Şimdi Ara

Ayıplı mal nasıl iade edilir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu dedigini 15gun once biri daha demis.. Ve sonra ne yazik ki konu ustune konu acilmis..
    Forum yonden sismis biz iki kere tartisinca sisiyor usluplar yerden aliniyor fln... Rahatsiz olduysan sikayet butonuna basarsin.. Ben burada kurallar cercevesinde istedigimi soyleme ozgurlugune sahibim.. Kufur etmiyorum bagirmiyorum cagirmiyorum.. Sadece yapilan elestirip bana soylenen soze karsilik veriyorum, bu yuzden sen bnm uslubuma yerlerde diyemezsin!!!
  • binbaşım beni sen böyle anlıyorsan kimbilir diğerleri ne anladı ... evet rahatsız oldum ama senden değil, başlık altında tartışan herkesin üslüplarından.. kimi asprin diyor, kimi iq ya laf atıyor, kimi bilmeden konuşuyorsunuz diyor, başlık "ayıplı mal nasıl iade edilir" bu kadar basit.. bu başlık altına yazılması gerekenler de basit.. ben kimseyi küfür etmekle suçlamadım.. ama üslubun kalitesi küfrün varlığıyla, yokluğuyla ölçülmez.. ayrıca direk bana çıkışarak da hem üslup hem de tansiyon konusundaki laflarımı doğrulamış oldun.. şu başlığı ekranın sol tarafını kapatarak baştan sona oku bakalım hoş bir bilgi paylaşımı mı olmuş ?? yakışmış mı ??

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa
    binbaşım beni sen böyle anlıyorsan kimbilir diğerleri ne anladı ... evet rahatsız oldum ama senden değil, başlık altında tartışan herkesin üslüplarından.. kimi asprin diyor, kimi iq ya laf atıyor, kimi bilmeden konuşuyorsunuz diyor, başlık "ayıplı mal nasıl iade edilir" bu kadar basit.. bu başlık altına yazılması gerekenler de basit.. ben kimseyi küfür etmekle suçlamadım.. ama üslubun kalitesi küfrün varlığıyla, yokluğuyla ölçülmez.. ayrıca direk bana çıkışarak da hem üslup hem de tansiyon konusundaki laflarımı doğrulamış oldun.. şu başlığı ekranın sol tarafını kapatarak baştan sona oku bakalım hoş bir bilgi paylaşımı mı olmuş ?? yakışmış mı ??

o zmn aspirin, iq muhabbeti edenlere diyeceksin.. Olay tansiyon flnda deil.. Sen öyle algiliyorsan yapabilecegim bir sey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Anladığım kadariyle sende ciddi bir kompleks oluşmuş.. Bu genelikle para toparlamayıp telefonu ben almadım bari kötüleyeyimde bir başkası almasın diyenlerde, Iphonecular dediğimiz dünya'yı elma parçası sanan insanlarda ve 5530 alıpta ben ne yaptım diyen insanlarda görülüyor.. Sen bu seçenekler arasından hangisini temsil ediyorsun bilmiyorum ama ortada hayli hayli belli olan şu ki kıskançlık içerisinde boğulmak boğulurkende allah ne verdiyse diyerek yanında birilerini alma derdindesin..

Millet neyin ne olduğunu, kimin kim olduğunu biliyor takma kafana

Öncekine değil de bu sözlerine katılıyorum.. delinin biri kuyuya taş atıp duruyor, ben dahil, kendini akıllı sanan diğerleri de çıkarmaya çalışıyor.. İşte delinin attığı taşlar aşağıda.. hala kontrol edemedinizmi kompleksinizi çıkartmaya uğraşıyorsunuz taşları ? adamda ruhen arıza var. gidip problemini çözmüyor, burda tüm komplekslilerin ekmeğine yağ sürüyor. Belki de hiç 5800 almadı. işi gücü komplexini tedavi etmeye çalışmak.. sizde izin veriyorsunuz hastalığını sizin üstünüzde tedavi etmesine.. belki de bunun 1 den çok nicki var... 4 gün cezalı ve gelinceye kadar bu topici gündemde tutmaya çalışıyor.. hanginiz bu söylediklerimi yalanlayabilirsiniz elinizde gerçek deliller olmadan ? Hiç biriniz.. o yüzden siz siz olun, depresyona girmiş birini ruhsatınız olmadan tedavi etmeye kalkmayın. Kapatın gitsin cevap mevap yazmayın artık, debelensin dursun. Herkese iyi geceler.

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_35524902/mpage_1/key_//tm.htm#35527931

Bunlarda açtığın topicler, Hep aynı, hep aynı... Bu güne (15 Gündür) kadar da hiçbişiy yapmamışsın, belli...
    http://forum.donanimhaber.com/m_35655957/mpage_1/key_//tm.htm#35657588
    http://forum.donanimhaber.com/m_35524902/mpage_1/key_//tm.htm#35527931
    http://forum.donanimhaber.com/m_35524599/mpage_1/key_//tm.htm#35525542
    http://forum.donanimhaber.com/m_35656812/mpage_1/key_//tm.htm#35657895
    http://forum.donanimhaber.com/m_35524599/mpage_1/key_//tm.htm#35524599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 14 Kasım 2009; 0:54:28 >

• Valla konuyu hortlatmak istememde bende simdi bakayıp cep telefonu kulanıcılarının hakkı varmı diye araştırırken buldum bu konuyu ama nokia da krnonik bir arzalı telefon hastalıgı malesef var nekadar nokia alsam muhakak bir şekilde servise gitti 6500s aldım tuş takımı duştu servise gitti on gun sonra pazartesi gunu nokia n8 aldım bugun goruşme yaparken telfon bir kapandı acmaya calıştım benmbeyz ekran cıktı telefon gitti yazılım atılacakmış simdi diyeceksiniz ki madem oyle nediye nokia alıyorsunuz evet oda benim saflıgımı dersiniz yoksa başka bişey mi dersiniz bilemem ama ben son aldıgım nokia n8 kronik kapanma sorunlarını bile bile aldım alacam nekadar kulanırsam okadar dedim ve aldım yani orada suc benim ama onemli olan nedense nokia telefonlarının hic birinde tamam budur denecek bir seri cıkarmadı ya ona yanıyorum inşallah bundan sonra cıkarır nediyeyim hic olmasa benim gibi her fırsatta gidip nokia alanları duşunup boyle bir seri cıkarsa nekadar ii olur diger marka kulananların bıkmadınmı servise gitmekten demsinden kurtuluruz hic olmasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cılgın-x -- 9 Aralık 2010; 23:42:33 >

• tabiki büyük bir ayıp yeni ürünlerde kasa açıklığı yok deniyor gözle görülür biçimde evet yok ama elle sıkın orayı kasa hala hafif oynuyor diğer köşelerde oynama yok tamamen idareten çözüm ve müşteri kandırma açıkcası nokia bu yüzden soğuttu beni.
  • İlk telefonu alacağımda Gold a gittim. Kırmızısı kalmış sadece baktım kasa açıklığı var. Bunda kasa açıklığı var dedim. Adam baktı baktı hiçbirşeyi yok dedi birde satmaya çalıştı. çıktım başka yere gittim açtım kutuyu sorun yok. iyice inceledim simkartımı takıp biraz kullandım hiç sorun yoktu. aldım şuan hiçbir sorunu yok arkadaşlar alırken inceleyin biraz
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.