selam arkadaşlar arkadaşla dışarıdan geldik,bayağı da eğlendik ama şimdi ayılmam lazım.evde süt kahve peynir ekmek gibi malzemeler var.bunların hangi kombinasyonuyla en kolay ayılırım.şimdiden söyeleyeyim.içki günahtır tandanslı mesajları dikkate almayacağım.bildiğiniz yöntem varsa rica ediyorum. şimdiden teşekkürler
Soğuk duş al. Ustune birde kahve iç. Baktın olmuyo bir büyük daha dik kafaya.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B.
Soğuk duş al. Ustune birde kahve iç. Baktın olmuyo bir büyük daha dik kafaya.
haayır ayılmam lazım,bi büyük daha bünyem kaldırmaz.duş da ankara şartlarında kötü olur zaten dün banyo yaptım:).
ayynen kardes soguk dus uzerıne kahve , ıse yaramadıgı zamanlarda oldu ama bı sok etkısı yaratıyo soguk dus
ayılmaz istiyosan soğuk duş şart, kahve falan bahane
tuzlu suyun içine limon sık ama baya limon sık. benimde kafa iyi şuanda. gerçi ben koyup kafayı uyucam. tercih senin. sodanın içine baya limonda sıkıp içebilirsin o da iyi gelir.
bir şeyler yemek seni daha da mayıştırır tahminimce..
en iyisi şu anki ruh durumunu değişitrmen ne bilim hareketli müzik aç, olmıyacak şeyleri düşünüp kendini heyacanlandır
Yahu niye bu kadar çok içiyosunuz bunun olcağını bile bile çokmu hoşunuza gidiyo kafayı bulup sonra ayılmaya çalışmak.En iyisi dozunda içmek ne üzerine bi ağırlık çöküyo nede sızıyosun
sarımsaklı, bol sirkeli işkembe çorbası
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
sarımsaklı, bol sirkeli işkembe çorbası
İşte budur
duş muş hikaye
kus
kafayı yıkadım ama pek bir etkisi olması.derin bir uyku çektim ben de.yardımlar için sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme