Şimdi Ara

Aylık 100 liraya en iyi paket?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, taahhüt sürem doluyor. 100 liralık 250 GB AKN'li 100 MB Superonline Fiber kullanıcısıyım. Sizce neye geçmeliyim, paket veya kuruluş ? Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Ben Türk Telekom 100 Mbps 300Gb AKN Yalın Vdsl kullanıyorum 2 yıllık sözleşme aylık 115₺
  • ben bu tarifeye gecmeyi dusunuyorum vodafone fibermax superonline kutusu varsa kurulum yapılıyor diye biliyorum
    Aylık 100 liraya en iyi paket?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 15 Haziran 2017; 17:31:20 >
  • genç profesyonel gayet güzel, superonline kutusunu kullanabiliyorsa ona geçebilirim. Ama onda da upload kotası varmış :(
  • turexx kullanıcısına yanıt
    kopma durumu nasıl internetin, vodafone üzerine çok şikayet var sürekli koptuğu yönünde
  • kardes henuz gecmedim su an kablonet kullanıyorum sozlesmem agustosta bitecek bu tarife bana en uygun gelen oldugu icin soyledim herhangibir deneyimim yok vadafone la
  • Fixnet 8mbs ( kota mota akn vs yok) 105 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caloom

Fixnet 8mbs ( kota mota akn vs yok) 105 lira

8mbps 105tl
    Bunu alan enayi de var midir acaba

Vodafone fiberde sorun yasayan cok az. Zaten superonline altyapısı ve kablolarini kullaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 15 Haziran 2017; 20:23:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline nin dayatmasıdır muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100mbs 250 gb +turkcelltv aile paketi ilk 3 ay ödemesiz sonraki 24 ay 99 tl
  • Gayet iyi bi tarifedesin fiyatıda gayet uygun bence devam et derim vodafone'ye geçiceksen 200Mbitlik paket için geç derim onun dışında bi anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

100mbs 250 gb +turkcelltv aile paketi ilk 3 ay ödemesiz sonraki 24 ay 99 tl

Hangi paketmis hocam bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

Gayet iyi bi tarifedesin fiyatıda gayet uygun bence devam et derim vodafone'ye geçiceksen 200Mbitlik paket için geç derim onun dışında bi anlamı yok.

Artik vermiyorlar ayni paketi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimnaxx

quote:

Hangi paketmis hocam bu?

iptal birimine bağlanıp , özel kampanya adı altında alacağın paket
  • quote:

quote:

quote:

Hangi paketmis hocam bu?

Baya iyiymis boyle bir imkan varsa.
    Taahhütlü aboneleri de geciriyorlar mi yoksa sadece taahhut bitiminde mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi paketmis hocam bu?

Baya iyiymis boyle bir imkan varsa.
    Taahhütlü aboneleri de geciriyorlar mi yoksa sadece taahhut bitiminde mi?

geçiriyorlar.bu pakete geçebilmek için turkcell tv paketlerinden birine üye olmak gerekiyor.üye değilseniz olunuz, paket aktif olduğu gün iptan biriminden buna geçiniz

• quote:

quote:

8mbps 105tl

Vodafone fiberde sorun yasayan cok az. Zaten superonline altyapısı ve kablolarini kullaniyor.

100 mbs hiz kullanip 100 200 gb indirdikten sonra verilen 3mbs hizla yetinmek bana uymuyor dostum.8mbs benim icin yeterli hiz ve kopma bile olmadan stabil kullaniyorum.Enayilik olarak gormen senin kendi anlayisin. Konuyu acan arkadas icin soyliyeyim gecenlerde 99 tl 25mbs superonline aknsiz paket vardi.Benim gördügum en iyi paket.Sahsen fiber alamadigim icin mahrum kaldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caloom -- 16 Haziran 2017; 0:40:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

8mbps 105tl

100 mbs hiz kullanip 100 200 gb indirdikten sonra verilen 3mbs hizla yetinmek bana uymuyor dostum.8mbs benim icin yeterli hiz ve kopma bile olmadan stabil kullaniyorum.Enayilik olarak gormen senin kendi anlayisin. Konuyu acan arkadas icin soyliyeyim gecenlerde 99 tl 25mbs superonline aknsiz paket vardi.Benim gördügum en iyi paket.Sahsen fiber alamadigim icin mahrum kaldim

100mbit 3 e degil 24 mbit e dusuyor

• quote:

quote:

quote:

8mbps 105tl

Ben troll amacli yazdiginizi dusunmustum.
    Yukarida yazilmis 100mbps hizi btk kararina gore akk sonrasi 24e dusmek zorunda.

8mbps sinirsiza o parayi verene kadar herhangi bir issden 16mbps akkli paket alinabilir. 16 akk sonrasi 5e dusuyor.
    5 ile 8 arasinda o paraya degecek fark oldugunu dusunmuyorum. Ustelik akkyi gecene kadar 16 kullanmak da artısı.
    Ayrica turknetin adsl olan cogu yerde yapa altyapisi var, bu sekilde de 16mbps sinirsiz akksiz internet 60tlye taahhutsuz alinabiliyor. Yapa olmasa bile 150gb akk veriyorlar ustelik simdi 250ye cikardilar.

Yok ben 8 sinirsiz istiyorum diyenler icin de doping bunu 60tlye veriyormus.
    http://www.doping.com.tr/Telefonsuz-Internet-Kampanyalari/Fazlasiyla-Hizli-Internet-Bahar-Kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 16 Haziran 2017; 15:06:24 >

• caloom kullanıcısına yanıt
    hocam sen kimseye internet tarifeleri ile ilgili tavsiye verme çok kişiyi yanıltırsın,fiyatlardan ve tarifelerden haberin yok,akn sonrası düşülecek hızlardan haberin yok,arkadaşın dediği gibi bunu alacak adam cidden ya bu konuda hiçbir bilgisi olmamalı yada psikolojik sorunları olmalı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.