Şimdi Ara

Aykut Kocaman'la en yükseği burası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kimse kusura bakmasın ama Aykut Kocaman la zirve burasıdır Aykut Kocamanın zirvesi lig 2.liğidir.Türkiye Kupasıdır. Yarı finaldir. Aykut kocaman ile 1. olamazsınız. Kapasitesi bu kadar adamın bize verebileceği en fazla buydu.

• Oynattigi futbola birsey deseniz tamam da 106 yillik kulubun en buyuk basarisina Aykut Hocanin yapabildigi bu kadar demek Fb yi ozellikle bu sene oldugundan fazla gormek demektir.Aykut giderse kisa vadede basari yakalarsiniz fakat Aziz Yildirim giderse o zaman Gs ye disli bir rakip olabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut'la normalde 2. olursunuz..Ama Aziz ve Aykut'la mutlaka 2. olursunuz..Aziz efendiye 14 senelik başkanlığından dolayı teşekkür ederiz ama 1 sezon daha kalmasın sakın..Adam klübün sahibi gibi davranıyor artık deli oluyorum..Kardeşim senin o konumda yapman gereken şey hizmet etmek, hizmet görmek istiyorsan FB'ye faydalı olamazsın..

Gelecek olan adamın isterse cebinde 5 kuruşu olmasın ama ne olur azıcık bir VİZYON, kafasında bir EKOL, SADAKAT ve DOĞRU SÖZ sahibi olsun..Öyle olursa, 5 kuruşu olan adamların yönettiğinden çok daha güzel şeyler olacaktır..Dünyaca ünlü bir scout ekibi kursun, herkes Portekiz takımlarından değil FB'den korksun, bu işlerin parayla alakası yok..Benfica dediğiniz takımın değeri 185 milyon euro, bizimki 145 ama Benfica hepsine toplasan 45 milyon euro masraf yapmadan almıştır, bu kafaya sahip adamlar gelecekse gelsin..Diğer türlü bok içinde devam edeceğimiz için Aziz ve Aykut beylerin kalmasında bir sakınca yok..Ha Aziz bey, böyle bir olumlu gelişme için, Fb'nin önünü açmak için başkanlığı bırakmaz tabi, ondan bir şekilde almak lazım o başkanlığı..Zamanında 2 maç istifa diye bağırıp susanlar yüzünden, o ihtimal de zayıf..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Aykut'la normalde 2. olursunuz..Ama Aziz ve Aykut'la mutlaka 2. olursunuz..Aziz efendiye 14 senelik başkanlığından dolayı teşekkür ederiz ama 1 sezon daha kalmasın sakın..Adam klübün sahibi gibi davranıyor artık deli oluyorum..Kardeşim senin o konumda yapman gereken şey hizmet etmek, hizmet görmek istiyorsan FB'ye faydalı olamazsın..

Gelecek olan adamın isterse cebinde 5 kuruşu olmasın ama ne olur azıcık bir VİZYON, kafasında bir EKOL, SADAKAT ve DOĞRU SÖZ sahibi olsun..Öyle olursa, 5 kuruşu olan adamların yönettiğinden çok daha güzel şeyler olacaktır..Dünyaca ünlü bir scout ekibi kursun, herkes Portekiz takımlarından değil FB'den korksun, bu işlerin parayla alakası yok..Benfica dediğiniz takımın değeri 185 milyon euro, bizimki 145 ama Benfica hepsine toplasan 45 milyon euro masraf yapmadan almıştır, bu kafaya sahip adamlar gelecekse gelsin..Diğer türlü bok içinde devam edeceğimiz için Aziz ve Aykut beylerin kalmasında bir sakınca yok..Ha Aziz bey, böyle bir olumlu gelişme için, Fb'nin önünü açmak için başkanlığı bırakmaz tabi, ondan bir şekilde almak lazım o başkanlığı..Zamanında 2 maç istifa diye bağırıp susanlar yüzünden, o ihtimal de zayıf..

Esad gider aziz gitmez.

