Şimdi Ara

aylık 28tl 9 maç play off maçları dahil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ordu ilinde yaşıyorum, buradaki digitürk bayiinde kapıdaki afişi gördüm ve bayii aradım, dt ile hiç muhatap olmuyorsunuz yıllık 336 tl karttan çekiyoruz 1 yıl boyunca her hafta dokuz maçı ve play off maçlarınıda bu fiyat içerisinde izliyorsunuz dedi ayrıca beko basketbol ligide hediyeymiş, fiyat çok uygun geldi siz ne dersiniz...yayın türksat üzerinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 18 Aralık 2011; 13:15:37 >

• Dostum bu kampanyada GSTV filan izliyemiyorsun haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Dostum bu kampanyada GSTV filan izliyemiyorsun haberin olsun.

maçları izlemek yeterli, kahveye girsem aşağı yukarı aynı fiyatı vereceğim diye düşünüyorum....
  • Eğer gerçekse süper ama o beş para etmez cihazlarını kullanmamak için almam
  • Bu kampanya ile ilgili ayrıtılı bilgi verebilecek olan var mı web de göremedim bununla ilgili bir bilgi
  • bende digitürkü aradım böyle bir bilgi alamadım bunun üzerine bizzet afişi asan bayii ile görüştüm evet böyle bir kampanya var dedi, bilgi şöyle karttan 336 tl çekiliyor 1 yıl boyunca 12 eşit taksitte ödüyoruz aylık 28tl oluyor, bu paketde sadece lig tv kanalları var ekstra bi kanal yok sadece 9 maça ilaveten play off maçları dahil ve ekstra olarak beko basketbol ligi hediye, bence güzel bir kampanya ancak sadece ordudamı bilmiyorum...ciddi ciddi almayı düşünüyorum zira dışarıda izlemeye kalksak sadece kendi takımımızın maçına 5 tlden ayda 20 tl veriyoruz değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi yeniden görüştüm bayii ile müşteri hizmetlerinden bilgi alamazsınız zira orduya özel bi kampanya dedi...
  • Cidden çok iyi bi kampanya, kaçırmayın derim
  • Bun 28 tlelikte sadece ligtv var. Ben 24 ay tahhütle tüm süperlig maçları+jojo+turkmax+moviemax speed+national geo+iz aldım. 35 tl. İlk 3 ay da 17 tl. Diğer yollardan izlemek için evde net+telefona ayda 50 tl veriyodum, onu da kapattım telekom illetinden kurtuldum. Vınn aldım vodafone'dan ayda 30 tlye. Nette bu kampanya ile ilgili sahiden bilgi yok. Ben de Ordu-fatsadayım acaba sahiden ordu'ya özel bir şey mi bu?
  • fena değilmiş ama sadece ordu da mı var şimdi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Bun 28 tlelikte sadece ligtv var. Ben 24 ay tahhütle tüm süperlig maçları+jojo+turkmax+moviemax speed+national geo+iz aldım. 35 tl. İlk 3 ay da 17 tl. Diğer yollardan izlemek için evde net+telefona ayda 50 tl veriyodum, onu da kapattım telekom illetinden kurtuldum. Vınn aldım vodafone'dan ayda 30 tlye. Nette bu kampanya ile ilgili sahiden bilgi yok. Ben de Ordu-fatsadayım acaba sahiden ordu'ya özel bir şey mi bu?

evet sadece orduya özelmiş, ancak devam edip etmediği konusunda bilgim yok, karar veremedim alıp almama konusunda, şu şike olaylarından sonra zevk almayacağımı düşünüyorum, tadını kaçırdılar bi futbol keyfimiz vardı oda bitti...
  • ağrıda da var bu kampanya ben aldım, en gıcığı ntv spor izleyemiyormusuz bisse girdiğinde, aldıktan sonra öğrendim
  • Digiturk ligtvnin satisinin az oldugu yerlere ait ozel bir kampanya bu. Benim yasadigim ilde de var.

Almayi dusunuyorum ama daha karar veremedim webtv mi yoksa 28 likmi kararsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

ağrıda da var bu kampanya ben aldım, en gıcığı ntv spor izleyemiyormusuz bisse girdiğinde, aldıktan sonra öğrendim

Hocam ntvspor izlenebiliyo.

Ben de turksat uzerinden ligtv izliyorum.Digiturk'un o dandik cihazinda ntvspor maç sırasında şifreleniyor ama yanlış hatırlamıyorsam 4. veya 5. kanal (moviemax mi..çocuk kanallarından biri miydi neydi...) Bir başka kanal üzerinden ntvspor veya ntv'de maç seyrettigim çok oldu.

Maça şifre girdiginde diger kanalları bir gezin bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

ağrıda da var bu kampanya ben aldım, en gıcığı ntv spor izleyemiyormusuz bisse girdiğinde, aldıktan sonra öğrendim

Hocam ntvspor izlenebiliyo.

Ben de turksat uzerinden ligtv izliyorum.Digiturk'un o dandik cihazinda ntvspor maç sırasında şifreleniyor ama yanlış hatırlamıyorsam 4. veya 5. kanal (moviemax mi..çocuk kanallarından biri miydi neydi...) Bir başka kanal üzerinden ntvspor veya ntv'de maç seyrettigim çok oldu.

Maça şifre girdiginde diger kanalları bir gezin bence...

Merhaba dostum bendede türksat teledünya var HD uydu receiver ı lig TV yi nasıl izliyorsunuz ? Aylık ne kadara bilgi verebilir misin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.