Şimdi Ara

Aykut, Valbuena'yı Uyardı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaman, Valbuena'yı performansından ve takım ruhuna olumsuz etkisinden dolayı uyardı.

Oyuncular sürekli top istediğinden ve topla çok oynamasından şikayet edince, kaybedilen maçlarda tribüne gidince uyarma gereği gördü.

(A Spor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Volkan Şen'in biraz daha akıllı oynayanı, balon

• keşke biz alsaydık bu adamı.
  • Tek ruhlu adamı da zorla söndüreceksiniz helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Volkan Şen'in biraz daha akıllı oynayanı, balon

hadi ordan
  • Belhanda yerine Valbuena alsaydık direk şampiyonduk. Aykut kendine yakışanı yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız oyuncu düşmanı aykut,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında kanat oyuncusu alınıp, valbuenanın oyun kurucu oynaması lazımmış, gerçekten çok istekli ve akıllı oynuyo
  • Fenerbahçe'nin topu daha çok paylaşması gerekiyor. tek hücum opsiyonunun valbuena'ya yıkılması takımları onu birebir savunmaya itecektir. geçen sene lens'te yaşadığımız tıkanıklık bu defa valbuena'da yaşanır.
  • takımın kötü oyununu bozmaya çalışıyosun
    diye uyarmış
  • Adam yıldız düşmanı

• hoca haklı.. sürekli tribunleri takım arkadasına ve hocasıan karsı dolduruyor.. beden dili hareketleri sürekli ben elimden geleni yapıyorum ama bir işe yaramazlar ordusu içinde bundan fazlası olmaz modunda.. Son beğendiği fotoğrafta bunu kanıtlıyor.. Bir daha olmayacak diye cevap veriyor.. zaten istediğin mesajı verdin..bir daha beğensen ne beğenmesen ne.. Sürekli kendien oynayan bencil bir futbolcu.. dirar bu takıma daha faydalı olacak..aslıdna dirarı solda valbuena yerine denemeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

hoca haklı.. sürekli tribunleri takım arkadasına ve hocasıan karsı dolduruyor.. beden dili hareketleri sürekli ben elimden geleni yapıyorum ama bir işe yaramazlar ordusu içinde bundan fazlası olmaz modunda.. Son beğendiği fotoğrafta bunu kanıtlıyor.. Bir daha olmayacak diye cevap veriyor.. zaten istediğin mesajı verdin..bir daha beğensen ne beğenmesen ne.. Sürekli kendien oynayan bencil bir futbolcu.. dirar bu takıma daha faydalı olacak..aslıdna dirarı solda valbuena yerine denemeliyiz

E adam haklı ama?
  • deathrider13 kullanıcısına yanıt
    Alaattin Metin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Alaattin Metin??

aziz yıldırım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Future

quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

hoca haklı.. sürekli tribunleri takım arkadasına ve hocasıan karsı dolduruyor.. beden dili hareketleri sürekli ben elimden geleni yapıyorum ama bir işe yaramazlar ordusu içinde bundan fazlası olmaz modunda.. Son beğendiği fotoğrafta bunu kanıtlıyor.. Bir daha olmayacak diye cevap veriyor.. zaten istediğin mesajı verdin..bir daha beğensen ne beğenmesen ne.. Sürekli kendien oynayan bencil bir futbolcu.. dirar bu takıma daha faydalı olacak..aslıdna dirarı solda valbuena yerine denemeliyiz

E adam haklı ama?

adamın haklı olması , kendini hocasının ve klbün üzerinde görme hakkını ona vermez.. Yönetim yönetim olsa en ağır cezayı vermesi gerekirdi ki b da süresiz kadro dışı bırakılması ve para cezasıdır..

• deathrider13 kullanıcısına yanıt
    Adam kendini hırpalıyor galibiyet için bu mu hata? neyin derdindesiniz? neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Valbuena ya süresiz kadro dışı diyor adam ya
  • Aykut, Valbuena'yı Uyardı!

Takım ruhu mu dedi biri?O şey olmasın?
  • Süresiz kadro dışı kalırsa bu adam.devre.arasına kadar o kadar kötü hale gelirki takım, zaten para da yok, bu oyuncunun kadro dışı kalması, menajerler zaten düşman edildi fenere iyice dolarlar takıma, avrupada yoklar, ffp var, ancak o saatten sonra 2. Ligden transfer yapabilirler.

Kimi getireceksin o haldeki takıma. Bu şartlar altında. Şu oyuncu şu hale düşürülmüş takım için bir şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 13 Eylül 2017; 13:20:36 >
  • Herkes inanmak istediğine inanır dolayısıyla haberin doğru olup olmaması değil Aykut Kocaman'ın aleyhinde olup olmaması önemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.