• Aynı zamanda Fenerbahçe tarihinin en yüksek yeri oluyor burası.
  • Şimdilik en yükseği burasi desen katilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

Oynattigi futbola birsey deseniz tamam da 106 yillik kulubun en buyuk basarisina Aykut Hocanin yapabildigi bu kadar demek Fb yi ozellikle bu sene oldugundan fazla gormek demektir.Aykut giderse kisa vadede basari yakalarsiniz fakat Aziz Yildirim giderse o zaman Gs ye disli bir rakip olabilirsiniz

Sl ceyrek finali avrupa liginin yari finalinden daha ustundur.aksini iddia edecek adamla futbol konusmasin kimse

Tarihin en buyuk basarisi , daha kalitesiz kadroyla sl de aslanlar gibi , ezilmeden futbol oynatan , intere chelsea ye sevillaya ezilmeyen kafa tutan ve ceyrek final oynatan Zicodur.acik ve net.

Su kadro ve su kura sansi ziconun elinde olsa su an finaldeydik ve kupayi bile alacaktik.hala gelmis ne konusuyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avrupa'da bundan daha ileri giden bir takımın olmamış ki Aykut'la bu kadar diyorsun. He Aykut'la bu kadarsa Mourinho gelsin şampiyon oluruz diyorsan o ayrı. Sanki Aykut'tan öncekiler final oynadı. Lig şampiyonluğu da yaşamış bir teknik direktör. Demek ki bunu yapabilecek kapasitesi var. Zaten birçok FB Teknik direktörü lig şampiyonluğu yaşamıştır kıstas o değil. Avrupa başarısı. Sonuna kadar da başarılı olmuştur. Zico'yla birlikte Fenerbahçe'nin avrupa'daki en başarılı teknik direktörüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Oynattigi futbola birsey deseniz tamam da 106 yillik kulubun en buyuk basarisina Aykut Hocanin yapabildigi bu kadar demek Fb yi ozellikle bu sene oldugundan fazla gormek demektir.Aykut giderse kisa vadede basari yakalarsiniz fakat Aziz Yildirim giderse o zaman Gs ye disli bir rakip olabilirsiniz

Sl ceyrek finali avrupa liginin yari finalinden daha ustundur.aksini iddia edecek adamla futbol konusmasin kimse

Tarihin en buyuk basarisi , daha kalitesiz kadroyla sl de aslanlar gibi , ezilmeden futbol oynatan , intere chelsea ye sevillaya ezilmeyen kafa tutan ve ceyrek final oynatan Zicodur.acik ve net.

Su kadro ve su kura sansi ziconun elinde olsa su an finaldeydik ve kupayi bile alacaktik.hala gelmis ne konusuyorsunuz.

Hocam yapmayin siz degil miydiniz Aykut un oyun anlayisiyla sayesinde buralara geldik diyen.Yok Zico olsaydi o olsaydi bu olsaydi.2008 deki kadronuz bana gore daha kaliteliyde ve takimdi

Tabi ki cl daha basarili bir olay ama samimi olalim ilk defa bir kupa alma umudu tasimadik mi?Ben Aykut u degil daha cok basindakilere sozum.Adam zaten istifasini verdi.Hepiniz uefa da yok en fazla puan aldik su takimlari gectik demeyi biliyorsunuz.Kimin sayesinde?Zaten Benfica ya elendiniz.Plezen e falan degil.Sampiyonlar ligi seviyesindeki bir takimla Uefa seviyesindeki bir takim mac yapti.Bunlari gorun.

• istifasini vermisti olacak

• quote:

quote:

quote:

Hocam yapmayin siz degil miydiniz Aykut un oyun anlayisiyla sayesinde buralara geldik diyen.Yok Zico olsaydi o olsaydi bu olsaydi.2008 deki kadronuz bana gore daha kaliteliyde ve takimdi

Tabi ki cl daha basarili bir olay ama samimi olalim ilk defa bir kupa alma umudu tasimadik mi?Ben Aykut u degil daha cok basindakilere sozum.Adam zaten istifasini verdi.Hepiniz uefa da yok en fazla puan aldik su takimlari gectik demeyi biliyorsunuz.Kimin sayesinde?Zaten Benfica ya elendiniz.Plezen e falan degil.Sampiyonlar ligi seviyesindeki bir takimla Uefa seviyesindeki bir takim mac yapti.Bunlari gorun.

