ve Çamaşır Deterjanları ile ilgili günlük kampanyalarımız oluyor.

Bebek Bezleri için buradan inceleyebilirsiniz.
    Çamaşır Deterjanları için ise Ariel 7 Kg Çeşitlerinde %25'lik bir indirim var şuan onlarada bir göz atabilirsiniz. :)

• stokta bu üründen 7 tane kalmış yani demek oluyo ki 24,43 Tl lik alabiliyoruz. dolayısıyla kargo ücreti mi ödeyeceğiz
  • pcclock kullanıcısına yanıt
    Günlük Satış Limiti Uyguladığımız için stokda 7 gözükmektedir. Stoklarımız güncellenmiştir. Tekrar Deneyebilirsiniz.
  • 15tane yağ 1 tane torku çikolata aldım. Facebook bağlantısıyla üye girişi yapıldığında alışveriş tamamla dediğin zaman çıkış yaptıyor. Normal üyelikle giriş ypıp alabildim
  • Bluecns kullanıcısına yanıt
    Siparişleriniz alınmıştır. Şuan hazırlanıyor. Bugün kargoya verilir. :) Gerekli denemeleri yaptım bir problem gözükmüyor.
    Sistemimizde Üyeliksiz alışverişde yapabilmektesinz.
  • Beyler site güvenilirmidir?
    yada eft vs seçeneğimiz varmıdır?
  • livingston kullanıcısına yanıt
    Eft de yapılabiliniyor. Sorun çıkacağını düşünmüyorum, benim siparişi hazırlıyorlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.