Şimdi Ara

Ayılmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşla dışarıdan geldik,bayağı da eğlendik ama şimdi ayılmam lazım.evde süt kahve peynir ekmek gibi malzemeler var.bunların hangi kombinasyonuyla en kolay ayılırım.şimdiden söyeleyeyim.içki günahtır tandanslı mesajları dikkate almayacağım.bildiğiniz yöntem varsa rica ediyorum.
    şimdiden teşekkürler

• Soğuk duş al. Ustune birde kahve iç. Baktın olmuyo bir büyük daha dik kafaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B.

Soğuk duş al. Ustune birde kahve iç. Baktın olmuyo bir büyük daha dik kafaya.
  • haayır ayılmam lazım,bi büyük daha bünyem kaldırmaz.duş da ankara şartlarında kötü olur zaten dün banyo yaptım:).
  • ayynen kardes soguk dus uzerıne kahve , ıse yaramadıgı zamanlarda oldu ama bı sok etkısı yaratıyo soguk dus
  • ayılmaz istiyosan soğuk duş şart, kahve falan bahane
  • tuzlu suyun içine limon sık ama baya limon sık. benimde kafa iyi şuanda. gerçi ben koyup kafayı uyucam. tercih senin.
    sodanın içine baya limonda sıkıp içebilirsin o da iyi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İçmek ve sarhoş olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Uyumak için ne yapıyorsunuz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vucut yorgunsa ayıltmaka zorlanırsan..

bir şeyler yemek seni daha da mayıştırır tahminimce..

en iyisi şu anki ruh durumunu değişitrmen ne bilim hareketli müzik aç, olmıyacak şeyleri düşünüp kendini heyacanlandır
  • Yahu niye bu kadar çok içiyosunuz bunun olcağını bile bile çokmu hoşunuza gidiyo kafayı bulup sonra ayılmaya çalışmak.En iyisi dozunda içmek ne üzerine bi ağırlık çöküyo nede sızıyosun
  • sarımsaklı, bol sirkeli işkembe çorbası
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sarımsaklı, bol sirkeli işkembe çorbası

İşte budur

duş muş hikaye
  • kus
  • kafayı yıkadım ama pek bir etkisi olması.derin bir uyku çektim ben de.yardımlar için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.