Şimdi Ara

Aylık İzmir'e çamur atma konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylık izmire çamur atma konusunu açtığınız için tebrikler zaten ülkede iyi olan ne varsa üstüne çamur atılıyormuş bir kere daha öğrendim. Bir daha da ne yazarlarsa yazsınlar gelip şehrimi kirletmedikçe sıkıntı yok.

• Yav ülkenin muhalefetinde de iş yok.

Kötüye kötü demedikçe düzelmez zaten bu ülke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik ak karalama iste

• Konya yi metlerler paso

• İzmir'e çok defa gittim ve kaldım, kesinlikle abartıldığı kadar güzel bir şehir değil. Antalya çok daha güzel bir yer mesela, ben mersinde kalıyorum, burası da izmirin küçük versiyonu sayılır ama körfez olmadığı için denizi daha temiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam senin görüşün buysa saygı duyarım hiç olmazsa diğerleri gibi kıskançlıktan çamur atarak anlatmıyorsun bizim tartıştığımız nokta bu.

• izmir merkez çok güzel bir yer değil ama malum konuda anlatıldığı gibi berbat bir yer de değil.
    adam izmirde yaşıyor gitmiş izbana kartını basmış 11 tl kesti diyor.bi kere bunun olması için en uç durakta olması lazım hadi oldu diyelim indiğin durakta kartı tekrar okutuyorsun fazla olan paranı geri veriyor...kasıtlı karalama kampanyasından başka bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç İzmir'de uzun süre kalmadım, ancak insanı oldukça sıcak geldi bana.

Ancak elbette uzun süreli bir deneyim yaşamak şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

İzmir'e çok defa gittim ve kaldım, kesinlikle abartıldığı kadar güzel bir şehir değil. Antalya çok daha güzel bir yer mesela, ben mersinde kalıyorum, burası da izmirin küçük versiyonu sayılır ama körfez olmadığı için denizi daha temiz.
    +1 izmirli çok fazla arkadaşım var ve hepsi sadece sahil tarafının bakılacak yüzü olduğunu, gerisinin çöp olduğunu söylüyor...
  • Arkadaşlar izmir gerçekten can çekişiyor. Sahipsiz başı boş bi şehir olmuş çok üzüldüm. Gaziemir den konağı gezmeye gittim arabayı park edecek yer bulamadım, gereksiz bi trafik var. Gaziemir girişinde sıcakta dakikalarca bekliyoruz neden ? Sadece battı çıktı yapılmadığı için yakıt israfı zaman israfı ve sinir stres oluyor. Yani çok basit bir kaç dokunuşla izmir eski şirin izmire dönüşebilir. Yönlendirme levhaları konulacak alt geçitler yapılacak ve kadifekaleye teleferik yapılacak ilk etapta hareket sağlar . İzmir siyasi çekişmelere alet edilmemeli.

• İnsanı konusunda emin değilim ama her şehirde olan bir durum olduğunu varsayarsak kalan her şeyi güzel alsancaktan daire versen bedava önce eleştirenler koşar almaya çalışır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.