Şimdi Ara

AYIPLI MAL İADESİ HUKUKİ SÜRECİ BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
45
Favori
79.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin tüketici .gov tr deki yazı nasıldı peki bilirkişi görüşü istendimi yazıyordu yoksa bilirkişi raporu mu istendi yazıyordu.bakmaya gelen kişi gündüz geleceği için bulutlunma ve ışık sızması akşamları belli oluyor o yüzden sordum....senin cihazda sorun neydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meekmentos M kullanıcısına yanıt
    Benim Tv Seg Led TV Genleşme Sesi problemi, 3 defa servise gitti ,aynen aktarıyorum.1-Bilirkişi görüşü istendi.2-Gündeme alındı.3-Karara bağlandı.
  • Ne kadar sürede tamamlandı peki bilirkişi görüşünden sonra..

• meekmentos M kullanıcısına yanıt
    Buradaki ilçe heyeti çok hızlı çalışıyor,yoğunluk yok herhalde,dilekçeden 2 hafta sonra bilirkişi geldi,2 hafta sonra karara bağlandı,
  • Bilirkişiden haber yok daha 14nisanda istenmiş görüş o yüzden sordum yani bilirkişi gelmeden görüş bildiremiyormu benim öğrenmek istediğim bu çünkü ben heyete resimli olarak şikayette bulundum..senide rahatsız ediyorum kusura bakma artık..iyi geceler...

• Bilirkişinin iş yoğunluğu olabilir,başvuru dilekçesindeki numaranı arar,tel'in açık olsun,uygun bir saatte kontrole gelir,akşam saatinde gelebilir misiniz diye sorarsın,daha iyi görebilir sıkıntıyı.
  • slvmsstr kullanıcısına yanıt
    Bilirkişi raporu için kağıtlar elime ulaştı.Gelecek olan kişiylede görüştüm artık son aşamadayım raporda olumlu olursa çok iyi olucak yardımcı olduğun için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meekmentos -- 29 Nisan 2017; 21:53:16 >
  • Çok faydalı bir konu herkesin eline sağlık. Benim ayıplı malım bir otomobil ve garanti kapsamında 3 kez arıza yaptı şu anda da serviste. Otomobile ilişkin tecrübesi olan var ise bilgi almak isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim SEG LED TV şikayeti tüketici bilgi sisteminde karara bağlanmış,tebligat geldi.Vatan Bilgisayar mağazasına kararın fotokopilerini verdim,Vestel'den onay bekliyorlarmış ücret iadesi için,neyin onayını bekliyorlar anlamadım,Vestel beni 1 yıldır uğraştırıyor bozuk televizyonla,oyalama sırası Vatan Bilgisayarda herhalde

edit:09/05/2017 Vatan Bilgisayarın haberi yok daha ,firmadan haber bekliyorlarmış,Beklenen hareket vestel'den geldi,1 haftaya ücret iadesi yapacaklar,Televizyonu evden servis alacak.Hiç değilse thhk'yi uyguluyorlar icra işine girmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slvmsstr -- 10 Mayıs 2017; 16:50:38 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamgambar -- 10 Haziran 2017; 14:40:41 >
  • online alınan ürünü beğenmedim diyerek iade edebilir miyiz ?

kanunun kaçıncı maddesinde var bu konu ?
  • Merhaba arkadaşlar ocakta şikayette bulunduğum tv için karar lehime sonuçlandı...karar bugün elime ulaştı şimdi ne yapmam gerekiyor.. 15 gün bekledikten sonramı ulaşmam gerek satıciya..

• Arkadaşlar 49mu8000 aldım 4400 liraya. cihaz kuruldu ve bir gün sonra panel arızası verdi. Herhangi bir darbe vs olmadı. Samsung 2 günlük cihaza 3000 lira ücret çıkardı. İncelemeye falan da almıyorlar fotoğraf gönder diyor, gönderiyorum darbe olmuş diyor. Eve gelen adam da aynı şeyi söylüyor. Darbe falan olmadı. Fotoğrafları ekliyorum eğer hata benden kaynaklı ise ne yapmış olabilirim de tv bu hale gelmiş olabilir. Herhangi bir cisim çarpması, darbe falan yok. Evde bir çocuk da yok. Ne yapabilirim hakkımı nereden savunacağım. Belli ki cihaz gizli ayıplı bir üründü.
    kurulumda birşey yoktu bir gün sonra arıza verdi. Belki kargoda darbe aldı.
     AYIPLI MAL İADESİ HUKUKİ SÜRECİ BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI AYIPLI MAL İADESİ HUKUKİ SÜRECİ BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI

• crazy_ozzy C kullanıcısına yanıt
    İnternetten aldıysanız 14 gün cayma hakkınızı kullanıp iade edebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meekmentos

Merhaba arkadaşlar ocakta şikayette bulunduğum tv için karar lehime sonuçlandı...karar bugün elime ulaştı şimdi ne yapmam gerekiyor.. 15 gün bekledikten sonramı ulaşmam gerek satıciya..

Karşı tarafa ihtarname çekerek kararda ne yazıldıysa madde madde talep edin.
  • Gerek kalmadı şikayette bulunduğum vatan bilgisayar müşteri memnuniyeti gereği ücreti iade edeceğini söyledi...

• Arkadaşlar merhaba.
    philips 49pus6561 televizyonumdaki bulunan sorundan dolayı teknosa'yı tüketici mahkemesine vermiştim.Olumlu sonuçlandı.Teknosa karşı dava açmış.Bundan sonra ne yapmam gerekiyor?
  • camoncan C kullanıcısına yanıt
    Tüketici mahkemesinin kararı aleyhine dava açılamaz.Ancak temyize gidilebilir.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış söyledim.Tüketici Hakem Heyeti olumlu sonuçlandı.
  • camoncan C kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu.THH nde aleyhine karar verilen taraf, TM ne dava açabilir.Burada genelde THH kararı doğrultusunda karar verilir.Şimdi size bir celp gelecek ve savunmanız istenecek.THH kararını detaylarıyla yazarak THH kararının onanmasını isteyiniz.Bilirkişi raporu düzenlendiyse bunu da ekleyiniz.Bilirkişi raporu yoksa hakim dosyayı b.kişiye gönderir ve inceleme ister.Cevap süresini geçirmeyin ve TM kalemine elden teslim edin.Teslim tarih ve evrak no.sunu alın.Duruşma tarihi vereceğiniz cep no.ya bildirilecektir.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.