Şimdi Ara

aykut emreyi gönderdiğine pişmanmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda emrenin takımda olduğunu düşünelim.sadece teknik kapasiteden bahsetmiyorum.hırsı,inatçılığı,insiyatif almasıyla çok şeyler değişirdi.illaki 1-2 kişide ayak uydururdu.
    takımda şuanda emre nin kafa yapısında adam yok.
    her takıma 1 emre lazım.

sonuç olarak emreyi aykutun gönderdiğini hatırlarsak,ne kadar aciz bir insan olduğunu bize tekrar tekrar anlatıyor.

sen bizim KOCAMAN pişmanlığımızsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Emrenin gonderilmesini gectim onun yerine gelen adama da 10 milyon verdik bosu bosuna.

Adamin her aldigi karar zarar veriyor Fenerbahce'ye.

10 milyona 2-3 tane oyuncu alırsın hem de daha iyi
  • emre sorumluluk alıyordu dikine gidiyordu yine direkt dikine paslarla takımı ileri oynatıyordu sürekli.
    hırçındı bazen gereksiz yere sinir yapardı ama takımı taraftarı ateşlerdi. eminim suan emre olupda takım yine kotu oynasaydı o da alex gibi tribüne otururdu o ayrı.
    cünkü bazı futbolcular vardır kendine takımına yediremez bu kotu futbolu bu caresizligi bişeyler yapmak ister yaparda, bazıları vardır sadece parasına bakar koyun gibi oyna diyince oynar otur diyince oturur.
  • he köpek gibi hem de... onda ego ve inattan başka duygu yok, ne pişmanlığı?
  • Şu durumda feriştahı gelse düzelmez takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

şuanda emrenin takımda olduğunu düşünelim.sadece teknik kapasiteden bahsetmiyorum.hırsı,inatçılığı,insiyatif almasıyla çok şeyler değişirdi.illaki 1-2 kişide ayak uydururdu.
    takımda şuanda emre nin kafa yapısında adam yok.
    her takıma 1 emre lazım.

sonuç olarak emreyi aykutun gönderdiğini hatırlarsak,ne kadar aciz bir insan olduğunu bize tekrar tekrar anlatıyor.

sen bizim KOCAMAN pişmanlığımızsın.

Emre cristian'a biraz koş mücadele et dediği için bu takımdan gönderildi.Dahada birşey demiyorum
  • Emre gibi adamlar takımın ruhudur kalbidir. Aykut istiyor takım pres yapmadan sakince oynasın kazansın evimize gidelim. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Köpek gibi mücadele edeceksin. Ama Mehmet Topuz gibi yetenek fakirleriyle değil Emre gibi hırslı tuttuğunu koparan adamlarla. Tümer bile bundan bahsetti dün akşam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Emre gibi adamlar takımın ruhudur kalbidir. Aykut istiyor takım pres yapmadan sakince oynasın kazansın evimize gidelim. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Köpek gibi mücadele edeceksin. Ama Mehmet Topuz gibi yetenek fakirleriyle değil Emre gibi hırslı tuttuğunu koparan adamlarla. Tümer bile bundan bahsetti dün akşam.

Heyecan yok takımda hırs bitmiş.
    Ama Emre ırkçı ve agresif(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Şu durumda feriştahı gelse düzelmez takım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Şu durumda feriştahı gelse düzelmez takım.

• Bizim taraftar; pısırık, hiçbir şeye ses çıkarmayan, hoca ne yapsa saygı duyulacak bir takım istiyor. Kimse tepki göstermesin, futbolcular zaten alıyor milyon euroları ne gerek var değil mi? Alex, Emre gibi hırslı oyuncular, gerçek futbolcular, bu takıma çok. Adamlar sadece aldığı paraya değil, oynanan oyuna da baktıkları için, düşman ilan edildiler. Devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Oyuncu anlamında söyledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.