Şimdi Ara

Ayıplı mal nasıl iade edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatanbilgisayardan 1.5 hafta önce nokia 5800 aldım ve kasasında açıklık var ayrıca alışamadım telefona da.Vatana söledim bunu distiribitöre yolluyucaz o ayıplı derse iade alıcaz dedi.Ama bu soruna ayıplı demezler çünkü piyasada az çok herkesde var bu sorun ama benimki biraz fazla.Ama %100 eminim ki buna sorunlu değil deyip 15 gün teli tutup geri yolluyucaklar.Bir arkadaş bugün msn de daha önce 2 leptopta bazı sorunlar olduğunu tüketici haklarıyla ilgili bir yerin bu raporu verebildiğini ve 2 leptopun da paralarını geri aldığını söyledi ama çıkması gerekti acil ve detayını konuşamadık.Benim ne yapmam lazım sizce bilgisi olan paylaşsın lütfen.Bazı arkadaşlar görmeden yorum yapıyor takıyorsun kafana da takıntı da bilmem ne bakın fotoya kimde bu kadar açıklık var söylesin.
    Foto:
     Ayıplı mal nasıl iade edilir?

• açıklık konusunda çok haklıısın arkadaşım.bariz bir hata var kasada..

sen vatan a fatıurasıyla ve yazılı bir dilekçeyle git.

Nokia 5800 ün amerikada sorunlarından dolayı toplatıldığını bununda bir sorun olduğunu bildirir bir şekilde bir dilekçe yaz. (sorun ne olursa olsun) ürünü iade değil kasa Açııklığı olmayan bir ürünle değiştirmek istediğini söyle (seni beğenmeyip paranın peşine düşen biri sanmasınlar diye diyorum ;)

Sonuçta kasa açıklığı olduğu için üüründen memnun kalmadın. iade hakkın var ve 1,5 hafta diyorsun zamna kaybetmeden gerekli yazıları hazırlayıp vatana götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

evet açıklık var. bn olmasını istemem şahsen. o yüzden bende takarım. para veriyorsun ve en iyisini alıcaksın tabikide.

sen vatan a fatıurasıyla ve yazılı bir dilekçeyle git.

Nokia 5800 ün amerikada sorunlarından dolayı toplatıldığını bununda bir sorun olduğunu bildirir bir şekilde bir dilekçe yaz. (sorun ne olursa olsun) ürünü iade değil kasa Açııklığı olmayan bir ürünle değiştirmek istediğini söyle (seni beğenmeyip paranın peşine düşen biri sanmasınlar diye diyorum ;)

Sonuçta kasa açıklığı olduğu için üüründen memnun kalmadın. iade hakkın var ve 1,5 hafta diyorsun zamna kaybetmeden gerekli yazıları hazırlayıp vatana götür.

dediğim gibi vatanla görüştüm onlarda distiribitör firmaya yolluyucaz dediler ama adamlar bunu kabul edicek mi hiç sanmıyorum.Yarın bir telefonla tüketici hakları derneği varmış onlarla görüşücem belki bir fikir verir yol gösterirler.Ona göre hareket edicem artık.

• bu iş çok gıcık bir hal almaya başladı..

bu kasa açıklığı derdi varken bu kadar ürün nasıl satılır. nokia buna nasıl göz yumar. sadece Türkiyeye özel mi ya :S
  • yeni ürünlerde kasa açıklığı yok.
    demek sen eski versiyonlardan almışsın
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

valla öle birşey yok kardeş v30 buda biçok kişidede var ama benimki fazla biraz normalden.

daha bugün mediamarktta dk larda inceledim
    kasa açıklığı yoktu cihazın. 5530 la bile karşılaştırdık

olmayan yok demiyorum da kardeş olanlar da çok.Ama bazılarında daha az ışık sızması falan olmuyor ama bende oluyor ışık sızmasıda.

aslında bende alacam ama , tırsıyorum dediğin gibi
    1 i diğerini tutmuyo
    o yüzden aklım hep 5530 a kayıyo
    benim için 3g zerre kadar değerli değil

valla öle birşey yok kardeş v30 buda biçok kişidede var ama benimki fazla biraz normalden.