Ben aykutun oyun sistemini hiçbir zaman desteklemedim.Aksine hep karşı çıktım.Çünkü geldiğinden beri (ilk sezonu saymıyorum.o şamp.lukta zerre kadar katkısı yoktu.2 senedir görüyoruz olmadığını)korkak oyun anlayışı , takıma ruh hırs kazanma arzusu katamadı.Aksine oyuncularla gereksiz ego tatmini yüzünden tartıştı ve takıma küstürdü.Sadece kötü günlerde çok iyi psikolojik destek verdi o kadar.Ha bu yaptığıda çok önemli birşey hakkını yememek lazım.Ama bu kadar yapabildi , fazlasını yapamadı.

1 KL Volkan Demirel **
    2 DF Diego Lugano**
    3 DF Roberto Carlos**
    5 DF Yasin Çakmak
    6 DF Gökçek Vederson
    8 FV Colin Kazım-Richards
    9 FV Mateja Kežman**
    15 OS Mehmet Aurélio
    17 DF Can Arat
    18 OS Ali Bilgin
    19 DF Önder Turacı
    20 OS Alex (kaptan)**
    21 OS Selçuk Şahin
    No. Pozisyon Oyuncu
    22 KL Serdar Kulbilge
    23 FV Semih Şentürk**
    24 DF Deniz Barış
    25 OS Uğur Boral
    27 OS Kemal Aslan
    32 OS Gürhan Gürsoy
    33 OS Claudio Maldonado
    36 DF Edu Dracena
    38 FV İlhan Parlak
    77 DF Gökhan Gönül**
    88 KL Volkan Babacan
    89 KL Mert Günok
    99 FV Deivid**

Yanına yıldız koyduklarım iyi oynadılar ve iyi oyunculardı.Gelelim şimdi ki kadroya.

1 KL Volkan Demirel**
    2 DF Egemen Korkmaz**
    3 DF Hasan Ali Kaldırım
    4 DF Bekir İrtegün
    5 OS Mehmet Topal**
    6 DF Joseph Yobo**
    7 FV Moussa Sow**
    9 OS Miroslav Stoch**
    11 FV Dirk Kuyt**
    14 OS Raul Meireles**
    16 OS Cristian Baroni
    17 OS Recep Niyaz
    20 OS Sezer Öztürk
    21 OS Selçuk Şahin
    23 FV Semih Şentürk**
    No. Pozisyon Oyuncu
    25 OS Emre Belözoğlu**
    27 OS Miloš Krasić
    28 OS Beykan Şimşek
    33 DF Reto Ziegler
    34 KL Mert Günok
    38 OS Mehmet Topuz
    48 OS Salih Uçan
    53 DF Serdar Kesimal
    54 KL Erten Ersu
    67 DF Orhan Şam
    77 DF Gökhan Gönül**
    85 KL Serkan Kırıntılı
    88 OS Caner Erkin**(ne caneri yeaa demeyin.Caner katkı sağladı avrupada bu sene )
    99 FV Pierre Webó**

İki kadroyu karşılaştırırsan hangi kadro daha kaliteliymiş anlarsın.Carlos ve lugano dışında şimdiki kadromuz çok daha iyi ve kaliteli.Zico o kadroyla inter chelsea sevilla ya kafa tuttu ve ipe dizdi.Chelsea yi 2*1 yendiğimiz maçta maldonado vardı hatırlatırım..

