Şimdi Ara

AYGIT BAŞLATILAMIYOR! Sorunu anlayabilecek varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • diğer bilgisayarımda güzel güzel çalışıyordu (hangi driver yükledim ne yükledim hiç hatırlamıyorum) Twinhan 1022A ver 2.0 VisionDTV DVB-S kartım var, ama bi türlü aygıtı başlatamadaım.

Twinhan sitesiden BDA driver die bişe indirdim (BDA nın ne oldugu hakkında bi bilgim yok) onu kurdum, Kartımı DVB-TV 878 die bişey olarak tanıdı. Progdvb Powerisntall 7.7.1 i kurmaya çalıştım, Twinhan olarak sadece Twinhan BDA bide WDM var... ikisinide çalıştıramadım, ikisindede aygıt hatası veriyor beceremedim bi türlü.... umarım çözüm bulabilirim sorunuma. işletim sistemi XP SP2 32 bit driver ise winhan.com dan BDA driver diye model no mun yanında yazan driver..

yardımlarınız için teşekkürler

• *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimarax -- 1 Ocak 2009; 19:24:47 >

Orjinalden alıntı: serhanuygur

diğer bilgisayarımda güzel güzel çalışıyordu (hangi driver yükledim ne yükledim hiç hatırlamıyorum) Twinhan 1022A ver 2.0 VisionDTV DVB-S kartım var, ama bi türlü aygıtı başlatamadaım.

Twinhan sitesiden BDA driver die bişe indirdim (BDA nın ne oldugu hakkında bi bilgim yok) onu kurdum, Kartımı DVB-TV 878 die bişey olarak tanıdı. Progdvb Powerisntall 7.7.1 i kurmaya çalıştım, Twinhan olarak sadece Twinhan BDA bide WDM var... ikisinide çalıştıramadım, ikisindede aygıt hatası veriyor beceremedim bi türlü.... umarım çözüm bulabilirim sorunuma. işletim sistemi XP SP2 32 bit driver ise winhan.com dan BDA driver diye model no mun yanında yazan driver..

yardımlarınız için teşekkürler

arkadaşım driverler dahil herşeyi kaldır sonra cd den sürücüyü ve kendi programını kur
    daha sonra progdvb kur

tavsiyem ProgDVB 4.72.8 FullInstall kullanmandır sonra twinhan wdm ile çalıştır
    yine güzel güzel çalışacağına eminim

• optimarax sağol arkadaşım benimki visionDTV inca değil, onada olurmu ki bu yöntem?

lokosit, Driver CD sini kaybettim o yüzden sağdan soldan driver bulup yüklüyorum

• quote:

optimarax sağol arkadaşım benimki visionDTV inca değil, onada olurmu ki bu yöntem?

lokosit, Driver CD sini kaybettim o yüzden sağdan soldan driver bulup yüklüyorum

arkadaşım kartının inca dan farkı yok
    inca ve skyvision driverlerini kullanabilirsin

http://www.twinhan.com/download_driver&software.asp

• sorun şu ki sitedeki driverlar hep BDA driver, nedir bu BDA ya, eskiden güzel güzel WDM izlerdik... nedir bu bda olayı? neden WDM driverları yok bu kartın?

sorun şu ki sitedeki driverlar hep BDA driver, nedir bu BDA ya, eskiden güzel güzel WDM izlerdik... nedir bu bda olayı? neden WDM driverları yok bu kartın?

walla bendeki progdvb7.7.1 de var
  • progdvb de var derken? önceden kurdugum driverlardan bahsediyorum... ORadaki Twinhan WDM yazana tıklıyorum aygıt başlatılamadı diyor , çunku WDM driverini kurmadım ki ben bu aletin? BDA die bişe var onu kurdum sadece... neyse bugun bi ark.ımdan CD sini istedim, beraber almıştık... onu alim bi daha deniyim.

sonra progdvb den twinhan wdm olanı seç

bu sefer olacak arkadaşım
  • visiondtv tv kartını bilgisayarıma kuramıyorum .yüklerken aygıt bulunamadı veya yanlış kuruldu hata iletisi veriyo sorunun ne olduğunu bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.