ASLINDA O V30 A İNANMA.... SONUÇTA BUNLAR TR YE GELİRKEN KVK VE GENPA BANDROLÜ İÇERMİŞYOR. HERŞEY BURDA YAPILIYOR.. VE YAZILIMDA BURADA YENİLENMİŞ OLABİLİR....

SEN ÜRETİM TARİHİNE BAK.. 29.06.2009 SA YENİ VERSİYONDUR. Kİ BUNUDA Bİ ŞEKLDE DEĞİŞTİRMİYORLARSA =))

TEKNOLOJİ İLGİNÇ.. GÜVEN MESELESİ KALMICAK ARTIK...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

quote:

ASLINDA O V30 A İNANMA.... SONUÇTA BUNLAR TR YE GELİRKEN KVK VE GENPA BANDROLÜ İÇERMİŞYOR. HERŞEY BURDA YAPILIYOR.. VE YAZILIMDA BURADA YENİLENMİŞ OLABİLİR....

SEN ÜRETİM TARİHİNE BAK.. 29.06.2009 SA YENİ VERSİYONDUR. Kİ BUNUDA Bİ ŞEKLDE DEĞİŞTİRMİYORLARSA =))

TEKNOLOJİ İLGİNÇ.. GÜVEN MESELESİ KALMICAK ARTIK...

nerde yazıyor o rm 356 var fln diyor ayrı bişey mi tuşluyoruz?

Ya kardeş, ne ayaksın sen yaaa !?

Taaaaaa Ekimin 28'inden beri ha bire kasa açıklığı ile haybeye topic açıyorsun, milletin midesini bulandırıyorsun.. Sorduğun soru hep aynı: " NE YAPAYIM ? "

Her topicde herkes aynı şeyi söylüyorsun... taaaa 4 gün olduğunda huylandın... hiçbirşey yapmadın bu güne kadar... Bu nasıl iş ?

Sen haaaala aynı soruyu soruyorsun... hem hiçbirşey yapmıyorsun, hem de zaten bildiğin şeyleri elaleme bir daha, bir daha söylettiriyorsun ? Mide bulandırıyorsun, kafa karıştırıyorsun..

Senin amacın ne koçum ? Ne ayaksın sen ?

quote:

Arkadaşlar ben 28.10.2009 da vatan bilgisayardan nokia 5800 aldım.Kasasında açıklık var bilenler bilir.Ben daha alalı 4 gün oldu ve bana rahatsızlık veriyor bu durum.Benim bu ürünü iade hakkım var mı bütün kutu içeriği vs mevcut.Aradım teknik servise yollayalım falan dediler telefon daha 4 günlük servise gitse ne olur belli değil.İade etmek istiyorum ben ne yapabilirim haklarım neler acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_35524902/mpage_1/key_//tm.htm#35527931

Bunlarda açtığın topicler, Hep aynı, hep aynı... Bu güne (15 Gündür) kadar da hiçbişiy yapmamışsın, belli...
    http://forum.donanimhaber.com/m_35655957/mpage_1/key_//tm.htm#35657588
    http://forum.donanimhaber.com/m_35524599/mpage_1/key_//tm.htm#35525542
    http://forum.donanimhaber.com/m_35656812/mpage_1/key_//tm.htm#35657895
    http://forum.donanimhaber.com/m_35524599/mpage_1/key_//tm.htm#35524599

Bu telefonu alıp problemi olmayan onbinlerce insan var. Hatta kasa açıklığı olup da dert etmeyen, telefonunu son kertesine kadar kullanan ve mutlu kişiler var. Bu kişilerin (ben dahil) hepsi sana yardımcı olmaya çalıştı bugüne kadar, yalanmı ? Sen ne yaptın bugüne kadar ? sızım sızım sızlanmaktan, mide bulandırmaktan başka..?

Koçum sen ne ayaksın ? Ne iş ? Amacın nedir ? 15 Gündür Hep aynı soruyu soruyorsun elaleme.. aynı cevapları alıyorsun.. SEN BU MİLLETLE DALGA MI GEÇİYORSUN ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Ya kardeş, ne ayaksın sen yaaa !?