Ama aykut kocaman şu kadroyla 2 senedir ezik bir futbol oynatıyor.Rezil rüsfa etti bizi elaleme.Anadolu takımlarına bile kapanan , ael liamsol gibi young boys gibi bate plzen gibi takımlara karşı defans yapan korkak biridir.Ama zico öyle miydi ? O kadroyla şl de çeyrek final oynattı bize.Yenemezler , eleyemezler dedikleri takımları eledik , yendik.Chelsea'yi carlos sakatlığı yüzünden kaçırdık elimizden.

Kadrolar yukarıda buyur karşılaştır.Hala o kadro daha kaliteliydi diyorsan eyvallah der giderim.

• Şu adamın nesini sevmiyorsunuz anlamıyorum ilk sene şampiyon yaptı bizi 2. Sene türkiye Kupasını aldı bu sezon yarı final oynattı şike sürecinde ne fedakarlıklar yaptı alexle didişti alex gitti taraftarla arası bozuldu bir yandan yeni oyun düzenini uygulamaya çalıştı bu imkansızlıklar içinde 3 kulvarda ilerletti şu takımı.üstüne sakatlarla cezalılar 2. Benfica maçında oynasa birde emre gelse finale cikacaktik sans iste.ben seneye çok umutluyum bu takimdan aykut hocanin takimi yolunu buluyor bizde artik bir schalke bir milan olabiliriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aykutun oyun sistemini hiçbir zaman desteklemedim.Aksine hep karşı çıktım.Çünkü geldiğinden beri (ilk sezonu saymıyorum.o şamp.lukta zerre kadar katkısı yoktu.2 senedir görüyoruz olmadığını)korkak oyun anlayışı , takıma ruh hırs kazanma arzusu katamadı.Aksine oyuncularla gereksiz ego tatmini yüzünden tartıştı ve takıma küstürdü.Sadece kötü günlerde çok iyi psikolojik destek verdi o kadar.Ha bu yaptığıda çok önemli birşey hakkını yememek lazım.Ama bu kadar yapabildi , fazlasını yapamadı.

1 KL Volkan Demirel **
    2 DF Diego Lugano**
    3 DF Roberto Carlos**
    5 DF Yasin Çakmak
    6 DF Gökçek Vederson
    9 FV Mateja Kežman**
    15 OS Mehmet Aurélio
    17 DF Can Arat
    18 OS Ali Bilgin
    19 DF Önder Turacı
    20 OS Alex (kaptan)**
    21 OS Selçuk Şahin
    No. Pozisyon Oyuncu
    22 KL Serdar Kulbilge
    23 FV Semih Şentürk**
    24 DF Deniz Barış
    25 OS Uğur Boral
    27 OS Kemal Aslan
    32 OS Gürhan Gürsoy
    33 OS Claudio Maldonado
    36 DF Edu Dracena
    38 FV İlhan Parlak
    77 DF Gökhan Gönül**
    88 KL Volkan Babacan
    89 KL Mert Günok
    99 FV Deivid**

Yanına yıldız koyduklarım iyi oynadılar ve iyi oyunculardı.Gelelim şimdi ki kadroya.

1 KL Volkan Demirel**
    2 DF Egemen Korkmaz**
    3 DF Hasan Ali Kaldırım
    4 DF Bekir İrtegün
    5 OS Mehmet Topal**
    6 DF Joseph Yobo**
    7 FV Moussa Sow**
    9 OS Miroslav Stoch**
    11 FV Dirk Kuyt**
    14 OS Raul Meireles**
    16 OS Cristian Baroni
    17 OS Recep Niyaz
    20 OS Sezer Öztürk
    21 OS Selçuk Şahin
    23 FV Semih Şentürk**
    No. Pozisyon Oyuncu
    25 OS Emre Belözoğlu**
    27 OS Miloš Krasić
    28 OS Beykan Şimşek
    33 DF Reto Ziegler
    34 KL Mert Günok
    38 OS Mehmet Topuz
    48 OS Salih Uçan
    53 DF Serdar Kesimal
    54 KL Erten Ersu
    67 DF Orhan Şam
    77 DF Gökhan Gönül**
    85 KL Serkan Kırıntılı
    88 OS Caner Erkin**(ne caneri yeaa demeyin.Caner katkı sağladı avrupada bu sene )
    99 FV Pierre Webó**

İki kadroyu karşılaştırırsan hangi kadro daha kaliteliymiş anlarsın.Carlos ve lugano dışında şimdiki kadromuz çok daha iyi ve kaliteli.Zico o kadroyla inter chelsea sevilla ya kafa tuttu ve ipe dizdi.Chelsea yi 2*1 yendiğimiz maçta maldonado vardı hatırlatırım..

Ama aykut kocaman şu kadroyla 2 senedir ezik bir futbol oynatıyor.Rezil rüsfa etti bizi elaleme.Anadolu takımlarına bile kapanan , ael liamsol gibi young boys gibi bate plzen gibi takımlara karşı defans yapan korkak biridir.Ama zico öyle miydi ? O kadroyla şl de çeyrek final oynattı bize.Yenemezler , eleyemezler dedikleri takımları eledik , yendik.Chelsea'yi carlos sakatlığı yüzünden kaçırdık elimizden.

Kadrolar yukarıda buyur karşılaştır.Hala o kadro daha kaliteliydi diyorsan eyvallah der giderim.

Aynen Chelsea'yi elimizden kaçırdık daha üstündük Chelsea'den yarı final görebilirdik.Ayrıca Uğur Boral'a yıldız koymamışsın Uğur ŞL'de çok iyiydi Alves'i elinde oynattı adam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 KL Volkan Demirel **
    2 DF Diego Lugano**
    3 DF Roberto Carlos**
    5 DF Yasin Çakmak
    6 DF Gökçek Vederson
    9 FV Mateja Kežman**
    15 OS Mehmet Aurélio
    17 DF Can Arat
    18 OS Ali Bilgin
    19 DF Önder Turacı
    20 OS Alex (kaptan)**
    21 OS Selçuk Şahin
    No. Pozisyon Oyuncu
    22 KL Serdar Kulbilge
    23 FV Semih Şentürk**
    24 DF Deniz Barış
    25 OS Uğur Boral
    27 OS Kemal Aslan
    32 OS Gürhan Gürsoy
    33 OS Claudio Maldonado
    36 DF Edu Dracena
    38 FV İlhan Parlak
    77 DF Gökhan Gönül**
    88 KL Volkan Babacan
    89 KL Mert Günok
    99 FV Deivid**

1 KL Volkan Demirel**
    2 DF Egemen Korkmaz**
    3 DF Hasan Ali Kaldırım
    4 DF Bekir İrtegün
    5 OS Mehmet Topal**
    6 DF Joseph Yobo**
    7 FV Moussa Sow**
    9 OS Miroslav Stoch**
    11 FV Dirk Kuyt**
    14 OS Raul Meireles**
    16 OS Cristian Baroni
    17 OS Recep Niyaz
    20 OS Sezer Öztürk
    21 OS Selçuk Şahin
    23 FV Semih Şentürk**
    No. Pozisyon Oyuncu
    25 OS Emre Belözoğlu**
    27 OS Miloš Krasić
    28 OS Beykan Şimşek
    33 DF Reto Ziegler
    34 KL Mert Günok
    38 OS Mehmet Topuz
    48 OS Salih Uçan
    53 DF Serdar Kesimal
    54 KL Erten Ersu
    67 DF Orhan Şam
    77 DF Gökhan Gönül**
    85 KL Serkan Kırıntılı
    99 FV Pierre Webó**

Hala ilk kadronun daha iyi olduğunu kendi adıma belirtmek isterim.Fakat bir yere gitmene gerek yok:)Uzun uzadıya oyuncu oyuncu karşılaştırmaya gerek yok.Kadroda Alex ve Roberto Carlos var.Caner den daha iyi uğur boral ya da Kazım var.Daha iyi bir Volkan var en önemlisi daha iyi bir defans kurgusu var.

Lütfen, Fenerbahçeli olarak Caner in takıma yakıştıştığını düşünüyor musunuz?Aykut K. iyi td değil kabul.Ama yönetimde değil mi suç.Emin ol Zico da olsa Krasiç i adam edemezdi.Onu geçtim istemezdi belki.

Diyeceğim o ki bu kadroyla Uefa da başarılı olmak zordu zaten.aykut kocaman sınıra kadar getirdi takımı

• @Atixengineer

Ben zaten birebir kadro kalitesinden bahsediyorum.Şimdi ki kadro kalitemiz o zaman ki kadro kalitesinden daha iyiydi.SAdece o zaman daha iyi bir takımdık.BUnu zaten söyledim mesajımda.Alex bu seneye kadar da vardı onu sayma.Farkettiysen ondan bahsetmedim bile.Yine mesajımda da belirttim sadece defans 1 tık ileride.O da lugano egemenden daha iyi carlos ziegler ve hak'dan daha iyi.Yobo edu dan daha kaliteli ve iyi bir defans.Defans dışında diğer bütün oyuncularımız o seneki oyuncularımızdan DAHA KALİTELİ.Dikkatini çekerim KALİTELİ diyorum.Takım olma konusunda o sene çok daha başarılıydık.BUnu sebebi de ZİCO'dur.Çünkü takımı çok iyi adam etti ve korkak oyun anlayışıyla benimsetmedi.

Volkan'ı neden sayıyorsun ? VOlkan o senede vardı bu senede var.Omuzundan sakatlanmadan önce ki performansını konuşmaya gerek var mı ? .Olan oyuncuları kıyaslaman çok mantıksız.Olmayan oyuncuları birebir kıyasladığında hangileri daha kaliteli yazar mısın ? O sene ki ve bu sene ki en iyi kadrolara bi bakalım.

volkan

gg edu lugano carlos

deivid aurelio maldonado uğur

alex

kezman

şimdiye bakıyoruz

Alexi de katmak zorundayım.Çünkü alex 2.5 sezon aykutun elinde oynadı.

volkan

gg yobo egemen(bekir) hak

topal baroni

kuyt alex stoch

sow

Giden ve gelenlerden sonra ki mevcut kadromuz.

vokkan gg yobo egemen hak

meireles topal
    kuyt emre sow
    webo

Kalite olarak bakarsan hangi kadroda kaliteli oyuncu sayısı daha fazla ? 2008 yılının mı ? Şimdi ki mi ?

ŞU kadro ziconun elinde olsa ne olurdu ?

volkan

gg yobo egemen hak(ziegler)

topal meireles

kuyt emre sow

webo.

Seçimi sana bırakıyorum.Hala ziconun kadrosu diyorsan diyecek bir söz bulamıyoırum.Ayrıca suç elbette yönetimde.2 senedir takıma 2 pas yaptıramayan adamı hala başımızda tutuyor.

• Taraftar A.Y'de kongre üyeleri A.Y.'de camia körü körüne adama bağlı. Kim muhalif olsa deyim yerindeyse fişi çekiliyor. O yüzden Aziz Yıldırım'ın istifası falan filan daha bi 10 yıl söz konusu değil. E adam parayıı ben veriyorum takıma da istediğim gibi müdahele ederim anlayışına sahip o yüzden bu devran böyle gider.
  • Arkadaşım bu sene ki Volkan ı bana bir göster.2008 de var onu biliyoruz da bu sene nerde.Keza GG 2008 de var.Bu sene de takımın en iştahlı oyuncusu fakat 2008 i aratır.
    Aurelio en kilit oyuncularınızdandı.

Yönetimdeki suç hala aykut kocamanı kovması değil kendini bu çatıda ısrarla barındırması.Krasic i niye oynatmıyor bu adam dediniz.Oynadı da ne oldu!!!

