helal olsun abi ne kadar çok download okadar ttnete zarar download edin abi kotalıların yerinede edin.
nedense dowload yapmadan 40 civarı fatura geliyo, dışardan birinin girme şansıda yok modeme.youtube da falanda takılmıyom. i
quote:Orjinalden alıntı: eddie ben 3'ü geçmemek için kasıyorum ya... telekomcum benim bir gelinde ağzınıza.............. neden 3 gb desem en düşük kota 4 gb değil mi?
quote:Orjinalden alıntı: HuKe quote:Orjinalden alıntı: eddie ben 3'ü geçmemek için kasıyorum ya... telekomcum benim bir gelinde ağzınıza.............. neden 3 gb desem en düşük kota 4 gb değil mi? o sırf benim kotam...pc sadece benim değil...ailenin diğer üyeleri için ayrılmış bir kısım var...
ben kotayı aşmamak için resimleri göstermemeye ayarladım millet sömürüyo sömürün be benim içinde sömürün
ben fazla kasmadan hep bu aralarda cıkıyor sürekli veri indiriyroum paylasım yapmak isteyende beni bulsun kendine guvenen gelsin :) bu arada yuksek gb icin resim ekleyin benim gibi ki inandırıcı olsun aylık kotanız neyse hakkınıda herkes versin bence kotaya yuklenin bos kalmasin:)
quote:Orjinalden alıntı: milyondabir ben fazla kasmadan hep bu aralarda cıkıyor sürekli veri indiriyroum paylasım yapmak isteyende beni bulsun kendine guvenen gelsin :) bu arada yuksek gb icin resim ekleyin benim gibi ki inandırıcı olsun aylık kotanız neyse hakkınıda herkes versin bence kotaya yuklenin bos kalmasin:) Sabit disklerinin içeriğinden bahseder misin? Yani yanlış anlama ne indiriyorsun o kadar? Oyun, film, müzik, dizi arşivlerin falan varsa yani nelerdir onları soruyorum?