9 yıllık trcell hattım var. bu ay faturayı ödemeyi geciktirdim biraz, genelde hep zamanından önce ödedim. tam 10. günde telefonumu kapattı trcell. ortalama ayda 80-100 ytl ödüyorum. sanırım artık bırakma zamanı geldi. kontörü bitene bile avans veriyorlar, tedaş bile 1 ay müsade ediyor, ki ben hiç bir müşterimden 2-3 aydan önce tahsilat yapamıyorum. haram olsun ne diyeyim...
haklısınız, ayıp etmişler gerçekten ,durumuwww.sikayetvar.com sitesini yazin direk cevap alırsınız ve bence mutlaka yazin.
Kurallar ve şartlar belliyken, sana özel bir ertelemeyi beklemen doğru değil. bence hic bir yere yazma, şikayetde etme, haksızsın maalesef. Ben geçen hafta 7 yıllık faturalı hattımı kapattırdım, hemde o kadar teklife rağmen, canıma tak etmişti artık.
quote:
Orjinalden alıntı: Noxco
Kurallar ve şartlar belliyken, sana özel bir ertelemeyi beklemen doğru değil. bence hic bir yere yazma, şikayetde etme, haksızsın maalesef. Ben geçen hafta 7 yıllık faturalı hattımı kapattırdım, hemde o kadar teklife rağmen, canıma tak etmişti artık.
evet hocam size katılıyorum. resmi olarak hiç bir hakkım yok, ki olsa forumda değilde hakkımı başka yerde arardım. sadece trcellin bu tahsilat politikası beni biraz incitti, bende forumda paylaşayım dedim...
Paylaşman güzel, bende zamanında çok üzüntümü paylaştım burada Türkcell ile ilgili. Ama artık yeter deyip kurtuldum. Ve seni anlayabiliyorum...
Faturanızı ödemesseniz tedaş ta kapatır avea da kapatır telsimde kapatır ev sahibi evdende atar yani parasını vermesseniz kimse hizmet vermez ve buda şirketten şirkete son odme toleransı değişir MİLYONLARIN OLDUĞU bir cemiyette kimseye kurallar bireysel olarak uygulanamaz billimsel olarak uygulanamaz tıpkı donanımhaber.com kimseye 60 sn içinde 2 ci mesajı yazma hakkı verilmediği gibi. Siizn kırıklığınız bence turkcell e duygusal ve kapatılmasını bahane ediyorsunuz ama unutmayalım ki hatları otomatik olarak açıp kapatan gsm altyapı sistemlerinin sizin gibi duyguları yoktur ve bu duyguları olmayan otomatik sistemlerle ilerleyen yıllarda hayatımızın artık her alanında karşılaşağımızı müjdeler sizi bu konudaki duygularınızı köreltmenizi öneririm :)
ohaa 1-2 gün olsa neyse 10 günde heralde kapatacaklar şaşırılaak bişey yok...
önceden öle degildi. turkcel 1 ay gecse kapatmazdı. ama baktıkı telefon cok acil bişi kullanmadan olmuyor paralarını alabilmek icin hemen kesiyorlar şimdilerde.. asla turkcel kullanmayacagım
TEK KELİME İLE KURTUL
quote:
Orjinalden alıntı: epsis
9 yıllık trcell hattım var. bu ay faturayı ödemeyi geciktirdim biraz, genelde hep zamanından önce ödedim. tam 10. günde telefonumu kapattı trcell. ortalama ayda 80-100 ytl ödüyorum. sanırım artık bırakma zamanı geldi. kontörü bitene bile avans veriyorlar, tedaş bile 1 ay müsade ediyor, ki ben hiç bir müşterimden 2-3 aydan önce tahsilat yapamıyorum. haram olsun ne diyeyim...
firmalar vefa gibi duygularla hareket etmez, hiç alınganlık yapmayın. yapılan son derece normal
Ne de olsa profesyonel bir kurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme