Şimdi Ara

Aykut Kocaman'dan Quaresma'ya Veto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Beşiktaş'ta forma giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın transferini reddettiği iddia edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a, Beşiktaş'ta forma giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın önerildiği ancak başarılı teknik adamın bu transferi istemediği iddia edildi.
    İşte Habertürk Gazetesi'nde yer alan o haber...
    Yıl 2010... Aylardan haziran... Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefi Miroslav Stoch. Sarı- Kırmızılılar, Slovak yıldızı kadrosuna katmak için Chelsea ile pazarlıkta. Cimbom, dönemin yöneticisi Haldun Üstünel'den 'İş bitti' haberini bekliyor. Ancak 10 Haziran'da Cihan Kamer ve Aykut Kocaman ikilisi devreye giriyor.
    Transferde Kamer'in 'bitiriciliği' kadar öne çıkan diğer unsur, birkaç gün sonra 'teknik direktör' gömleğini giyecek olan dönemin 'sportif direktörü' Kocaman'ın ısrarı...
    Menajerlerin Fenerbahçe kulübüne Quaresma'nın da aralarında bulunduğu pek çok yıldızı teklif etmesine karşın Kocaman "İlle de Stoch" diyor, yönetim genç yıldızı 'Aslan'ın ağzından kapıyor.
    Quaresma gibi bir yıldızın büyüsüne karşın tercihini Stoch'tan yana kullanan Kocaman, bu tavrına şaşıran yöneticilere, "2 yıl içinde bu tercihte ne kadar doğruyu yaptığımız anlaşılacak" diyor.

3 BÜYÜK YETENEKTEN BİRİ

Sarı-Lacivertli kulüpteki ilk yılında zorlanan, zaman zaman kulübeye hapsolan Stoch'a gelen cazip tekliflere karşın Kocaman, "Kesinlikle satmayalım" diyor, Slovak yıldız F.Bahçe'de kalıyor.
    Ve 1.5 yıl sonra... Özellikle ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan Miroslav Stoch, 5.5 milyon Euro'ya transfer olduğu kulübünde değerini 3'e katlıyor. Gelinen nokta, Sarı-Lacivertli kurmayları ve teknik ekibi de 2010 Haziranı'na götürmüş durumda.
    Yöneticiler, "Aykut Hoca'yı dinleyerek doğru seçim yapmışız" derken, teknik ekibin kendi arasında yaptığı değerlendirmelerde yapılan yorumlar ise şöyle:
    "O dönem geleceğin yıldızı olarak görünen 3 isim Hazard, Stoch ve Shaqiri'ydi. Stoch'u aldık. Hazard için de çok uğraştık ama olmadı. Sonuçta 3 büyük yetenekten birini kadromuza kattık. Onun için sabır istediğimiz günlerde bunun nedeni, yeteneğine inancımızdı. Kendisine güvenildiğinde performansı çok daha artıyor."

• Bıraksınlar böle yalan haberleri..
  • YEter artık kardeşim bu kadar da kolpa habercilik olmaz.İyice suyunu çıkardılar bu işin.MEdyayız diye önüne gelenleri yazıyor.BU kadar yalancı , bu kadar düşük olmayıversin insan.
  • Bu haberin yalan olduğu, Aykut'un ön görüsünden bile belli... Aykut, daha iki adım ötesini göremiyor, nerede kalmış 2 yıl sonrasına görmek. Bir de bu adam Quaresma önereceksin, o Stoch diyecek!? Keşke böyle bir potansiyeli olsa bu adamın...
  • aykut hoca işini bilir.. Stoch şu an Quaresma'dan çok daha değerli bir oyuncu.
  • Quaresma 2010 Ocak Transfer döneminde ayında gündemde vardı, yazın değil.
  • Bugun oglen koltukta hafiften uyuklarken FB TV acikti. Bir programin tekrar yayini vardi. Bir baktim adam Stoch'un transferini anlatiyor.

Bizim Cihan Kamer'le biri daha gitmisler Hollanda'ya herhalde. Stoch'un menejeri surekli telefonu gosteriyormus, arayan da Haldun Ustunel. Haldun Bey surekli ariyormus, bizim Cihan Kamer de menejer herhalde fiyati arttirnak icin sahte arama yaptiriyor sanmis.

Sonra gece otekdeyken Cihan Beyin icine kurt dusmus, 'bunlar geceleyin telefinda transferi bitirmesinler la' filan diye. Demis 'Ayni odada kalacagiz.'
    Ertesi sabah da Cihan Kamer bitirmis transferi.

Bak noldu simdi? Gordunuz mu? Dedim dedim dinlemediniz.
    Eeee.

Adam gercekten anlatti bunu yalniz. Hazir Stoch konusuluyorken yazayim dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

aykut hoca işini bilir.. Stoch Quaresma'dan çok daha değerli bir oyuncu.

usta sen sinema bölümünden bu yorum mu yapmaya geldin topa tutarlar seni

bak bjk li üyelerin tamamına yakını senin mesajını benim düzenlediğim gibi görecek.
  • Aykut hoca hep iyi adamlar aldı bu zamana kadar santos, niang, serdar, sow, dia, stoch, yobo o geldiğinden beri genelde iyi transferler yapıyoruz :)
  • O yaz gündemde dudzakda vardı oda baya patlama yaptı.
  • quote:

aykut hoca işini bilir.. Stoch şu an Quaresma'dan çok daha değerli bir oyuncu.

Hocam fazla film izlemeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu haberin yalan olduğu, Aykut'un ön görüsünden bile belli... Aykut, daha iki adım ötesini göremiyor, nerede kalmış 2 yıl sonrasına görmek. Bir de bu adam Quaresma önereceksin, o Stoch diyecek!? Keşke böyle bir potansiyeli olsa bu adamın...

imza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

• göbeğini salmış quaresma yı stocha tercih edecek adamın aklından şüphe ederim asıl.
  • quote:

quote:

Şu an demiş arkadaş yanlış olan nokta neresi gösterir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rundown

quote:

quote:

Şık gollerine laf yok ama takıma level atlatacak ne yaptı bu adam bu kadar değerlenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

quote:

aykut hoca işini bilir.. Stoch Quaresma'dan çok daha değerli bir oyuncu.

usta sen sinema bölümünden bu yorum mu yapmaya geldin topa tutarlar seni

bak bjk li üyelerin tamamına yakını senin mesajını benim düzenlediğim gibi görecek.

ters birine denk geldi heralde bölüm cezası almış topa tutulmaktan daha beterini yaşıyor arkadaş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rundown

quote:

quote:

Şık gollerine laf yok ama takıma level atlatacak ne yaptı bu adam bu kadar değerlenecek?

Haklısın daha amuda kalkıp kafa ile gol attığını görmedik.

Biraz Pozitiwe.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.