Şimdi Ara

Aylık Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass üyeliği kısa süre için 1 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam xboxda 3 tane uyelik var. ea access gold ve gamepass. sen hepsine uye misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ben Xbox One'ı yeni aldım ve kredi kartımla 1 aylığına 1 Tl karşılığında live gold aldım. Kredi kartımdan da çekti parayı. Fakat online girmeye çalıştığımda sanki gold üyesi değilmişim gibi beni live gold sayfasına atıyor ve multiplayer oynatmıyor. Ama bedava oyunlarını indirebiliyorum live gold'un. Aboneliklerim kısmında da gözüküyorum. Ne yapabilirim acaba?
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bir PS4 PRO sahibi olarak memnunum açıkçası. Özellikle Xbox One özel oyunları gerçekten PS4 özel oyunlarına göre farklı :) En beğendiğim şey de Store. PS Store'dan kredi kartın dahi olsa alış-veriş yapmak çok dertti. Sürekli ücretleri ıskalıyordu. Xbox Store bu anlamda çok başarılı.
    Öncelikle live gold üyeliğiniz her daim olmalıdır ki diğer Alt üyelikleriniz geçerli olsun.
    Linkteki ea access videosunu izlemenizi, blog yazımı okumanızı öneririm.

http://caner.cokyegit.com/2017/11/01/ea-access-ve-ea-origin-nedir/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar birşey sormak istiyorum 1 liralık gold üyeliklerden almıştım geçen ay otomatik yenilemeyi kapatmamışım 29 a yenilenmiş sanal kartla ödemeyi alamamış mikrosoft üyeliğimi iptal edemiyorum ödeme yöntemi de iptal olmuyor borç yansır mı acaba ne yapabilirim

Peugeot 308 1.6 HDI 110bg

Packerd Bell Easynote TJ75
  • Arkadaşlar ben 1 ay önce xbox game pass üyeliği satın almıştım ve üyelikten 10-15 tane oyun indirmiştim . Arkadaşlar üyeliğim biterse bu oyunları oynamaya devam edebilecekmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar ben 1 ay önce xbox game pass üyeliği satın almıştım ve üyelikten 10-15 tane oyun indirmiştim . Arkadaşlar üyeliğim biterse bu oyunları oynamaya devam edebilecekmiyim
    Uyeliginiz sonlaninca oyunlara erisiminiz kaldirilir.Xbox game passi oyunlari o kadar ayligina kiralamak gibi dusunebilirsiniz.

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar ben 1 ay önce xbox game pass üyeliği satın almıştım ve üyelikten 10-15 tane oyun indirmiştim . Arkadaşlar üyeliğim biterse bu oyunları oynamaya devam edebilecekmiyim
    Uyeliginiz sonlaninca oyunlara erisiminiz kaldirilir.Xbox game passi oyunlari o kadar ayligina kiralamak gibi dusunebilirsiniz.

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hayır
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.