Taaaaaa Ekimin 28'inden beri ha bire kasa açıklığı ile haybeye topic açıyorsun, milletin midesini bulandırıyorsun.. Sorduğun soru hep aynı: " NE YAPAYIM ? "

Her topicde herkes aynı şeyi söylüyorsun... taaaa 4 gün olduğunda huylandın... hiçbirşey yapmadın bu güne kadar... Bu nasıl iş ?

Sen haaaala aynı soruyu soruyorsun... hem hiçbirşey yapmıyorsun, hem de zaten bildiğin şeyleri elaleme bir daha, bir daha söylettiriyorsun ? Mide bulandırıyorsun, kafa karıştırıyorsun..

Senin amacın ne koçum ? Ne ayaksın sen ?

quote:

Arkadaşlar ben 28.10.2009 da vatan bilgisayardan nokia 5800 aldım.Kasasında açıklık var bilenler bilir.Ben daha alalı 4 gün oldu ve bana rahatsızlık veriyor bu durum.Benim bu ürünü iade hakkım var mı bütün kutu içeriği vs mevcut.Aradım teknik servise yollayalım falan dediler telefon daha 4 günlük servise gitse ne olur belli değil.İade etmek istiyorum ben ne yapabilirim haklarım neler acaba?

Bunlarda açtığın topicler, Hep aynı, hep aynı... Bu güne (15 Gündür) kadar da hiçbişiy yapmamışsın, belli...
    http://forum.donanimhaber.com/m_35655957/mpage_1/key_//tm.htm#35657588
    http://forum.donanimhaber.com/m_35524599/mpage_1/key_//tm.htm#35525542
    http://forum.donanimhaber.com/m_35656812/mpage_1/key_//tm.htm#35657895
    http://forum.donanimhaber.com/m_35524599/mpage_1/key_//tm.htm#35524599

Bu telefonu alıp problemi olmayan onbinlerce insan var. Hatta kasa açıklığı olup da dert etmeyen, telefonunu son kertesine kadar kullanan ve mutlu kişiler var. Bu kişilerin (ben dahil) hepsi sana yardımcı olmaya çalıştı bugüne kadar, yalanmı ? Sen ne yaptın bugüne kadar ? sızım sızım sızlanmaktan, mide bulandırmaktan başka..?

Koçum sen ne ayaksın ? Ne iş ? Amacın nedir ? 15 Gündür Hep aynı soruyu soruyorsun elaleme.. aynı cevapları alıyorsun.. SEN BU MİLLETLE DALGA MI GEÇİYORSUN ?

harbi ha bende şimdi çaktım olayı diyorum "5800XM kasa açıklığı başlıkları bi 10 gündür azıtmış vaziyette.. ne iş?" diye düşünürken konuyu aydınlattığın çok iyi oldu..

bende soriiim... ne ayaksın? 40 ayak mısın?

@mk4ever: git vatan'a "çok ayıp" de alıyorlar hemen yenisini veriyorlar...

• ne ayağı sizinde başınıza böle bişey gelirse görürsünüz bilen birisi yok okuyun hepsinde sonuç aynı.Siz ne halt etmeye reklamını yapıyosunuz telefonun nokia da mı çalışıyonuz % mi alıyonuz her telefondan da bu telefonu millet alsın diye kıçınızı yırtıyosunuz.Sorun olduğu belli değil mi?Araştırmadan almanın cezasını çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 9 Kasım 2009; 3:15:35 >

ne ayağı sizinde başınıza böle bişey gelirse görürsünüz adam 2 şer den koymuş açtığım konuları bide birinde bunu kapatın yazdım diğer tarafa açtım 3 konu açtım toplamda bilen birisi yok okuyun hepsinde sonuç aynı.Siz ne halt etmeye reklamını yapıyosunuz telefonun nokia da mı çalışıyonuz % mi alıyonuz her telefondan da bu telefonu millet alsın diye kıçınızı yırtıyosunuz.Sorun olduğu belli değil mi?Araştırmadan almanın cezasını çektim.