Kağıt üzerinde bu kadro şu kadro iyi diyemezsin.Bak biz şampiyon olduysak Drogbanın bunda payı çok yüksek.Bu tip oyuncular takıma çok şey kazandırır.Sizde o dönem iki tane vardı.Yazıktır.bu kadronun başına Zico gelsin siz Gs yi 3 4 sene daha izlersiniz.Kesinlikle baştan aşağı yapılanma olmalı takımda.Tabi böyle kalması umuduyla:)

@!sTaNbLuE
  • quote:

Arkadaşım bu sene ki Volkan ı bana bir göster.2008 de var onu biliyoruz da bu sene nerde.Keza GG 2008 de var.Bu sene de takımın en iştahlı oyuncusu fakat 2008 i aratır.
    Aurelio en kilit oyuncularınızdandı.

Yönetimdeki suç hala aykut kocamanı kovması değil kendini bu çatıda ısrarla barındırması.Krasic i niye oynatmıyor bu adam dediniz.Oynadı da ne oldu!!!

Kağıt üzerinde bu kadro şu kadro iyi diyemezsin.Bak biz şampiyon olduysak Drogbanın bunda payı çok yüksek.Bu tip oyuncular takıma çok şey kazandırır.Sizde o dönem iki tane vardı.Yazıktır.bu kadronun başına Zico gelsin siz Gs yi 3 4 sene daha izlersiniz.Kesinlikle baştan aşağı yapılanma olmalı takımda.Tabi böyle kalması umuduyla:)

@!sTaNbLuE

Sen niye anlamamakta ısrar ediyorsun ? Aykut kocaman 2.5 senedir bu takımın başında.Volkan omuzundan sakatlanmadan önce ki 2 senede nasıldı ? İzlemedin mi hiç ? O seneden çok daha iyiydi.VOlkan 2 senede bize kaç maç kazandırdı haberin var mı ? Volkan o sene neysede bu seneye kadar da öyleydi.Tutturmuşsun bir volkan bu sene ne yaptı diye.Adam sezonu omuzundan sakat tamamlıyor , sen bana gelmiş sapa sağlam volkanla kıyaslıyorsun.Çok mu adil yaptığın ? O sene ki volkanla son 2 senedir(omuzundan sakatlanana kadar) volkanı kıyaslasana bakalım hangisi daha iyi..

Senin anlamadığın başka birşey daha var.Oyuncuların kabiliyeti yok olmaz.Yeter ki sen oyuncuları adam et , iyi oynamasını sağla.Yahu chelsea'yi 2-1 yendiğimiz maçın kadrosuna bi baksana

volkan

önder turacı edu lugano vederson

deivid maldonado aurelio uğur

alex

kezman.

Sonuç FB 2-1 Chelsea.Hemde 1-0 geriden geldik de yendik.Şu kadroyu aykuta ver ve o zaman ki chelsea nin karşısına çıkar bakayım 4-5 taneden aşağı yiyormuyuz.Benfica maçında adamların çalınmayan penaltıları , aleyhimize veirlmeyen kırmızı kartlar olmasaydı 5 tane sallayıp yollayacaklardı bizi.Hemde attığımı penaltı golünden önceki pozisyon OFSAYT.

Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.o sene aurelio kilit oyuncumuzsa bu senede topalla meireles kilit oyuncumuz.Benfica maçı dışında oynamadılar mı bunlar ? Aykut gibi yetenek düşmanı adamın elinde ne kadar başarılı olabilir bu adamlar ?

Zico gibi adam maldonadoyla önder turacıyla vedersonla 1-0 geriden gelip 2-1 chelseayi yenmiş sen gelmiş ne diyorsun bana.

Krasic'e gelelim.Krasic ağır sakatlıklar sonrası bitik halde.Farkettiysen krasici hiç katmadım 11 e.Kağıt üzerinde bu sene ki kadromuz çok daha iyi oyuncu bazında.Neye göre kime göre diyemeyiz ? Bewn sana oyuncu kalitesinden bahsediyorum oyuncu kalitesinden..Birebir kıyasladığında kaç tane kaliteli oyuncu fark atacağız haberin var mı o kadroya ?İstersen kıyaslayayım snein için.Aynı oyuncuları saymadığın sürece(ki saymak çok mantıksız.gökhanla gökhanı mı kıyaslayacağız ? ) KALİTE BAKIMINDAN carlos , lugano dışında hiçbirisi şu anki lerden daha kaliteli değil.

