Şimdi Ara

Aylak Adam Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylak Adam edebiyatımızın en iyi kitaplarından biri. Kim tavsiye istese bu kitabı öneriyoruz ama ben bu kitabı okumak için gerek yaş ve gerek önceden gelen bir okuma alışkanlığına sahip olunması gerektiği görüşündeyim. Bu yüzden genç arkadaşlara Aylak Adam'a gidiş haritası oluşturmaya çalıştım.

1) Simyacı

Bu kitabın kitap aşkı veremediği kimse yoktur sanırım. Gerçekten insanı değiştiren bir kitaptır ve sizi gördüğünüz her şeyi okumaya yöneltir.

2) Fareler ve İnsanlar

İnsanı anlatan, eşi benzeri olmayan mükemmel bir yapıt. Kesinlikle lise başlarında okunmalı.

3)Kürk Mantolu Madanno

Günümüzde çoksatanlara yerleşmiş mükemmel bir kitap daha. Edebiyatımızın en iyi romanlarında ilk üçe koyarım.

4) Aylak Adam

Size böyle de roman yazılıyormuş dedirtecek muhteşem bir Yusuf Atılgan romanı.

• Simyacı abartılıyor. Küçüklere anlatılan dini hikayelerden hallice bir kitap.
  • Anayurt Oteli kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ona harcanacak vaktin Veba'ya ayrılması gerek.
    Kesinlikle katılıyorum. Mistisizme ilgi duymayan biri için etkileyici bir kitap olamaz bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kesinlikle simyacı abartı bir kitap

• Vebayı okumadım ama onun yerine yabancı'yı neden yazmadın? yabancı en ünlü eseri değil mi?

Mistisizme ilgi duyan biri için bile etkileyici bir kitap olduğunu düşünmüyorum. Ha ilk defa mistisizm ile karşılaştıysa belki etkiler.

Evet aynen öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anayurt Oteli -- 11 Ocak 2017; 19:9:32 >
    Ben üne bakmam, kaliteye bakarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Ben üne bakmam, kaliteye bakarım.

Ne bileyim yabancı kötü kitap mı
    Veba

Düşüş

Yabancı

benim için sıralama böyle
  • Aylak adamı fırsat bulursam okuyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anayurt Oteli

Simyacı abartılıyor. Küçüklere anlatılan dini hikayelerden hallice bir kitap.

Aynen öyle hocam. Kişisel gelişimin roman hali gibi. Bir şeyi çok isteyip uğraşırsanız her şey size yardım eder şeklinde başlayıp biten bir kitap. Maalesef hayat böyle değil sayın Paulo Coelho.
  • Aylak Adam'ı daha iyi özümseyebilmek için, daha önceden okunması için önerilen kitaplar sadece subjektif bir öneri olarak kalıyor. Önerilen kitapları illaki Aylak Adamdam önce okumaya gerek yok. Önerilen kitaplar sonra da okunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 12 Ocak 2017; 11:12:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.