ya ne alakası var salak salak konuşup adamın canını sıkma gece gece...

sana her başlıkta toplam en az 10 tane farklı, mantıklı açıklama yapılmış birini dinleyip 15 gün olmuş kaldırıp bi tarafını gitmemişin vatana hala başlık açıosun birde yok nokia'da mı çalışıyosun bilmem ne gibi çoluk çocuk mesajları atıosun!!! o zaman bizde "sen samsung'da mı çalışıyorsun? yüzde mi alıyorsun?? 10 gündür telefonun kötü reklamını yapıyorsun" diyelim... bu mu yani???

biz neyin reklamını yapıyoruz?? saçma sapan konuşuyorsun söylediklerinin ne başı belli ne sonu belli.. gereksiz yere aynı konu üstünde dönüp dolaşıosun bide gelmiş kimse bir şey bilmiyor diyorsun..

telefonu alırken körmüydün?? açıp baksaydın parasını ödemeden sağında solunda bir şey var mı diye?! burda artistlik yapacağına git vatan'da yap artistliğini orda ötsün borun görelim... burada 10 kere konu açmakla bir şey elde edeceğini bilmiyorsun galiba!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 9 Kasım 2009; 3:16:26 >

• araştırmadan almak gibi bir hata yaptım işte bakmadım.Vatan gitsem olucak şey belli ben tüketici haklarını araştırıyorum benim kötü reklam yapma hakkım var çünkü sorun belli ama sizin bu sorunu göre göre bu şekilde reklam yapmanız ne iş onu anlamadım.

araştırmadan almak gibi bir hata yaptım işte bakmadım.Vatan gitsem olucak şey belli ben tüketici haklarını araştırıyorum benim kötü reklam yapma hakkım var çünkü sorun belli ama sizin bu sorunu göre göre bu şekilde reklam yapmanız ne iş onu anlamadım.

kötü reklam yapma hakkını bu şekilde 15 günde ben napıcam diyip 10 tane konu açarak yapman sana bir şey kazandırmaz, Nokia'ya bir şey kaybettirmez, sorunlu telefonunla öyle kös kös oturursun evinde.. başlık açtıkça o açıklık kapanıyor mu???

böyle oturup 10 tane başlık açmana gerek yok.. sende 5800 başlığında oturur sorununu dile getirirsin... herkes çaresine bakmaya çalışırken sen son derece gereksiz bir yola başvuruyorsun.. daha ne yaptığının farkında değilsin..

verirsin vatan'a onlar gönderirler servise geri dönüşü varsa yapılır yoksa yenisi gönderilir ya da para iadesi yapılır.. tüketici haklarını 15 gündür araştırıp bulamadıysan o da senin sorunun!! kurallar belli!!!

yaptığın işin araştırmakla da alakası yok telefonun kutusunu önüne koyduklarında çıkartırsın bakarsın açıklık var mı çizik ezik var mı diye... bu kadar basit! daha da aynı konuyu açıp senle aynı sorunu olan kişilerin canını sıkma.. geç ana konuya derdin neyse anlat!!!

• Aynen ,kardeşim gidin garantiye verin halletsinler burada mızmızlanıp da kendinizi yiyeceğinize verin adam gibi siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.Sende varsa açıklık bizde yoksa bu bizim suçumuz mu?Git adam gibi yaptır serviste...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 9 Kasım 2009; 6:34:13 >

ne ayağı sizinde başınıza böle bişey gelirse görürsünüz bilen birisi yok okuyun hepsinde sonuç aynı.Siz ne halt etmeye reklamını yapıyosunuz telefonun nokia da mı çalışıyonuz % mi alıyonuz her telefondan da bu telefonu millet alsın diye kıçınızı yırtıyosunuz.Sorun olduğu belli değil mi?Araştırmadan almanın cezasını çektim.

Bir yerlerde KASA AÇIKLIĞI OLDUĞU KESİN ama,
    Tamir mi gerekiyor yoksa TEDAVİ mi ? Bunu bu forumdaki herkes artık çok iyi biliyor !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 9 Kasım 2009; 9:55:11 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.