Defansa bakıyoruz. Aynı oyuncuları saymıyorum.yobo - egemen ikilisine karşılık edu lugano var.Yobo edu dan , lugano egemenden daha kaliteli.Carlos ziegler ve hak'ı kıyaslama gereği duymuyorum.Carlosa hakarettir.O yüzden defans 1 tık ileride.

ORta sahaya geçiyorum.

deivid , maldonado aurelio uğur(kendisinden daha iyi sol kanat yoktu bzide)4 lüsüne karşılık kuyt meireles(topal)emre stoch var.Stoch u bu sene küstürdü takıma bu seneyi baz alma.ÖNceki senelere bakarak kıyasla.Uğura göre daha hızlı , daha tehlikeli , daha golcü , içeri çok hızlı sokulabiliyor.Kuyt deivid konuşmaya bile gerek yok.emre aurelio kıyaslanabilir mi kalite olarak ?(aurelio maldonadoya göre daha hücuma katkı sağladığı için kıyasladım emreyle) maldonado meireles.KOnuşmaya gerek yok ALlah çarpar adamı.

Alex yarım sezon öncesine kadar hep vardı.O sene neyse şimdide oydu.Kyaslamaya gerek yok kalite olarak.KEzman ve sow.Kim daha kaliteli ve daha yararlı oldu bizde ??

Hatta alex ilerlermiş yaşına rağmen 2011 şampiyonluğumuzda 28 gol attı ligde.Yaşını bahane etme diye yazayım dedim.

Tekrar söylüyorum o sene o kadroyla o başarı sağlandıysa bunun sebebi zicodur.Çünkü , takıma kazanma arzusu , hırs , azim , kaybetmeyi unutturma , mücadele ve kondisyon olarak aykuttan 10 kat daha fazla katkı sağladı

Ya sen herşeyi geç aykut kocaman Fb tarihinin en maliyetli TD sidir.Hala neyden bahsediyorsun ?.

• quote:

Benfica maçında adamların çalınmayan penaltıları , aleyhimize veirlmeyen kırmızı kartlar olmasaydı 5 tane sallayıp yollayacaklardı bizi.Hemde attığımı penaltı golünden önceki pozisyon OFSAYT.

Şuna ekleme yapmak istiyorum.

Lazio bize tam kadro çıksaydı rövanş maçında tokatlardı bizi.Ziconun zamanında chelsea'yi interi sevillayı as kadrolarıyla yendik.Hele hele sevilla ile oynadığımız rövanş maçından bahsetmiyorum bile.2-0 dan turu nasıl penaltılara taşıyıp elediiğimizi unutmayalım.Vokan 3 penaltı kurtardıktan sonra ne dedi haberişn var mı ? Zico ve teknik heyeti bana maçtan önce ki antremanlarda penaltı kullanan oyuncuların hangi tarafa doğru attığını izlettirdi ve ezberletti.Bir tek kanute aynı yere atmadı dedi.Bak işte td farkı budur..Umarım anlatabilmişimdir.
  • @!sTaNbLuE

Tamam birader.Herkesin doğrusu farklıdır.Aslında aynı şeyleri söylüyoruz.Fakat td farkı var eyvallah.Buraya aykut kocaman a rağmen kötü futbolla biraz da şansla geldiniz ve Zico geldikten sonra da iyi futbolla gruplardan çıkamayacağınızın garantisini kim verebilir ya da Ziconun şuan ki kadroyla uyum sağlayacağı.O dönem kilit oyuncular Brezilyalıydı ve Zicoyla bir ahenk yakalanmıştı.
    Neyse bu sene için Uefa liginde Aykut K. başarılı bir sezon çıkarmıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.